Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
dayanara spune:
vad ca.s la moda durerile asa ca de ieri si pe mine m.au luat, ma sperii ca am simtit o durere brusca, nu insuportabila dar un pic brusca, apoi ceva constant , acum mi.a trecut, nu ma duc la eco totusi mai astept pana pe 28 daca pot, sa vedem :)
castelana felicitari pentru vestile bune si entuziasm
gaby, n.am luat gris romanesc, am uitat si cu asta de aici s.au facut praf galustile, dar praf praf, si uite asa am mancat un pic sa nu mor de pofta apoi am aruncat toata oala :)))
roxana
9+ si
ivan (2.12.2006)
Ioanact spune:
ellanik sanatate multa sotului!
happyjoy si eu ma simt rau azi, atat de rau incat nu pot sta in bucatarie deloc. Am fost sa i-au o lingurita (sa ii dau Ioanei iaurtul), a durat 1 sec, si deja simteam cum mi se intoarce stomacul pe dos.
Tu mai ai un pic si vei scapa de aceste stari, dupa cum zic fetele, la 12-13 sapt.
babyangel oare nu vom m avea greata, stari de oboseala, somnolenta/insomnii, de la 12-13 sapt.? Mie mi-e tare frica ca si dupa 12-13 chiar 14 sapt sa am tot aceleasi simptome, dar sper sa fie asa cum vi s-a intamplat voua, sa scapam de aceste stari neplacute.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
8+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Gabi sa stii ca si mie mi-e rau de nu mai pot daca nu conduc eu...am fost in weekend in Moldova si a fost un calvar tot drumul..Sotul meu nu poate sta in dreapta, ca sa conduc eu...La intoarcere as fi condus ca nu mai puteam, dar dupa o nunta de noapte nu prea ma simteam in stare. Kossir, sa ne vii cu vesti bune de la TT, da? Bafta. Ma duc sa-mi cumpar telina , ca vreau sa-mi fac salata de pui si cruditati. Nu stiu ce m-a apucat dar de ieri visez la ea ![]() Anca 14+ si mami de Lucas |
Buna dimineata,
Anca, salata de cruditati? Pai detaliaza putin te rog.......
Vreau si eu.Merci
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
15+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar
honeybaby spune:
A venit frigul si ma gandeam sa-mi facun ceai. Dar de care ??
Ce avem voie ??
Am cautat pe net si mai rau m-am ametit. Pe unul recomanda musetelul pe altul zice ca nu e bun , si exemplele pot continua..
Denisa,
10 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
ioana_p76 spune:
| citat din mesajul lui happyjoy Buna dimineata mamici. Imi pare rau ca nu va simtiti bine. Nici mie nu mi-e bine mi-e greata, ma simt foarte obosita, am ameteli, insomnii, etc. Ma intreb daca in aceste conditii nu putem beneficia de timp redus de munca? E greu cu toate starile astea + stresul de la munca.... Pup mamici!!! 10 + |
Stiu ca avem dreptul la program redus cu 2 ore, salariu nemodificandu-se. Citeste la rubrica legislative. Si mai avem dreptul la 2 zile pe luna concediu pt analize, vizite la medic.
Acum daca lucrezi la patron nu stiu daca se aplica, desi daca este sti****t in codul muncii ar trebui.
Ioana
12+ Doamne Ajuta!
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui dayanara vad ca.s la moda durerile asa ca de ieri si pe mine m.au luat, ma sperii ca am simtit o durere brusca, nu insuportabila dar un pic brusca, apoi ceva constant , acum mi.a trecut, nu ma duc la eco totusi mai astept pana pe 28 daca pot, sa vedem :) castelana felicitari pentru vestile bune si entuziasm gaby, n.am luat gris romanesc, am uitat si cu asta de aici s.au facut praf galustile, dar praf praf, si uite asa am mancat un pic sa nu mor de pofta apoi am aruncat toata oala :))) roxana 9+ si ivan (2.12.2006) |
Draga mea... si mie mi s-a intamplat cand am facut supa cu galusti in Italia, a iesit in doua variante ori ca prunele ori asa praf si pulbere, sotul meu care mereu ma lauda si ma incurajeaza mi-a zis ca nu zic ca n-au iesit, sa las asa ca oricum nu stia lumea cum trebe sa iasa...
Ca sa am succes am tot exersat si cand fac compozitia bat acum albusurile spuma si apoi pun galbenusul si in ploaie grisul (care cred ca-i ca la italieni fin fin ca o fainuta) si fac un pic mai groasa compozitia ca in tara , ca o smantana groasa.
Oricum asa am reusit si eu zic ca-mi iese, in particular sotul ma complimenteaza pentru "apa calda" cu putin galben si potocaliu (de la morcov...
Asa ca spor si daca tie ti-a placut... papa si gata.
Eu ieri am facut supa crema de legume "Ellanik" si normal cum era de asteptat am papat singurica, va dati seama un terciulet asa ca sotul a exclamat: a dar eu cred ca nu am foame, am mancat si bine la pranz, ma duc sa iau ceva din frigider, asa ca pap eu si bebe tott!!

