**Zmeurici de iulie-august 2009 (2)**
Raspunsuri - Pagina 14
Cornelia spune:
Buna!
Matca Oana, ce frumusel e Leon!
Motana, si lui Vladimir i-a "bubuit" vaccinul, doar ca eu nu eram de fata
. Acumm e bine, i-a cazut ultima cojita, s-a vindecat.
Scutece eu folosesc si recomand Libero. Sunt mult mai buni decat Pampers-ul. Iar pe locul doi ar fi Huggies, cei cu personaje Disney. La Stefan am folosit foarte mult tot Huggies si Libero.
Blanca, si Vladimir sta cu barba in piept si nu prea poti sa umbli pe aolo. La baita il spal bine si apoi abia reusesc sa il sterg
.
Nu e nimic, trece iritatia. In curand or sa isi tina capul mai bine si nu vor mai avea problemutele astea. Apar altele ![]()
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
hera01 spune:
Blanca si Roan a avut asa chiar se facuse besicuta mica ca o rana ,cand a fost familia aici ptr botez l-a dat sora-mea vreo 2 zile cu niste pudra talc si i-a trecut.
Giova spune:

In sf. am si eu putin timp liber si profit sa citesc si sa vad piozele restante.
Siacob sa va traiasca proaspata crestina. tare frumoase pozele de la botez....o printesa superba si o mamica manechin
.
Andreea_79 fetele de dincolo ziceau ca se poate congela pana la 7 luni....acum nu stiu...al meu e in congelator, am scris si data congelarii ca sa stiu cu care incep cand va fii cazul, daca va fii.
Noce sa dea DD sa fie cald maine, caci la noi a plouat azi...vara oricum nu va mai fii, dar macar putintel soare...sa nu inghetati pe terasa. Noi facem inauntru, dar nu se va fuma acolo. vor fii multi copilasi, asa ca fumatorii vor merge afara.
Alinutza zbor lin sa aveti.
super ca s-a mai linistit Eric, sper sa fie cuminte cu bunica sio sa pape tot.distractie placuta la botez!
Frumos leaganul, sa-l folositi mult si bine.
e super falcosul vostru! frumoase pozele de pe pieptul tau
.
Danielle vergeturi am pe sani, pe burta nu
.Pewdichiura era facuta in salon, dar nu a fost cine stie ce.
eu folosesc gama Vichy, tare-mi plac.
Eumada baga Galactogil, dar nu e sigur ca revine, mai ales daca a disparut de tot.
acum am citit ca s-a dus lapticul...of...mancarea ca mancarea dar lichidele erau baza si odihna.
sper sa scapati de colici cat mai repede.
Monica bine ca ati ajuns ok acasa.
Ylla felicitari pt. vestile bune. ma bucur ca ati scapat cu bine de vaccin. fain ca a participat si bb la botezul lui, are tot timp sa doarma pe urma.
Blanca super ca te-ai descurcat singura. Bravo!
Arati tare bine...si aia e burtica? pai sa o vezi pe a mea
.
Alina superbe pozele. sunteti o familie tare frumoasa.
Cornelia al meu isi mananca mainile deocamdata, inca nu le studiaza, mai traziu e faza asta, dar nu mai stiu
.
Emabucuresti asa a fost si marco al meu...si acum la 3,6 ani are tot 15 kg
. Pediatra a zis ca e super ok, copii nu trebuie sa fie grasi, arata foarte bine, e sanatos, sa nu-mi fac probleme.
Cornelia of ca mai tip pe Marco si pe urma imi pare rau...mi-a mai zis si pediatra cum sa procedez, parca nu as stii, dar ce naiba sa fac ca-mi sare tandara rapid. si eu imi promit sa fiu mai blanda cu el si mai rabdatoare...dar nu reusesc intotdeauna. Macar tu ai ajutor, femeie, bunica,....eu pe nimeni. Femeie trebuie sa caut si eu, dar sa ne stabilim odata acasa, caci venim-plecam...haos total.
Oana uauu ce grasunel e leon. imi pare rau ca e marait si vrea doar in brate. sper sa se mai linisteasca pe parcurs.
e mortal pufosul vostru
, numai bun de smotocit.
Si Edi sta semi-inclinat, in: scoica, bouncer...nu sta foarte mult, cica nu e bine mai mult de 3 ore/zi.
Vally e o dulceata mica Gloria. sa va traiasca!
Sandy eu mananc orice, in afara de fasole boabe. Cu Marco am tinut regim si tot a avut colici. asa ca acum nu ma abtin de la nimic si e mult mai bine.
