Pepenasi iulie -august 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna!Eu nu mai pot de nervi , dimineata a luat-o maica-mea pe fata jos la ea, ca sa mai pot invata si eu, si tocmai a adus-o cu un imens cucui in frunteImi vine sa urlu de nervi, mai ales ca mi-a zis frate-miu ca a fost vina ei ,ca vroia sa-i arate lui ca ea stie sa treaca pragul si a lasat-o sa-l treaca singura si s-a impiedecat si a dat cu capul de tocul usiiAcum are un ditai cucuiul s-a umflat , e si rosu si putin vinetiu.Mi-a zis ca a plans putin, deci posibil sa nu se fi lovit chiar asa de tare(desi cucuiul arata destul de urat),e vioaie, nu pare sa o doara, per ansamblu e ok.
Am incercat sa pun comprese cu apa rece dar ea nu sta.Stiu ca trebuie sa urmaresc in urmatoarele 24 ore daca vomita ,daca ameteste, daca isi pierde cunostinta ,daca nu-i curge sange din nas .In rest ce ar trebui sa mai fac ?
Offf, ca asa ce mi-e ciuda, cat mi-a fost mie de teama de loviturile la cap, si asa ce am avut grija sa n-o pateasca si uite ca a reusit s-o comota maica-mea!Si azi mai vine si sotul acasa, cand o vedea-o cu ditai cucuiul

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF ANA!!!

TEKY, La multi ani si pentru aniversarea celor 3 ani de casnicie si la cat mai multi si fericiti inainte!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Buna dimineata!

Crema foarte buna pentru fundulet este Avene pediatril. Eu o dau asa, preventiv sau cand vad ca are tendinta sa se inroseasca. Face minuni! Am folosit la mare Avene - crema solara pentru copii, la fel, foarte buna. M-am dat si eu cu ea ca aveam o iritatie pe decolteu si a disparut! Am devenit fan al produselor Avene, am si spray cu apa termala, ma dau dimineata pe fata si decolteu, sa-mi dispara cearcanele...(because fiica-mea se trezeste in continuare sa suga de n ori).

Kamelya: pentru bronsiolita foarte bun este tratamentul cu aerosoli. Incearca sa-ti cumperi un aparat de facut aeorosoli, sa fie in casa. Si baiatul meu a facut bronsiolita cand era mic, asta plus tratamentul cu antibiotice l-a facut sa dezvolte o bronsita asmatiforma de care nu mai scapam nici acum. Ii facem aerosoli, este mult mai bine, dar tot mai are episoade de tuse.
Ca atare, tot mergem la Prad in ultimii ani, noua ne place foarte mult, imprejurimile sunt frumoase, am fost si la Sighisoara, Tg. Mures, Odorhei etc. Cura in salina este de 10 zile, ca si la mare, de altfel (cel putin).

Am incercat fara succes sa-i dau calciu sirop, l-a scuipat imediat, desi de obicei inghite tot ce-i dau. Trec pe calciu fiole, poate reusesc.

Am facut si noi Prevenarul, la 13 luni, la 15 luni mai facem inca o doza.

Numai bine,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Violeta, cucuie in frunte a avut si Aida de mai multe ori. Si la ea se umfla rau de tot pe moment, dar pana a doua zi aproape ca nu se mai cunostea nimic. In frunte este osul foarte tare, deci e putin probabil sa fie probleme de la cucui. Oricum, e bine ce ai zis tu ca trebuie urmarit.

Ioana, si noi suntem fani Avene. Si iritatia de pe fundulet tot cu Avene i-a trecut. Acuma nu stiu la altii, dar la Aida produsele astea chiar functioneaza.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare la pepenime!

Am citit pe diagonala capitolul asta ca am vazut ca a scris si Sun si am vrut sa mai vad noutati. Noi am fost plecato o sapt si nu am dorit sa iau laptopul ca sa stau si sa frec menta fara sa mai am procupari din astea si am stat toata ziulica pe afara cu fata la "hu-ta" la ai mei in curte sau la ceilalti bunici pe la bloc si a fost fff bine. Am stat si se punea masa se strangea viata nu alta, eu mai faceam biberonul din cand in cand cand nu avea chef sotul care e sin concediu.
In schimb nu mai am timp de net nici ajunsi acasa ca ama apuca depresia ca vine toaman si stau intr-o disperare pe afara parca sa ma incarc cat mai pot cu soare si cu verdeata care mai e momentan. Doamne ce dor imi va fi de iarba si de copaci in iarna asta

Sara e bine a trecut printr-un episod de diaree care nu a trecut cu smecta, biotics, orez, doar s-a ameliorat asa ca am luat si furazolidon la indrumarea pediatrului si acum e bine. La noi a facut minuni laptele HN recomand la bebelusii cu probleme cu diareea si ne-a zis dr. ca ii putem da cat doreste ca abia se hidrateaza.

Felicitari Capri de concurs!

