**Zmeurici de iulie-august 2009 (2)**
Raspunsuri - Pagina 13
danielle02 spune:
meiiiii da` ce bebei grasuni si maricei aveti voi.
a mea are azi 6 saptamani,4.370kg si 54cm.
ai vostri cat aveau la 6 saptamani??
m-ati facut sa ma ingrijorez,desi doc mi-a zis ca e in grafi si creste frumos,tot ma ingrijorez
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
Giova spune:
eu am zis ca va citesc dar nu am avut timp. dupa ce am venit din parc m-am bagat la bucatarit- am profitat ca a stat sotul cu copii. tare greu este
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
ivanoiuadela9 spune:
buna seara fetele
abia daca mai pot intra sa va citesc ...de scris mai greu pentru ca ziua Stefi al meu doarme ffff putin ... cam 2 ore toata ziua si asta asa cate 10-15 min odata ... nu stiu de ce este fff agitat ...abia dupa baie doarme vreo 3 ore infasat .Noaptea se trezeste de vreo 2 ori sa pape si la 6 dimineata trezirea
. Am incercat sa i bag o suzeta dar mi se pare capul cam mare si nu o vrea deloc tzatza mea e pe post de suzeta ca din 15 in 15 min treb sa i dau sa suga ca sa taca . Eu nu l-am lasat deloc cu piciorusele goale pentru ca la fel mi se pareau reci si daca sta mai mult dezbracat i se invinetesc si daca am fost de la inceput mai bolnaviori am zis sa nu raceasca iar .
Deja s-a trezit ca ii este foame.
Va pupam

Noapte buna .
matcha-oana spune:
nu e bine sa stea nici semiinclinat?,ma gandesc ca doar in masina doar asa sta in scaunel.
leon18 .07.2009
Motana spune:
oana, la mine sta o gramada inclinata, in leagan, in scoica, pe pat cu perna sub ea tot asa... si in wrap la verticala... eu cred ca e ok cata vreme nu sta efectiv in fund. Mai ales de cand cu refluxul nu prea o pun perfect orizontal, am citit ca la 30° e ok.
ema io nu mai folosesc slingul tocmai ca nu ii placea culcata, doar daca o puneam dormind ramanea acolo pt somn. Asa ridicat stiam ca de la 3 luni, dar o prietena asa isi cara bebe exact pe la 3 luni si cica pediatra i-a zis ca nu prea e de acord. Nush, ca daca e si in wrap tot cam asa sta, mai sustinuta ce e drept, poate e ca nu sta in fund ci isi sustine greutatea altcumva.
Mai incearca pozitia de newborn, poate vrea. Acu personal prefer wrap-ul, mai incolo poate o sa mai folos. si slingul.
Noua nu s-a intamplat un accident
cand sa ii dau sa manance nush cum am intors-o si s-a apasat pe vaccinul ala de la mana care a explodat, cu lichid, cu sange
am sunat la pediatru si a zis ca se intampla ferecvent sa o curat si sa las la aer. Cnd sa o spal mi s-a facut rau instantaneu, simteam ca lesin, noroc ca era sotul si a luat-o el in primire, of! E diferit cand iti vezi copilul suferind, te doare intr-adevar mai tare, am experimentat si eu asta acu'.
Mi-am amintit, mQQm, de cand ai zis ca i-a tasnit sangele lui Oliver la primul vaccin, se simte nasol tare cand e vorba de copii.
Alta faza.. sper sa nu se fi invatat cu biberonul ca ma crizez.. adik ii dau 1 data pe zi seara mai precis, si cred ca de asta incepe acum sa se traga pe spate cand e la san, poate ca nu ii vine jetul al mare... dar de la un bibe pe zi?!?! Se poate? Mi se pare ca Aventul are si gaura mare caci am altul la care se chinuie mai mult, mmm.
Sau de la ce o fi ca se tot trage asa pe spate cand o pun la san, de vreo 3 zile face asa...
adriana, tu de ce crezi ca face asa bebelina ta?
Ca io am mai observat daca mananca cand am sanii super plini sa explodeze nu mai face showul asta, de aia trag concluzia ca e de la jetul redus.
Am vazut copilasii, frumusei foc, si Cezar a mai crescut si s-a mai schimbat e drag tare!
Cu schimbatul de scutece... io cam 5-6 folosesc pe zi, incerc sa schimb mai des sa fie mai multe, dar uneori mai uit.
Servetele folosesc mai rar io, sotul mai des ca e mai simplu, dar am 2 vaporizatoare de alea asa: 1 am facut ceai de musetel am ras un pic pic de sapun neutru si ulei de masline+ de migdale, cand o sa imi vina esentialele o sa pun tea tree si lavanda, si apoi mai am o sticluta numai cu ceai de musetel simplu. Prima data sterg cu aia cu sapunul apoi cu musetelul simplu cu vata, las sa se usuce, si acu dacu cu Bepanthen, inainte aveam ceva cu oxid de zinc de la nivea.
La kk spal imediat la jetul de apa in chiuveta.
Oricum, se pare ca si asa s-a iritat o fi pielea mai sensibila.