Adriana e mortala Anastasia. si ce mare e Cezar...ma tot minunez de el, zici ca e de 6 ani
.
Motana nasol, te cred ca te-ai speriat, bine ca nu e nimic grav cu vaccinul.
Pooh si la noi se umple de kk la spate, pe haine...tot pampers folosim...dar el cand face, face mult si e tare moale, si curge pe la spate. cand facea de mai multe ori pe zi era ok, nu aveam accidente, dar de cand face rar...
Blanca pai o speli frumos cu vata(peste zi) pe acolo sau la baita. Urla ea acum putin, dar mai bine sa cureti decat sa se irite.
Cornelia scutecele Huggies intr-adevar sunt bune, si eu am fost multumita de ele la marco. Libero doar chilotei am folosit, dar musai sa cumpar si pt. Edi sa vedem....
gata, am citit cam tot.
merg la bucatarie sa fac un file de peste pt. sot si dovlecei pane pt. mine
. faian perioada cand eram burtoasa si bagam dintr-astia la greu...uite ca am ramas cu anumite pofte de atunci.
, pe mai tarziu.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
adrianafedorca spune:
blanca asa patesc si eu cu anastasia nu ma lasa delc s-o sterg pe gat, doar la baita reusesc s-o spal bine ,
noi nu avem probleme cu pampers, nu ne muradrim, doar ca mi se pare ca ramane prea repede mic, adica are doar 2 luni si deja trec la nr 4?
la mine merge foarte bine forumul, chiar ma mir
eu am alta problema , a mea pitica nu vrea bibe deloc, vrea numai tzitzi si numai tzitzi, daca ii dau bibe face ca trenul
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Giova spune:
Adriana si la noi mai greu cu bibe. si parca de ieri si laptele s-a mai imputinat...mi-a venit si CM azi
. Bb trage si urla in acelasi timp...ceva nu-i place...o fi laptele de vina? are un alt gust cand sunt la cm, naiba stie.
Cert e ca Marco mi-a cam renuntat la laptele matern de cand mi-a venit ciclul si acum sunt putin stresata sa nu renunte si Edi.
Pampers avem nr. 3, dintr-alea sensitive, noi aparute. sunt pana la 7kg, dar ne sunt bune.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
blanca000 spune:
Adrianasi a mea face la fel..nu vrea bibe deloc..f rar cand a acceptat sa bea asa..de aia ma cam oftic ca sunt legata de alaptat mereu..nu pot pleca mai mult de 2 ore de acasa si cand am plecat (au fost 2 dati) am stat cu inima cat puricele..noroc ca dormea bubi si nu a fost nevoie de bibic.
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
adrianafedorca spune:
Giova si mie mi-a venit Cm saptamana trecuta, si daca stau s ama gandesc tot cam de atunci face si pitica mea urat cand o pun la san, de fapt culmea numai la sanul drept, o fi de la cm, la mine sanul drept are mai putin laptic, m-am gandit ca poate si asa ar fi motivul pt care da capul pe spate cand o pun la sanul drept ca nu e laptic...nu stiu, nu face mereu dar cand face nu vrea sa suga deloc din sanul alasi daca-i dau bibe nu vrea, daca o pun la sanul stang suge linistita
_
(23 aprilie 2005)
si
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
a mea nu vrea lapte praf cu bibele, in schimb laptic muls il haleste in 5 secunde cu orice biberon, avem si avent si nuk 2 modele, acum ii dau numai cu avent ca am zis sa n-o mai zapacesc doar daca nu am sterilizate ii mai dau si cu nuk
mie la primul bebe mi-a venit cm la 6 luni de la nastere , mai avem foarte putin lapte, il puneam doar asa de drag ,se juca mai mult, acum am totusi , m-am mai muls sa vad cat iese si scot cam 60-70 ml, 100 ml cand apuc sa dorm sa mananc bine, iar ea papa cam 120 ml
si eu am luat pampers sensitive , pachetul alb dar am luat si cel verde, aia sunt mai multi si mai ieftini si mie mi se par mai buni
_
(23 aprilie 2005)
si
adrianafedorca spune:
am uitat , a mea nu si-a descoperit mainile in schimb a descoperit ca degetul mare e bun de tot si-l suge de zori, ma innebuneste , suzi nu o vrea deloc in schimb degetul il suge de parca n-a mancat nimic toata ziua
si alta si mai tare se trage de par ...si urla...![]()
_
(23 aprilie 2005)
si