Felicitari Cristina pentru sarcina si iti doresc sa fie una usoara si fara probleme Mi-am bagat putin nasul pe forum cat am fost la socrii si am prins chiar vestea, m-am bucurat dar nu am avut timp sa te felicit.

La multi ani Mariilor si Anelor sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!

La multi ani tuturor mamicilor sarbatorite pe care le-am ratat!

Am cumparat revista si am admirat casa lui Pica si mi se pare de vis, sa fiti sanatosi sa o stapaniti si sa va bucurati de ea o vesnicie!

Violeta sa stii ca m-ai facut sa rad. Sa nu mi-o iei in nume de rau dar a mea de cand merge si sunt vreo 2 luni de atunci da cu capul peste tot. De obicei pune mainile dar are momente cand are o jucarie sau chiar doua si da buf ci cu capul de parchet, ciment daca e pe afara. Azi s-a impiedicat de piciorul unui baiat de cl a-2a si a picat cu fruntea de ciment de am incremenit langa ea si s-a ridicat cu un cucui cat o zarzare si a urlat f mult semn ca o durea ca de obicei se ridica si merge mai departe si asta a fost nu ai ce sa faci ca cat ai clipi pica.
Eu am lasat-o singura la praguri si a si cazut asa a invatat sa le treaca si acum se descurca f bine si la borduri si la trepte mai mici. Trebuie sa te obisnuiesti de acum si cu busiturile ca nu poti sa le eviti. La inceput era si eu disperata si am zis ca ii cumpar o casca sa ii pun pe cap dar acum am ajuns la o faza de relaxare ca pica mult mai rar.

O zi buna la toata lumea ma duc la capitolele din urma si va !

PS Am mai intrat pe picasa si am vazut numai copii superbi si mamicute frumoase!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Vio imi pare rau, dar n-ai ce sa faci. Mai fac si cucuie. Park vorbesti de maica-mea, ii ziceam si Ankai ca si cu a ei seamana. Nu accepta decat propria parere. Ii tot spun sa nu-l lase nesupravegheat si il mai lasa sa umble prin casa si=l gaseste scormonind in gunoi sau catarat pe masa. Si povestea se repeta aproape zilnic. Dar nu pot face altceva decat sa repet la nesfarsit.
Pica si Cami ce ma ofticati cu plimbatu vostru.

La multi ani Anutelor

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna fetelor!

Cu intirziere uram si noi "La multi ani!" fericiti, cu sanatate si numai bucurii tuturor pepenasilor, fratiorilor si mamicilor .

Multumim din suflet Ruxandrei pentru poezie si tuturor fetelor care nu ne-au uitat.

Vlad merge de pe 13 iulie singur, e un bebelus vesel si jucaus.
Totul a fost bine pina la vaccinul de 1 an care a coincis cu aparitia primilor dinti.De atunci maninca destul de prost, programul nostru de masa si somn fiind complet dat peste cap.Singurul lucru pe care il cauta si cere permanent e sinul.E foarte posibil sa fie si acesta un motiv al inapetentei lui, dar inca nu sunt hotarita sa il intarc.Mai sunt copii in aceasta situatie?

Nu am citit tot pina la zi , insa am vazut ultima postare facuta de Anilasa.

Anilasa , baietelul meu cel mare a avut furuncule la 1 an si 6 luni.Pe furuncul i-am pus o bucatica de propolis solid, putin incalzit si modelat si acesta scoate tt infectia fara a mai fi nevoie de incizie.Daca va fi nevoie , sa ai in vedere, multa sanatate!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut! Eu sunt in butoi rau de tot, Luca IAR a facut diaree, imi vine sa ma impusc, asa apos parca niciodata n-a fost kk! Eu nu stiu ce e cu diareea asta, vad ca si alti pepenasi patesc, o fi de la toate porcariile pe care le baga in gura la varsta asta? Si am o intrebare: care marca de lapte fara lactoza e mai buna la gust??? Noi avem NAN, dar mie imi vine sa vomit cand simt mirosul, nu ma mir ca nu vrea Luca sa puna gura pe el. De asta am si trecut pe lapte de vaca, pt. ca dupa un an cand a trebuit sa trecem la Nan, cu sau fara lactoza, n-a mai vrut Luca sa serveasca. Este vreunul cu gust mai bun? Ca acum nici miere nu pot sa pun in el, cum pun in laptele de vaca, si aia face diaree...

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Eu m-am hotarat sa termin cutia de lapte praf pe care tocmai am luat-o si apoi sa trec pe lapte adevarat, numai ca nu m-am decis inca ce marca sa iau, o sa mai studiez problema la raft in supermarket. M-am saturat sa arunc in fiecare zi laptele care ramane nebaut in bibe, macar asa ce ramane beau eu, sau folosesc la altceva, si nici nu se altereaza asa de repede ca asta praf, care imediat capata un miros ciudat...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Alta intrebare Ercefuryl se da jumate capsula pe zi sau se dau mai multe doze? Multumesc!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput