Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
Floricel82 spune:
Ellanik multa sanatate sotului!si insanatosire grabnica
Multumesc fetele de raspunsuri, totusi tind sa cred ca nu este grav, eu nu am durerile astea zilnic, si nu sunt nici de lunga durata si nu sunt nici de intensitate, nu am avut niciodata sangerari sau scurgeri inchise la culoare. Intradevar cand stau mai mult pe scaun mi se intampla asta, nu stiu ce sa mai zic ... Eu gandesc pozitiv, vreau sa cred ca din cauza faptului ca este prima sarcina si ca stau mai mult pe scaun ... , oricum daca aceste dureri se intensifica am sa consult si alt medic, si pe medicul meu din nou.
Sarcina usoara burticilor!
babyangel spune:
Alina, sincer am scapat de ameteli si somnolenta..si nu stiu daca iti aduci aminte , dar la inceput de sarcina eu ma consideram"adorita cronica", pentru ca in fiecare zi la ora 13 nu mai puteam articula cuvinte..Acuma simt nevoia doar daca ma obosesc prea tare cu muncile. Cu greturile, din cate vad..se poarta si la 14-15 saptamani, si nici eu nu am scapat de problema cu chimicalele..in continuare nu suport mirosuri![]()
Anca
14+ si mami de
Lucas
kossir spune:
Buna dimineta burtici,
Aici e inca dimineata
.
Eu acum am venit de la TT, dar in afara ca mi-a introdus un idiot acul de am tipat, n-am nimic a va spune. Rezultatele cica in max. 10 zile. V-am zis, probele de sange vor fi trimise in Franta pt a fi studiate. Asa ca.........rabdare, rabdare, fara tutun.
Intre timp incep sa ma intreb eu de ce nu simt bebelul? Am 15 saptamani, a treia sarcina, ar tb sa simt ceva. Azi mi s-a parut c-ar fi ceva, dar nu sunt deloc sigura. Oare din cauza grasimii
? Aaaaaaa, m-am cantarit azi, cica as avea 1kg in minus fata de acum 10 zile????????
Super
desi, depinde mult de cantar 

Ellanik
, sanatate sotului si tie putere sa-l grijesti ca stiu foarte bine cum sunt barbatii suferinzi.
Si as mai avea o intrebare, daca e cineva in masura sa-mi spuna, produsele pe baza de petrol pentru par, sunt daunatoare? Imi cade ingrozitor parul si am gasit in Rom la plafar o crema pe baza de petrol, iar aici e un sampon cu aceeasi baza. O fi bine, o fi rau?
Va pupic pe burtici si va doresc o zi buna
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
15+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_s ioana 5255 uite unde gasesti calendarul chinezesc: pe prima pagina avem un link trimis de Alina(ioanaact) care se numeste sarcina si nasterea si acolo in josul paginii este un articol: Afla sexul bebelusului cu metoda chinezeasca. |
Linkul acela nu are calendarul corect...sau ma rog, tradus corect.
Calendarul chinezesc corect
Cum se citeste:
The numbers down the left side of the above chart represents the mother’s age at the time she conceived. The months across the top of the chart represent the month when the mother conceived.
Numerele din coloana stanga reprezinta varsta mamei in momentul conceptiei. In dreapta trebuie gasita luna cand mama a conceput.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
dayanara spune:
castelana, activeaza.ti PM din optiuni profil cred, ca sa poti primi mesaje private
fetelor acum un sfert de ora, am simtit in costa stanga sub san, o durere brusca de am simtit ca lesin, ceva care palpita asa apoi parca cineva infige niste ace, ma lasa dar la cateva minute iar ma ia, ce poate fi, aveti idee? e foarte dureros, imi dau lacrimile...
nu stiu daca sa.l sun pe sot sa stea cu ivan sa intru la urgente, nu stiu ce sa fac, ati mai auzit de asa ceva?
roxana
9+ si
ivan (2.12.2006)
babyangel spune:
Kossir, uite aici reteta pe care o ador:
se da pe razatoarea mare: 1 telina (aprox400-500 grame), cu un mar (aprox 150gr) si morcov, (tot 150 gr) . Se face putina maioneza, din oua fierte.
Se adauga sare si piper dupa gust si bucatele de pui fiert(pui sau pulpa), fara piele. Eu de ex folosesc pui la rotisor care e tot dietetic , dar e mult mai gustos.
Este foarte racoritoare, daca nu se pune prea multa maioneza.
E super..asa ca pofta buna![]()
Anca
14+ si mami de
Lucas
babyangel spune:
Fetele,
maine seara la 7 voi avea intalnire cu BB![]()
Sper din tot sufletul sa vrea dr sa-mi faca 4D si sa stea BB cu piciorusele desfacute ca sa vad si eu ce are acolo![]()
Azi am cumparat (putin fortata de imprejurari) prtima paturica si primele hainite)...Paturica am fost fortata sa o iau pe albastru, dar are un ursulet cu fundita rosie..Si costumasul de spital l-am luat orange.
Ma uit la ele de parca cin stie ce am acolo...super
Anca
14+ si mami de
Lucas
Rebiana27 spune:
N-am cum sa nu ma laud!!! N-am cum!! Misca gaza mea de o simt de cateva ori bune pe zi!
Acum o saptamana cand am inceput sa simt am avut dubii dar pe masura ce-au trecut zilele am constientizat ca-s miscarile bulinei! Este exact cum a descris Oana si cum mi-am amintit de la Luca... face "cioc-cioc" si eu mooor de fericire! 
Kisses... 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ioana5255 spune:
Rebiana felicitari pentru bebe.
Si eu il simt de vreo 2 zile. Slab. La inceput mi s-a parut. Cel mai bine simt seara. Pun mana si el imi raspunde, parca ar zice "hei mami sunt aici". Si pe Ale am simtit-o de vreme la sf celor 8 saptamani.
Am niste greturi groaznice. Inca nu dau afara, dar stare de ameteala, senzatie de greata. Si culmea imi este si foame. Ma roade stomacul, dar nu pot manca nimic. Abia am inghitit o ciorba la pranz. Urasc perioada asta.
Sabina 7+, mamica Alexandrei
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 N-am cum sa nu ma laud!!! N-am cum!! Misca gaza mea de o simt de cateva ori bune pe zi! Acum o saptamana cand am inceput sa simt am avut dubii dar pe masura ce-au trecut zilele am constientizat ca-s miscarile bulinei! Este exact cum a descris Oana si cum mi-am amintit de la Luca... face "cioc-cioc" si eu mooor de fericire! ![]() Kisses... ![]() I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Lauda-te si bucura-te

. Vai ce frumos!!!!

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
15+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar