**Zmeurici de iulie-august 2009 (2)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

buna seara
a adormit cu suzeta,simt ca e raiul pe pamant,ca niciodata,mereu trebuia sa il plimb ca sa adoarma,doar azi a vrut suzeta si nu imi vine sa cred ca a adormit,de ar fi mereu asa ,ceea ce nu prea cred.
al meu doarme cam 5 ore ,cateodata 6(asta find cateodata)seara ii dau cam 5 min titzi,5 cu 5 si apoi lapte praf,din cate am inteles e m-ai greu de digerat si deaia doarme mai mult.
wow deja v-a venit cm??
eu nici nu vreau sa aud de el.

leon18 .07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Gata cred ca si-a revenit dc,am incercat si ieri si mai de dimineata si nu am reusit sa scriu.

Noi ieri am facut vaccinul,si Alex al meu a scancit precum un catel batut toata seara,abea la 1 noaptea a reusit sa adoarme,in rest doar in brate se mai linistea.
Maine face 2 luni si are 61 cm si 6,100Kg.
Scutece si eu folosesc pampers,acum am si normale si premium,dar de cand am schimbat pe astea nr 3 nu a facut kk,asa ca nu stiu daca o sa mai dea pe afara.

Ciclu mi-a venit si mie saptamana trecuta marti si nici acum nu s-a terminat de tot,am vb cu doctora si a zis ca nu e nimic ingrijorator,mai ales ca eu iau si cerazette,bine ca nu s-a intamplat nimic cu laptele,bebe suge bine in continuare.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

edit: sunt Giova. am rectificat lista si am uitat sa ma deloghez.
eu nu stiu ce e cu CM sau daca e asa ceva...deocamdata vine putin de tot, am tanga si absorbant dintr-ala zilnic....dar numai in 20 aug. mi-a venit ceva asemanator...am zis ca e micul ciclu...dar o fi fost cel adevarat, daca acum sunt iar.....cam repede dupa 23 zile..... Naiba stie...cert e ca duminica vom boteza si nu stiu daca e bine ca nasha sa fie la menstruatie. Voi intreba preotul la locul faptei...poate risc sa raman afara din biserica si sa stea sotul cu finutul in brate.

am inceput sa beau Galactogil si trec iar pe ceai de fenicul, anason....nu am mai baut de vreo luna.

Bebe a fost tare agitat....a plans mult, doar la san se potolea. acum vad ca doarme in bouncer de 2 ore bune...cine stie ce-a avut.

Anemona sper sa fie si laptele meu ok si sa nu-l influenteze venirea cm.
Oana asa se zice ca nu vine cm cat alaptezi...dar uite ca la multe ne-a venit...tare bucuroasa sunt.

vorbeam de bb cuminte...tocmai s-a trezit si urla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

MQQM multam fain.
CORNELIA multumesc,foarte emotionant ce spui tu acolo, si eu imi impun mereu sa nu imi vars nervii pe pitica,si nu o cert decat atunci cand e pe merit,in rest incer din rasputeri sa fiu egala cu ei in dragalasenii si atentii.
MOTANA multumesc de aprecieri,ziceai la un momendat super mom..hmm..cred ca super moms sunt mami cu 3 bb.Nu ma plang dar nici bine tare nu mi-i .WOW ce bine a fost cat am avut pitica la mama ,acum pe langa spalat cal;cat,mancare,curatenie bb mic si bb mare care vrea atentie ,papa ,iesit in parc,imbaiat,impletit parul pt ca il are foarte lung si nu vrea sa se tunda si lista poate continua...
ALINA frumosi sunteti toti sa fiti sanatosi si fericiti
DANIELLE multumesc,deja te gandesti la bebe 3 ..asta da curaj.WAY TO GO GIRL
EUMADA sper sa va treaca repede colicii.
MATCHA OANA ai un bebe foarte scumpel,sa-ti traiasca.
ADRIANA ..cum se trage de par ?? hehehehehehe Luca nu mananca degetul..suge asa tot pumnutul..da cam cu aceasi pofta ,de zici ca l-am tinut flamand toata ziua .
Copilasii vostri sunt somnorosi dimi..ca al meu la 7 gata ..DESTEPTAREA FAMILIE ..si nu ii e deajuns ca ma trezesc eu si apoi ta-su mai face galagie si o trezeste si pe sora-sa.
Cam atat despre noi,azi a dormit bebe mic un pic mai mult,vreo 2 ore dimi cat am calcat si strans de prin casa,apoi mancare am facut mai mult cu el in brate si acum cat v-am citit si am terminat mancarica doarme de vreo ora.Voi stiti ce dragastoasa e pitica mea cu el?? Chiar nu ma asteptam.Ii canta ,il leagana pe picioare,il tine pe burtica ei ,il pupaceste si il mangaie sau il smotoceste ,ieri i-am facut un pic de caiutz si i-a tinut ea biberonul.Dar cum vine vorba de cumparat hainute ..ei atunci se schimba treaba ..mereu ei mai multe.
va aveti grija!!

