Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Rezultatul e Ok. ![]() ![]() ![]() La toate risc scazut ![]() ![]() ![]() Oana 15+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Bravo Oana...!!!
Felicitari si celorlalte burtici pentru rezultatele super la TT
Anca
13+ si mami de
Lucas
dayanara spune:
babyangel, merci am gasit
conform metodei chinezesti va fi baiat![]()
roxana
9+ si
ivan (2.12.2006)
ate_09 spune:
tocmai am aruncat si eu un ochi in tabelul chinezesc ...si conform metodei de acolo se pare ca voi avea o fetita. Bucuria sotului!!! 
Acum sa vedem cand vom merge la eco ...ce spun instinctele mele materne, m-au inselat sau nu...ca eu tot zic ca baietel va fi![]()
asteptam un
14+ Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
http://athena1509.hi5.com - poze
samaria spune:
Buna, burtici cu pitici!
M-am straduit si ieri sa intru,dar am reusit doar sa va citesc,ca aveti spoooor!![]()
Felicitari celor cu rezultate bune la eco si teste
,si mai ales celor care stiu deja ce culoare va avea caruciorul

M-am bucurat sa vad ca e un capitol cu vesti bune,aveam nevoie sa auzim si de bine!Bravo,fetelor care ati fost in zone frumoase si v-ati aventurat pe alte meleaguri,admir energia voastra,astept si poze!Apuseni,Niagara?
Mi-as dori sa revin in Apuseni,cat despre alte tari...
... doar visez...
Am vazut pozici cu bebici si copii minunati,si cu mamicutze traznet
.Daca se indura vreuna dintre voi sa imi trimita PM cu parola contului comun,pun si eu poze...
... Saru-mana,anticipat!
La multi ani ,Liliana, si tuturor Mariilor!

Sa dea Dumnezeu sa citesc numai de bine de acum inainte,doar despre bbei dansatori si sportivi in burtici,si mamici fara greturi,doar cu pofte...mici...![]()
Va pup cu drag,va citesc cu drag,va admir,ca sunteti suuuper toate,si va astept in fiecare zi sa vad ce mai faceti,ca mi-e drag de voi toate!

Maria
11+
Mami de Sammy
stefimic spune:
multumim frumos fetelor, sper sa incepeti si voi sa ne spuneti numai de bine.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
16+
IOANA
kitzy spune:
Onutzule felicitari pentru rezultatul bun si pentru 
Ma bucur asa de mult!!!! Stiu ca-ti doreai fetita, dar si baieteii sunt buni, important e sa fie sanatos 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
oanaiacovita spune:
Ralu 

mersi, incepe sa imi placa ideea, mai ales ca am vazut baietei tare draguti aici la noi la odisee si fur modelul.![]()
Pupici si la restul fetelor.
Oana
15+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
liliana_28 spune:
Imi pare tare rau ca v-am facut pofte din alea imposibil de satisfacut.
De cate ori aveti drum spre Bucuresti, va astept pe la mine sa va servesc cu papanasi si dulceata. Promit ca daca ma anuntati ca in 5 min sunteti la mine sa mancam papanasi, percutez imediat. Sincer imi pare rau.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
11+
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Dayanara, pe prima pagina avem un link trimis de Alina(ioanaact) care se numeste sarcina si nasterea si acolo in josul paginii este un articol: Afla sexul bebelusului cu metoda chinezeasca Cu primul copil am calculat si s-a potrivit, dar cu bebe din burtica nu vreau sa fie adevarat... Deci inca astept pe "Mama Rebiana" sa ghiceasca in "stele" Anca 13+ si mami de Lucas |
Prezenta!!
Ancule, daca ai ramas insarcinata in mai atunci caruciorul va fi roz; daca ai ramas insarcinata in iunie cred ca va fi albastru. N-am gasit pe prima pagina detaliile legate de UM.

I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Stefimic felicitari pentru fetita! Oana felicitari pentru baietel.
Sa le dea Dumnezeu sanatate si sa ne nasca la termen! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!