**Zmeurici de iulie-august 2009 (2)**
Raspunsuri - Pagina 11
adrianafedorca spune:
mada imi pare tare rau ca puiuta ta are colici, nici nu stiu ce sfat sa-ti dau ca ai mei n-au avut , sper sa nu faca acum la 2 luni,
daca o tii pe burtica ta nu se linisteste? si a mea a mai fost agitata si plangea rau de tot dar cum o luam in brate si o puneam pe burtica se linistea, ceai de fenicul ii dai? eu i-am tot dat , am baut si eu , poate si asta a ajutat-o
va pupam si sper sa treaca cat mai repede
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
pooh spune:
Neata!Aseara am avut pt. prima oara program de plans asa mai lung....cam 30 de minute,o ora de somnic si iar 30 de minute....Sper sa nu-l apuce colicii acum.....Dupa care l-am culcat pe burtica si a dormit 8 ore fara sa se trezeasca pt. papa....yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiLa 6 dimineata m-am dus sa-l ascult daca respira....S-a trezit la 8,sanii mei erau tari si curgeau in prostie....a mancat si iar somnic pana la 10....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:

noi am fost ieri la pediatra. Edi la 2 luni si o sapt. avea 6500 gr
. Cred ca la 62 luni a avut mai mult de 6 kg, eu nu l-am cantarit am presupus ca in 5 zile pune 200 gr, dar uite ca a pus mai mult. e un super bebe, astea au fost cuvintele doctoritei.
S-a uitat si la bubitzele de pe fatza, sa nu-l dau cu nimic, e o dermatita de contact.
Nu are nimic ca doarme pe burta, asa ca pot fii linistita.
M-a sfatuit sa nu ma mai mulg de la sanul negolit, caci asa imi stimulez lactatia...cica am lapte cat pt. 2 copii
. Dar ce sa fac? daca bb trage din unul, celalalt curge la greu. am pus pompa sa curga in ea si s-au adunat 40 ml doar din picaturi, nu am muls nimic.
merg si eu la treaba, sper sa am timp mai tarziu sa va citesc.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
emabucuresti spune:
giova chiar ca a recuperat super bebe edi! Felicitari !
Si noi avem aproape 6 kg, la 6 sapt cate implinim maine, dar ne am nascut grasuni si asa a fost si frate sau, un umflatel ce la 5 luni avea 9 kg iar acum la peste un am si jum. Abia atinge 12 kg.
alinutza am vazut pozele cu bb eric, un dulce foc! tot eram curioasa sa va vad dar nu ajungeam sa deschid contul comun, asa cu albumul in sf v am vazut !
noi ne am procurat un sling fix super dragut, de la tipa ce are sling Punct ro si ma intreb cand pot sa ies cu ro pozitionat vertical cu fata la mine, ca in pozitia de bb introdus cu totul acolo nu sta neam. cred ca tb sa se mai fortifice coloana, right? Motana, any advice?
pe milan la vreo trei luni l am pus in port bebe, dar in sling pozitia se presupune ca e mai naturala parca
noi papam si san si completare iar noaptea direct completare, dormim chiar si 4 ore legate de curand, sper s o tina tot asa
leaganul face minuni si la noi, avem un graco lovin hug, fraiera am fost ca nu am luat leagan si la primul copil, ca tare usor mai adoarme in el
adrianafedorca spune:
wow Giova felicitari pt laptic, cum s anu te mulgi? pai dai in altele, lasa mulge lapticul si baga-l la congelator
ce n-as da si eu sa am lapte pt 5 copilasi
_
(23 aprilie 2005)
si
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
Cornelia spune:
Am eu probleme cu calculatorul sau merge forumul foarte prost? Abia reusesc sa deschid paginile.
Giova, creste Edi ca-n povesti!
Danielle, e ... greu. Eu am ajutor in gospodarie, ca altfel nu stiu cum faceam fata. Ma ajuta mama aproape zilnic, plus ca vine o femeie de doua ori pe sapt. pentru curatenie si calcat (as pune emoticonul "rusinat", dar va spuneam ca nu imi merge bine DC-ul si nu pot). Stiu cazuri in care mamicile se descurca onorabil singure.
Vladimir e cumintel si de la un timp aproape ca nu il simt, dar ce crunte erau vremurile cand el vroia doar in brate si ceilalti doi tipau pe langa noi. Si nu imi fac prea multe iluzii, stiu ca urmeaza vremuri mai grele, cand va incepe si Vladimir sa misune.
Pe de alta parte, sunt asa de fericita, cand il tin pe Vladimir in brate, plang de fericire. Iar seara de seara, cand reusesc sa ii adorm pe toti trei si ii vad cum dorm ca niste ingerasi, imi propun ca doua zi voi fi o mama mai buna, pentru ca ei merita totul.
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
matcha-oana spune:
salut
citesc ce ati scris si mor de oftica ca nu am si eu un bebe ca al vostru ,cuminte,sa pape sa doarma sa stea sa gangureasca,sa se uite la carusel,la jucarele
al meu leon,e un marait ,mai nou tipa inainte sa planga
,vrea numai in brate ,m-a rupt de spate,si macar de ar sta in brate ,dar el vrea si plimbat,am si leagan,dar degeaba,plange si in la leganat,pana nu e el cu capul sus,sa se uite in jur si sa fie plimbat nu tace
,ma aduce la disperare.
teroristul meu la 7 saptamani avea 6500 si 59 de cm,cam scurt
,ca suntem amandoi pitici.
nu stiu daca e normal,dar baiatul meu ,doarme de la 10 ,10 30 cam pana la 3,4 dimineatza,bea tzitzi apoi sta cam jumate de ora treaz si iar somn,dar tura asta de somn ,ma inebuneste ,din 20 in 20 de minute plange si iar adoarme,si tot asa pana nu m-ai am rabdare cu el si il trezesc si uite asa ma tine ,ca nu m-ai adoarme,ii e somn,are ochii f grei,casca si plange ca vrea sa doarma,eu il legan ,il plimb in speranta ca va adormi,si adoarme dar in 10 minute e treazmsi iar o ;luam de la capat,aproape toata ziua numai asa imi face ,nu pot face nimic,absolut nimic.i-am cantat ,i-am dat jucarii,nu tine nimic la el,oare cand incep si bebeii sa stea si ei singurei?ca nu m-ai pot,nu am pe nimeni,doar sotul care vine seara la 9 si pleaca dimineatza la 6 ,mereu singura si mancare si spalat si de toate si cu copilul in carca,sunt terminata.
oare se v-a schimba vreodata?

leon18 .07.2009
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianafedorca buna vad ca vorbiti de slabit, ma laud si eu, azi dimi aveam minus 18 kg, as mai avea 7 kg sa ajung la 60 kg, cu atatea am plecat la drum cu sarcina, dupa care incepe greulca mai vreau sa dau jos inca vreo 5 si alea se duc cel mai greu danielle02 eu am bicicleta eliptica e tare buna pt slabit, daca te tii de ea, sau daca te urci pe ea, din pacate eu nu am timp ziua iar seara pic lata , de marti am rams eu cu amandoi copilasii, sper s ama descurc asa ca deocamdata doar ma uit la ea dar o sa vina si vremea ei, oricum e foarte buna, daca faci macar 30 min pe zi bfta cu bb 3, ce curajoasa esti, eu abia ma descurc cu 2 cu 3 cred ca as muri, Cezar nu ma las deloc, vrea sa ne jucam , sa-l iubesc toata ziua, sa stau numai cu el Anastasia mea e cumintica , doarme papa, mai sta si treaza se joaca cu jucarelel atarnate de patut, adica da cu picioarele in ele , gangureste toat aziua, e asa de dulce, colici vad ca tot nu avem, sper sa nu mai vina , oricum trage l apartzuri de ne-a rupt, kk face 1 data la 2 zile, umple pamperusul chiar voi ce nr aveti la pampers, noi deja suntem la nr 3 , mai am o punga neinceputa si ma gandesc sa- trec deja la 4 pt ca mi se pare ca nr 3 o strang deja la pulpite _ Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005) si Anastasia Ioana (7 iulie 2009) "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |
noi suntem la nr2 la pampersi.ma gandeam si eu acum sa il schimb cu 3 ca parca o strange la bulane.insa mai am cateva din astealalte si vreau sa le termin sa nu le las nefolosite.
ce fel de bicicleta ai tu?tare m-am mai holbat pe net azi dupa una si nus` care sa o aleg,care e mai buna.sau toates` la fel??

eu mai am de dat jos vreo 9 ca sa ajung la 60,inainte de sarcina

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
adrianafedorca spune:
danielle02 eu am o bici eliptica no name,mecanica, am luat-o din carefour si a fost vreo 4,5 milioane acum 4 ani, acum sunt mai ieftine
cica mai bune ar fi alea eliptice magnetice, dar pana la urma ambele fac acelasi lucru dac te urci pe ele
a mea arata asa http://www.artsport.ro/aparate_fitness/biciclete_eliptice/bicicleta_eliptica_mecanica--p10005041
eu as vrea si o banda de alergat ca ma plictisesc numai pe bici dar alea bune sunt foarte scumpe , dar tot imi cumpar una, mai ales ca acum am si loc unde sa o pun si ar fi pacat, caci la sala de fitness sigur nu ajung in urmatorii 3-4 ani
_
(23 aprilie 2005)
si
matcha-oana spune:
am postat niste poze cu leon.
sper ca se vede
http://s44.photobucket.com/albums/f36/oana-m/?action=view¤t=176dcfea.pbw
leon18 .07.2009