Ylla foarte fericita mami de Luca 2.07.2009 si Carmen,8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Clara l-am vazut pe Bryce si seamana leit cu tine, tare dulce este.
Anemona si Alex e un frumos, iar tu arati tare bine.
M-am delectat si cu pozele Ioanei de Doinique, o dulceata de fetita.
Ylla se vede ca e grasun Luca...mortal barbatel ai.
patricia e mortal brunetul Andrei. si tu arati tare bine si cocheta. Folosesti crema sudocrem? am vazut-o intr-o poza.

cam atat am vazut....pe cand sa-l alaptez pe srumf...doarme dus...doar e pe burtica. si vroiam sa iesim si putin afara....asta printre bagaje. doamne ce m-am saturat de impachetat si despachetat.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Adriana,exact asa face si al meu de cateva zile...refuza suzeta si isi suge degetul mare cu o poftaaaaaaa Eu sper sa renunta le degetel,desi nu prea cred....In legatura cu CM sunt si eu confuza....adica mi-a venit acum 3 saptamani sau 4,era cm normal,asa mi-a zis dr,a tinut mult,vreo 10 zile,si acum am iarasi o scurgere,sangerare,asa cum explica si Giova,doar cateva picaturi,folosesc tampoane zilnice....sper sa nu fie nici o problemaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ne-am intors si noi d ela plimbare. Uf.. sunt rupta de oboseala. Vad ca se ia . Si eu sunt la cm, dar la mine e a treia luna deja (nu alaptez).

Vad ca Vladimir, ca tot intrebam, a inceput sa se uite la pumnisor si il suceste asa o data-de doua ori, apoi uita de el .

Ce bebei grasuni aveti! Bravo lor, mai ales daca papa laptic de la mami si cresc asa frumos. Vladimir mi se pare tare gras acum , dar are cam 5.800 kg "doar" si vreo 63 cm.

De vreo doua zile mi se pare ca a facut iar un salt spre bb mai mare. Aseara s-a uitat o ora la fratiorii lui care se jucau si faceau galagie. Radea cu hohote, ii urmarea cand pe unul, cand pe altul, iar daca se indepartau punea botic si dadea nervos din picioare.

Am fugit acum, ca plange bb.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Nu stiu ce a avut Eva azi...nu a dormit mai deloc..cate 15-20 minute si gata..urlet...am stat mai toata ziua cu ea de vorba sau la tzitzi sau in brate...eu nu somn deloc si imi pica ochii deja..si mai e pana la baie..uffff....am incercat leganat in boucer, infasat, plimbat in brate, pe umar, sling..nu a mers nimic, adoarme in bratele mel si cand o pun jos jale..ii intra teapa in curisor

Azi nu cred ca mai iesim caci a terinat de papat pe la 16:40 si sigur acum o sa ceara in curant...daca o pun sa pape stam cam 1 ora la san se se face 8 seara..ioc plimbare caci urmeaza baita si apoi alta masa....sa vad cum o lungesc totusi...

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am pus niste poze pe mailul comun.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Colicii pot sa apara si mai tarziu?

Ca vad ca de 2 ore bubi plange incontinuu...la tzitzi a urlat, se inrosea toata, scotea tzatza si urla, apoi o cauta disperata, dadea din picioare..si nu reusesc nici cum s a o potolesc..am puso acum la taicasu in ham si o plimba prin casa...e groaznic

Am tinuta si goala pe burtica mea, am plimbat-o, i-am cantat...nimic nu merge...

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput