Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna burticute!

Eu tin greu pasul cu voi, aveti un ritm...
Mai cu greata si la noi, mai cu stari de rau, dar trece. Continui sa ma gandesc ca la trec de iarna asta si am bb mic in brate...asta mi se pare incredibil!
Vad ca pe aici incep sa apara carucioarele
Felicitari pentru rezultatele bune la teste..

stefimic felicitari pentru fetitza!! Supper!
Ilioara sper ca am retinut bine nickul….gemeni??? super!! Te cred ca e f greu, dar ce frumos e… Eu am o sora geamana, avem si doua matusi gemene, surorile mamei dar uite ca nici una nu am facut gemeni. Sanatosi sa fie!
GabyHila mi-ai facut pofta de ananas! Buna idée…
oanaiacovita felicitari pentru baietel, super! Sa fie sanatos!
ioanact ti-am vazut pozele cu excursia la cruce!! Stiu de o tipa in luna mare – 7 l – care a facut Fagarasul cu cortul brrr nu cred ca m-as incumeta!
lLiliana o zi minunata, sarcina usoara in continuare!! Merci de tratatie, chiar imi era pofta de niste galusti cu prune..c.red ca fac si eu in we.. calin e f frumos, sa-ti traisca!
atbe un dulce micutul tau!
Ate Iti trimit parola pe pm!

Sa nu uit sa urez si eu tuturor MAriilor/Mariucilor , o zi minunata!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu si pururea Fecioara MARIA!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 8+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

liliana_28 LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa, si sa fericita alaturi de cei dragi si mai ales de bebelusul din burtica!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Dayanara si la mine e baietel conform calculului..dar eu simt ca e fetita..am mai multe semne ca ar fi fetita..voi merge la eco saptamana asta vineri cand voi avea 14 s si 2 zile..poate se va vedea si la mine

Anca
13+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Rebiana..am ramas insarcinata exact in 17 iunie...deci conform preziceri va fi albastrel...Dar poti sa spui macar daca va fi negru si nu blond?

Anca
13+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

atb am vazut pozele voastre.
Se vede ca v-ati distrat la mare.
Ce ma bucur fetelor stefimic, oanaiacovita ca deja stiti ce ascundeti in burtica.
Lindal foarte tare filmuletul cu copilasul jucaus.
Reallaura multumim pt vizionarea pozelor!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Freedlia, Daria doarme singura de la 7 luni. in noaptea aceea s-a trezit si nu a vrut sa stea taica-su cu ea pana adoarme iar. cam asta a fost problema. ti-am vazut si eu minunile blonde, sa fie sanatosi, ca frumosi sunt

Ioanact, nu sunt dintii, ii are pe toti si toate maselele. macar de-ar fi fost asta motivul, stiam ceva, dar asa...raman fara explicatie.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 10+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!

LA MULTI ANI IMPLINITI SI FERICITI, LILIANA!!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ancule metoda pe care o cunosc eu de depistat sexul viitorului copil se bazeaza pe un calcul simplu. Probabil sunt si exceptii. Sa spun de-i brunet sau blond nu stiu cum sa fac!
Mie nu mi s-a potrivit la Luca acel calendar chinezesc pe care l-ati testat si voi.... asadar proportia ramane de 50% in ceea ce priveste sexul copilului . Sa ne fie sanatosi si sa ne bucuram de ei!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

buna dimineata burticute, noi venim cu o veste mare, avem:

FETITA

asa ca vrem si noi carucior roz in tabel si aratati-mi si mie cu i-l pun si la semnatura.

in rest a iesit totul foarte bine la morfologia fetala, am un copil foarte bine format si fara probleme, sper sa ramanem asa.
aseara eram asa de fericiti incat am vorbit non stop la telefon am fost in vizite si nu am mai apucat sa intru sa va spun.
am fost si la control la gineco si mi-a zis ca e totul ok, lum si noi ELEVIT, si cam atat de la noi.

va pup si va doresc o zi minunata.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 16+

FELICITATI]Nu am putut sa citesc mai departe dupa ce am vazut asa o veste.Sa creasca mare si dulce si sanatoasa, si sa ii alegeti un nume frumos.Te-am pupi mami fericita de fetita

Stefanna mami de fetita si 14+

Mergi la inceput