Ce scutece folositi? Eu inca nu stiu daca sa ma pronunt ca sunt fac o anumita marca sau nu, am incercat mai multe, stiu ca la noi deh, Pampers is la putere. Eu as inclina spre Huggies, dar am luat si o marca mai po****ra ii zice KleenBebe nu e la noi cred, diferentele nu is foarte mari, desi am asa un pci preferinta pt Huggies, nush daca e preconceptie si is influentiata de nume sau intr-adevar is diferite.
Faza e ca la Huggies nu i-a iesit kk pe afara acu nush daca e coincidenta, ca si face o tona, rar dar exploziv, inainte nu aveam probleme cand era zilnic, nici nu trebuia sa o pun la spalat in chiuveta, acu no way. Chiar ziceam ca daca face cand nu is acasa crek e dezastru!
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
pooh spune:
Neata!!!!!Si la mine merge fff. greu forumul,nu pot deschide o pagina noua decat click dreapta.....
Raportam a doua noapte in care a dormit 8 ore neintrerupt

,ptiu,sa nu-l deochi.....Motana,si Balazs primea o perioada cate un bibe de laptic seara,si a inceput sa faca crize la tzitzi....de atunci nu-i mai dau decat daca e absolut necesar,saptamana asta de ex. n-a papat deloc....si e mai ok,nu plange seara la san...So,din experienta mea,se invata copiii chiar neasteptat de repede....La sticle ai grije,cauta-i ceva cu o tetina la care sa munceasca mai mult.....eu am de la avent si chicco,si au gaura mai marisoara,asa ca folosesc o tetina de la primii pasi si chiar se chinuie al meu sa dea gata o sticla....
In legatura cu scutece chiar vroiam sa va intreb si eu...si la noi s-a intamplat de mai multe ori sa se umple de kk pana la spate....s-au murdarit si hainutele....Si am folosit Pampers......Poate a fost o coincidenta.....Insa am primit cadou un pachet de scutecele marca DM,babylove se numesc,si eram ff. multumita de ele.....nu s-a murdarit niciodata cat timp le-am folosit....Asa ca nu stiu ce sa zic....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
blanca000 spune:
Ce o avea forumul de nu pot deschide paginile? L-am pacalit acum..dar trebuie sa deschid fiecar epagina intr-o noua fereasta...ce porcarie.
Motana si a mea se trage de spte cand o pun la san..face asa cand vine laptele jet...caci scoate tzitzi din gurita si atunci vad eu cum tasneste peste tot...si mai si tipa dupa tzitzi fraierica...
Eu folosesc Pampers si servetele umede la fel +bepanthen si nu avem nici o iritatie..schimb pampersul des..la fiecare kk sau cand il simt plin sau inainte sa iesim afara.
M-am luat si eu sling dar nu reusesc s ao pun in el..tre' sa mai exersez..dar e complicat nene.
Ufffff...daca nu merge DC nu pot sa vad ce ati scris.....
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Fete, nu stiu cum stau alti bebei dar Eva mea sta asa cu barba in piept...si se fac cute cute la gat acolo si la gusita...mai curge lapte sau apa la baie si crema ca nu o pot sterge bine acolo si aseara la baita am vazut ca la o cuta de la gat e rosie...i-am dat cu bepanthen si de dimineata cu galbenele.
Dar ce m-am suparat sa o vad asa..cum sa fac sa o curat acolo ca daca ii dau capul pe spate urla sau daca bag degetele sa ii departez gusita de gat strange si ma tare. Doar cand suge si adoarme la tzitzi ii las sa ii cada capul pe spate un pic (cand sta la mine pe brat) sa ma uit la gatutul ei. Ar sta asa......numai cand e treaza nu vrea
.
O alint Petre Roman
far gat...
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
siacob spune:
Buna,
Ce se intampla cu forumul???? Ieri nu am reusit sa ma loghez si abia am putut citi, azi ma lasa sa deschid pentru fiecare pagina o fereasta noua si fara emoticonuri. Vad ca nu sunt sigura care are problema asta...
Giova super bine ia in greutate Edi al tau...de fapt cred ca este zmeurelul cel mai nazdravan la capitolul asta :)))).
Beatrice a luat 1.3kg in a doua luna si avea 5 kg...suntem categoria usoara fata de alti zmeurei.
Oana un scump Leon al tau... in poze pare mult mai mare.
Blanca eu am patit-o odata de la statul cu barbia in piept. Plimbandu-ne prin parc a prins o furnica in cutele de la barbie care a ciupit-o, eu am vazut destul de tarziu cand se facuse o urma mare, rosie.
Eu tot Pampers folosesc si am patit-o si eu cu murdaritul hainutelor...am dat vina pe faptul ca Beatrice se foieste destul de mult pana termina de facut kk.
Mami de
Beatrice
andreea_1979 spune:
Mai fetelor si eu am probleme cu a mea cu colicii , nu doarme din cauza lor , se foieste si nu prea ,mananca , ma dispera ! astazi asteptam pediatra sa vedem ce ne spune ca sunt cam speriata , de luat in greutate am luat , insa nu-mi place mie cum mananca . Si a mea are manutele mai tot timpul reci , dar mi-au spus ca e normal .
Matcha_Oana super bebele , sa-ti traiasca si sa te bucuri de el! 
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/PozeLauraMaria1LunaSiJumatate