castelana fericita
10+
honeybaby spune:
Incerc sa ma inspir de la voi si sa mananc si eu ceva dar nu prea reusesc. Bebe seamana cu tacsu' nu mananca nimic mai mult de o data la 2 sapt . Am ajuns sa cumpar fructele cate 2 din fiecare , la fel si legumele.
Denisa,
10 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
GabyHila spune:
Dayanara dar du-te si aprovizioneaza-te cu ceva chestii romanesti, ca sunt o gramada de magazine. macar sa nu muncesti degeaba. sa stii ca si pe mine ma inteapa tare cateodata, dar daca respir calm imi trece. cred ca se intind ligamente...?
Castelana eu nu mai repet supa crema ca nu a mancat-o nimeni. S-au uitat la oala ca la alte aratari si mi-au facut si mie scarba:(
pe mine tot nu ma lasa ametelile. daca o mai tin asa inca o zi, eu ma fac pachet si ma duc la doctor.
Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
samaria spune:
Servus,burtici si mamici!
In sfarsit,a aparut soarele si la noi si simpla lui vedere imi da o stare de buna dispozitie!
Ca noaptea e groaznic de frig(5-6 grade),macar ziua sa ne mai incalzim...![]()
Lindal:saru-mana pentru parole,multumesc frumos ca m-ai bagat in seama si pe mine!

Littlekitty:nu credeam ca o sa mai citesc vesti rele de la numarul asta de saptamani in sus...
...imi pare tare rau,sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste acest necaz si incearca sa nu disperi,Dumnezeu va gasi o cale, calea cea mai buna pentru ca tu sa ai bebic.Sunt alaturi de tine
"Mama" Rebiana- no,daca ai vandut secretul,ti s-a terminat glorioasa cariera de ghicitoare...
Dar, nu te intrista:a fost scurta,dar de succes!![]()
Ellanik:ii doresc sotului tau insanatosire grabnica si tie multa putere si rabdare sa poti fii alaturi de el,dar si de burticutza!Incearca(stiu ca e foarte usor sa dai sfaturi) sa te menajezi,totusi,in masura in care poti.Sotul meu a facut acum vreo luna o entorsa si era mai rau ca un bebelus,atata atentie necesita...acum,daca al tau e mai "barbat"...cu atat mai usor pentru tine,dar din auzite,trece prin dureri foarte mari si atunci nu-i de mirare ca e la pamant...

si multa putere!
Ieri am fost la med. de familie,sa imi fac controlul periodic(ITP-ul de gravida
).Rad acum,dar,ca de obicei,a fost "rost" doar de enervare.Doc. m-a bagat in seama numai cat am semnat o "petitie"prin care cerea fonduri mai mari pentru sanatate,si la plecare,cand mi-a spus sa ma odihnesc cat mai mult.In rest,aceeasi asistenta cu telefonul la ureche,care vorbea cu iubitul,in loc sa ma consulte...,nici un pic de interes, doar o fuga continua dupa imbogatire,cred...Probabil,daca as fi fost nu-stiu-ce-bogatasa,as fi avut parte de un consult facut de dr.,nu de asistenta,si s-ar fi gandit sa ia in mana carnetul ala nenorocit al gravidei si sa se uite de sanatatea mea...in fine...tot o apa si-un pamant is toti,pe aici...din pacate...

Pupici la mamici si burtici!

Maria
11+
Mami de Sammy
GabyHila spune:
Uitasem sa urez sanatate sotului lui Ellanik! sa scapati repede de dureri!
Samaria schimba doctorul de familie! urasc fiintele astea care se cred superioare pentru simplu fapt ca le place sa vada coada la ei la cabinet!
idiotii....
Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Lucas