Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Dayanara dar du-te si aprovizioneaza-te cu ceva chestii romanesti, ca sunt o gramada de magazine. macar sa nu muncesti degeaba. sa stii ca si pe mine ma inteapa tare cateodata, dar daca respir calm imi trece. cred ca se intind ligamente...?

Castelana eu nu mai repet supa crema ca nu a mancat-o nimeni. S-au uitat la oala ca la alte aratari si mi-au facut si mie scarba:(

pe mine tot nu ma lasa ametelile. daca o mai tin asa inca o zi, eu ma fac pachet si ma duc la doctor.

Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

daca stau si ma gandesc... buna rau supa crema dar semana cu bulionul de ardei si rosii plus telina si alte alea pe care-l face mama la borcan... acum inteleg de ce ea gusta si ziua: o bunatate!!!! gusta... iar eu iaram asa indignata, cum sa mananc chestia aia...
dar acum imi oripilez sutiorul meu iubit care se intreaba cum creste copilasul nostru?
in fine, radem si noi, facem haz de necaz!

te pup

castelana fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Maria, imi pare rau ca a trebuit sa accepti nesimtirea asistentei. Eu sunt de principiu ca daca le lasi in pace.....mai rau vor face asa ca.....iau masuri. Atata timp cat sunt platiti din banii nostrii.....sa ne respecte si pe noi in limitele bunului simt. Eu niciodata nu am acceptat nesimtire din partea lor. Poate pentru unele tantici am fost chiar o crizata dar daca altfel nu se poate......

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samaria

Servus,burtici si mamici!

In sfarsit,a aparut soarele si la noi si simpla lui vedere imi da o stare de buna dispozitie!Ca noaptea e groaznic de frig(5-6 grade),macar ziua sa ne mai incalzim...

Ieri am fost la med. de familie,sa imi fac controlul periodic(ITP-ul de gravida).Rad acum,dar,ca de obicei,a fost "rost" doar de enervare.Doc. m-a bagat in seama numai cat am semnat o "petitie"prin care cerea fonduri mai mari pentru sanatate,si la plecare,cand mi-a spus sa ma odihnesc cat mai mult.In rest,aceeasi asistenta cu telefonul la ureche,care vorbea cu iubitul,in loc sa ma consulte...,nici un pic de interes, doar o fuga continua dupa imbogatire,cred...Probabil,daca as fi fost nu-stiu-ce-bogatasa,as fi avut parte de un consult facut de dr.,nu de asistenta,si s-ar fi gandit sa ia in mana carnetul ala nenorocit al gravidei si sa se uite de sanatatea mea...in fine...tot o apa si-un pamant is toti,pe aici...din pacate...

Pupici la mamici si burtici!

Maria 11+
Mami de Sammy

of, of, of
stii vorba aia: pana la D-zeu te mananca sfinti.....
schimba dr daca poti sau da-l in masa cu asistenta cu tot!
nu te supara ca se supara si bebe...
te pup si ai grija te tine

castelana fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Salutare burtici, o noua zi glorioasa la servici...

In primul rand imi pare nespus de rau pt Kitty, speram sa nu mai citesc astfel de vesti. Sa iti dea Dumnezeu putere in continuare si speranta sa mergi mai departe. Si sa mai ne scrii cu vesti bune, sunt sigura ca o sa le ai in curand.

Pt cele ce au aflat deja ce poarta in burtici multe felicitari si sanatate, puteti deja sa sa alegeti numele si hainutele. Cu privire la haine, vad ca incepe sa imi "mijeasca" un fel de burtica :)) da numa seara dupa cina. am gasit pe un site englezesc un sistem de elastice special concepute pt a prelungi pantalonii obisnuiti, cel putin in primele luni si un fel de banda elastica gen curea cu care sa iti sustii pantaloni fara a ii incheia. eu inca incap in hainele mele dar cred ca peste o luna doua voi avea nevoie de acest sistem. nu stiu pe acasa cum e dar aici sunt preturi exorbitante pt hainele de gravide, incepand de la 80 de euro pt o fusta sau un pantalon mai de Doamne-ajuta. o sa imi iau cate ceva sa trec iarna dar nu multe.

O zi buna tuturor si pofta buna ca e deja ora mesei.

Ina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ella, multa sanatate sotului, am auzit si eu ca durerile astea se aseamana cu cele de nastere, asa ca doamne fereste , mai ales ca in cazul eliminarii unei pietre nu e ceva fiziologic ca la nastere

gaby, stiu magazine de romani, dar gris , malai si altele se gasesc in magazine locale, mari, hypermarketuri, si sunt romanesti 100% de asta nu tre sa ma duc tocmai la magazinele romanesti pentru ca.s foarte departe de mine
mie piureul ala de legume imi place, ca mai degraba e piure decat crema :))) si lui ivan ii place :)

liliana tu ai dreptate , asa tre sa faci cu ceva care ti se cuvine, din pacate nici eu nu.s asa, ma pierd repede si nu.s in stare sa ma mentin mult timp pe pozitie :))

roxana 9+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

off topic castelana, tu cand ai facut galustele gresit, cand au iesit tari sau praf , ai folosit aceleasi ingrediente? pana la urma cum ai reusit? doar cu albusul batut prima oara? si pe urma mai pun galbenus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oana cand facem o intalnire? Am vb si cu Maria, asteapta sa ne hotaram toate. Mai trebuie sa vb si cu Ale.

Fetelor, ma scuzati ca m-am bagat off topic

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

off topic castelana, tu cand ai facut galustele gresit, cand au iesit tari sau praf , ai folosit aceleasi ingrediente? pana la urma cum ai reusit? doar cu albusul batut prima oara? si pe urma mai pun galbenus?

draga mea
prima data faceam ca in Romania, fara albus batut mai tzeapan, ca le omleta. teoretic am puc aceleasi ingrediente, mi se pare si cantitati de fapt.
ca sa reusesc am vazut ca semolino asta al lor fiind maifainos asa nu are nevoie sa stea mult sa se umfle ca oericum nu e granulat, apoi se fierbe repede si trebuie sa dai focul mai la mic si dupa ce le-ai pus ca pui cam o cesculitza de apa sa nu mai fiaba piternic si sa le rupa.
deci a diferit un pic metoda: ou cu albus spuma, apoi galbenus, apoi sare, piper, apoi tot asa batand energic pui semolino in ploaie, pana se face o smantana groasa. las cam 10-15 min compozitia sa se odihneasca di zbaterea asta (ca e uol inebunit la cap) si apoi cu o lingura mai mica iei din ea si pui, le pui asa delicat sa nu le dai drmul de sus (n-are parasuta si se sperie) si ai sa vezi ca se ridica destul de curand la sprafata!
bafta si... pofta buna

Dar oricum ar fi ies la fel la gust dar mai delicate la atingere.

castelana fericita 10+

Mergi la inceput

fetele, care stiti, imi dati si mie va rog datele pentru email comun

merci anticipat!!!

castelana fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ce mult mai scrieti, mai fetelor!!!!

Ce pofta imi faceti si mie sa aflu ce sex are bebele meu din burtica -- dar sper sa ma abtin si sa las sa fie surpriza pana la sfarsit.

Kitty, imi pare tare rau -- sper sa treci peste suferinta de acum si sa ai un bebe sanatos cat de curand.

Castelana, si eu cand am fost la munte (in Romania) de la aerul puternic imi era foarte somn in fiecare dupamasa.

Ina, asa e, in Shanghai nu e deloc ca in Romania. Mai degraba ca la New York -- numai ca mai murdar si, din pacate, oamenii sunt ca la noi. Vorba aceea, poti scoate oamenii din comunism, dar comunismul din oameni mai greu. La sarcina cealalta ma enervam zilnic, ca nu aveam masina (abia ne mutasem aici) si mergeam cu metroul, uneori cu burta la gura si cu un copil de un an jumate in brate si nu se ridicau sa imi dea locul. Si arunca mizerii pe strada, mi se face o greata cans vad cum se deschide geamul la un Porsche sau un Mercedes si arunca o sticla goala sau o hartie pe jos. In fine -- eu interactionez putin cu chinezii, asa ca ma bucur de modernitatea orasului si de toate facilitatile pe care le am aici si incerc sa evit ce ma deranheaza...

Off, pe mine de ieri m-au scos de pe medicamentele pe care le luam, ca le luam de prea mult timp si nu era bine sa iau prea mult. De ieri iau metoclopramid si nu face prea mare branza. Inca nu am vomitat, dar greata e din ce in ce mai puternica. Off, oare cand o sa treaca??? Am deja 15 saptamani.

Va pup si am fugit, revin mai incolo sa va ce alte zeci de pagini ati scris.

14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput