**Zmeurici de iulie-august 2009 (2)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Neata!

Aseara am avut pt. prima oara program de plans asa mai lung....cam 30 de minute,o ora de somnic si iar 30 de minute....Sper sa nu-l apuce colicii acum.....Dupa care l-am culcat pe burtica si a dormit 8 ore fara sa se trezeasca pt. papa....yupiiiiiiiiiiiiiiiiii
La 6 dimineata m-am dus sa-l ascult daca respira....S-a trezit la 8,sanii mei erau tari si curgeau in prostie....a mancat si iar somnic pana la 10....

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Ce norocoasa esti tu Pooh, Isabelle cel mai mult a dormit 4 ore, atat si astea noaptea. De-abia astept si eu momentul sa doarma toata noaptea, macar 6 ore daca nu 8.
Matcha-oana, si eu sunt ca tine. Si iubirica mea in ultimele zile are crize mai mari de colici si cand adoarme si ea un pic gata o trezeste o durere si nu sta singurica in patut de vreo doua zile nici macar 10 min. Astazi mi-a dormit numai in reprize de cate 10 min un sfert de ora, asa ca am luat-o in brate si m-am culcat cu ea in patul mare tinand-o in brate si asa a reusit sa doarma o ora. I-am luat si balansoar de la www.okazii.ro/catalog/31634586/balansoar-fisher-price-.html#forum" target="_blank">Fisher Price care e super dar tot la fel nu sta mult nici acolo poate cand o sa mai creasca o sa ii placa mai mult, sau poate cand mai dispar colicii astia - apropo urasc colicii astia, numai ei o chinuie pe fata mea care de altfel ar fi mult mai cuminte.....
Adriana tu parca ai spus ca ii dai cceai de fenicul, de care? de ala de la Humana sau de la plafar? Spune-mi si mie ca sa ii dau si poate se intampla vreo minune.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui matcha-oana

am postat niste poze cu leon.
sper ca se vede
http://s44.photobucket.com/albums/f36/oana-m/?action=view¤t=176dcfea.pbw

leon18 .07.2009

Ce baiat mare ai....deja isi tine singur capul? E doar cu 10 zile mai mare decat Isabelle. Si ea il tine minute intregi dar parca eu tot i-l sustin ca mi-e teama. De cand putem sa ii lasam asa sa isi sustina singurei capusorul?

Chiar, cineva mi-a spus ca in fundulet abia dupa 4 luni ai voie sa ii pui. Asa e? Eu ma gandeam ca daca isi tin singurei capusorul si mai trece un pic de timp, adica pe la 3 luni poti sa ii pui in fundulet. Cum e? Stie careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Va rog sa imi spune-ti si mie voi ce mancati in perioada asta...
Eu m-am saturat de oua fierte, macaroane cu branza, sandwisuri cu cascaval, orez, struguri (fara coaja si fara samburi - adica mai nimic) si multa apa si compot ...

Merci. Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

Citat:
citat din mesajul lui coccorina

Ce baiat mare ai....deja isi tine singur capul? E doar cu 10 zile mai mare decat Isabelle. Si ea il tine minute intregi dar parca eu tot i-l sustin ca mi-e teama. De cand putem sa ii lasam asa sa isi sustina singurei capusorul?

Chiar, cineva mi-a spus ca in fundulet abia dupa 4 luni ai voie sa ii pui. Asa e? Eu ma gandeam ca daca isi tin singurei capusorul si mai trece un pic de timp, adica pe la 3 luni poti sa ii pui in fundulet. Cum e? Stie careva?

Corina de printzesa www.dropshots.com/corinamargarint#" target="_blank">Isabelle (29.07.2009)
[/quote]
da isi tine capul cam de la 2 saptamani,binenteles ca nu cine stie ce,cand sta pe burtica si-l suceste deja singurel,dar oboseste repede,si cand era micut la inceput,eu ii m-ai suceam capusorul cand dormea ca aveam impresia ca doarme numai pe partea dreapta,dar el si-l sucea repede inapoi.
din cate stiu ,nu e problema daca il pui in fundulet atat timp cat nu sta cu spatele drept,si sa aibe ceva in spate s ase sprijine,cum am eu scaunelui ala nu e problema,m-au spus niste asistente de aici,e la fel cum sta si in scaunelul de masina.
si cand sta in scaunel,ii m-ai pun lnga capusor un prosop facut sul ,ca sa nu stea cu capul stramb si e ok.
mersi de laude,e un fomist,chiar pe voi va dor sanii cand suge?
pe mine ma rupe,nu sfarcuriile,undeva in interior,cat suge el imi vine sa plang

leon18 .07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

coccorina ceai de fenicul de la humana ca din ala am gasit , ii mai dau si de musetel de la milupa iar eu am baut din ala de la plafar

in fundulet eu l-am pus pe cezar de la 4 luni dar foarte putin , am ridicat spatarul caruciorului la urmatoarea pozitie, nu va grabiti sa-i puneti in fundulet , au tot timpul, la 5 luni l-am pus in scaunel de luat masa deja statea binisor, eu am fost mai fricoasa am prietene care la 4 luni ii asezau in fundulet si ii lasau asa destul de mult

sandy_2008 eu la inceput am mancat ce zici tu , asa primele 3 saptamani, dupa aia am mancat de toate , acum chiar ca manac ce doresc, mai putin varza, fasole boabe, mazare

matcha-oana ce dulcic e leon, sa-ti traisaca, si a mea isi tine capul singurica dar il mai sustin si eu ca mi-e cam frica, pe la 3 luni parca si-l tin bine bine, nu mai stiu nici eu exact, oricum cand o pun pe burtica isi ridica capul bine de tot si sta asa destul de mult, eu o pun mai mult seara dupa baita sa-i fac masaj si ii place mult, cand o intorc pe spate o apuca plansul

a mea doarme , doamne sa n-o deoki, de la 14,30 la 15,15 a supt un pic si iar a adormit la 15,30, am pus un scutecel pe ea si cred ca a dat de caldurica si doarme dusa

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu am o singura problema cu pitica mea, are mai tot timpul mainile reci, oare de ce? si nu e frig in casa, e imbracata, ii dau body , sosete si pijama cu totul

i-am facut o poza s avedeti cum doarme , ma chinui acum sa incarc, merge tare greu netul la mine

http://s67.photobucket.com/albums/h302/adrianafedorca/ pozici

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Am eu probleme cu calculatorul sau merge forumul foarte prost? Abia reusesc sa deschid paginile.

Giova, creste Edi ca-n povesti!

Danielle, e ... greu. Eu am ajutor in gospodarie, ca altfel nu stiu cum faceam fata. Ma ajuta mama aproape zilnic, plus ca vine o femeie de doua ori pe sapt. pentru curatenie si calcat (as pune emoticonul "rusinat", dar va spuneam ca nu imi merge bine DC-ul si nu pot). Stiu cazuri in care mamicile se descurca onorabil singure.

Vladimir e cumintel si de la un timp aproape ca nu il simt, dar ce crunte erau vremurile cand el vroia doar in brate si ceilalti doi tipau pe langa noi. Si nu imi fac prea multe iluzii, stiu ca urmeaza vremuri mai grele, cand va incepe si Vladimir sa misune.

Pe de alta parte, sunt asa de fericita, cand il tin pe Vladimir in brate, plang de fericire. Iar seara de seara, cand reusesc sa ii adorm pe toti trei si ii vad cum dorm ca niste ingerasi, imi propun ca doua zi voi fi o mama mai buna, pentru ca ei merita totul.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

ce frumos ai povestit ca mi-au dat lacrimile
si sa vezi ce repede trece timpul si o sa ne fie dor de bebe mic.cresc si nu or sa mai fie asa dependenti de noi,atunci o sa ne rugam de ei pt putina atentie,un pup,o imbratisare

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

danielle02 eu am o bici eliptica no name,mecanica, am luat-o din carefour si a fost vreo 4,5 milioane acum 4 ani, acum sunt mai ieftine
cica mai bune ar fi alea eliptice magnetice, dar pana la urma ambele fac acelasi lucru dac te urci pe ele
a mea arata asa http://www.artsport.ro/aparate_fitness/biciclete_eliptice/bicicleta_eliptica_mecanica--p10005041

eu as vrea si o banda de alergat ca ma plictisesc numai pe bici dar alea bune sunt foarte scumpe , dar tot imi cumpar una, mai ales ca acum am si loc unde sa o pun si ar fi pacat, caci la sala de fitness sigur nu ajung in urmatorii 3-4 ani

_

ahaaa stiu,la din astea m-am uitat si eu,ma refeream mai mult la o bicicleta,dar cred ca astea fac treaba mai buna,zi de nu.am auzit ca iti lucreaza fain picioarele,fundu si abdomenul.faci muschi,tii intareste.o sa ma bag pe una din asta atunci,mai ales ca mai am o parere buna despre ele

Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matcha-oana

am postat niste poze cu leon.
sper ca se vede
http://s44.photobucket.com/albums/f36/oana-m/?action=view¤t=176dcfea.pbw

leon18 .07.2009

iooooooooooi cat e de scump,ce ochi negri are
sa va fie sanatos

A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

eu am o singura problema cu pitica mea, are mai tot timpul mainile reci, oare de ce? si nu e frig in casa, e imbracata, ii dau body , sosete si pijama cu totul

i-am facut o poza s avedeti cum doarme , ma chinui acum sa incarc, merge tare greu netul la mine

http://s67.photobucket.com/albums/h302/adrianafedorca/ pozici

_

adriana,e normal sa aibe manutele si talpitele reci.si eu m-am panicat cand o aveam pe Ebonee mica,am intrebat in stanga si in dreapta,toti(doctori,moase,asistente,pediatri) au zis ca e normal.
eu o tin pe Melissa doar in body cu maaneci lungi si pantalonasi cu labuta.cateodata dar rar ii dau un maieout,asta daca e putin mai rece.

nici eu nu o pun in fundulet pana la 4 luni.deocamdata trebe sa stea cu spatele drept.asta mi s-a explicat.absolut deloc in fundulet.isi pot fractura coloana intr-o secunda,sunt foarte fragili.

A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput