Pepenasi iulie -august 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Moni eu am dat 1/2 capsula de 2x/zi deci o capsula/zi. Multa sanatate!

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

La multi ani tuturor, de Sf. Ana !

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

La multi ani de Sf Ana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

anka, la verisoara cea 'amarata' nu e cazul de after school pt ca merge copilul singur spre casa cand terminaorele, deci cheltuieli ar fi haine, desi pana nu-i raman mici nu vede altele si caiete nu cred ca-i cumpara zilnic, iar eu am 2 copii.

pica stii ce zice lumea de tine? ca ia uite in loc sa-si faca nush ce prin casa ii arde de plimbari astia mi se par invidiosi ca ei nu merg si tu mergi si eu la fel fac, daca am muncit un an cred ca merit si eu un concediu ca doar nu-s castigata la loz in plic

Mergi la inceput

vio imi pare rau pt cucui. poti sa-i dai acolo cu gel de arnica, arnigel parca se numeste. trebuie sa vezi daca are stari de somnolenta sau de agitatie.

Mergi la inceput

ioana ne-am luat aparat de aerosoli, insa cam tarziu, adica dupa ce am bagat niste antibiotice in ea, dar medicul de familie mi-a recomandat antibiotic si preventiv desi nu se auzea nimic la plamani.i-am spus ca mi-am luat aparat de aerosoli si nici macar pentru ala nu a stiut sa-mi dea tratament. era plina de muci si ea imi dadea solutie de fluimucil si dexametazona, dupa ce am mers la urgente ca tot nu-i trecea ne-a oprit imediat tratamentul cu astea si in cateva zile i-a trecut cu adrenalina. eu ma enervez pe dr asta a copiilor ca se da desteapta si iti da tratamente aiurea desi o depaseste clar situatia, macar mi-ar zice sa merg la un pediatru insa nu se poate ca are mari pretentii de pediatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Imi pare rau ca sunt atatia pepenai cu probleme de scutec. M-am tot intrebat care sa fie cauza. Noi din fericire nu am avut pana acum, si sper sa nu avem in continuare.

Cu soacra-mea s-a spart buba duminica si de atunci e de groaza acasa .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

La multi ani sarbatoritelor ce poarta numele de Ana!!!

moni_or eu am incercat sa-i dau Dariei si NAN fara lactoza si Humana si nu mi le-a acceptat pe nici unul.Asa ca am tinut-o pe laptele ei Topfer in care puneam 1 cupa sau 2 de cereale de orez si mar copt + banana + 2 masuri de cereale de orez ca supica si orezul fiert nu le vroia + tratamentul dat de medic

oricum Daria din enterocolita a dat-o in stomatita asa ca acum ia alt tratament

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Sun, Dr_anca multumesc pentru aprecierile pentru casa.

Kata sa stii c asa este. saptamina trecuta am fugit practic de unii care trebuiau sa vina sa imi schimbe un aparat de aer conditionat. Sicer mi s-a acrit de a face nu stiu ce prin casa...dar sa vad cit ma tine.

Anna eu am ales sa ii dau lapte de la parmalat pentru cerstere pentru copii cu varsta intre 1 si 3 ani. Am incercat si cu dorna cu 6 vitamine sau dorna cu calciu ssau cu milli si se pare ca ppot sa ii dau cam orice tip de lapte ca il bea. Am vrut sa il testez inainte de a pleca in concediu sa vad daca ma car cu laptele dupa mine sau ii dau ce gasesc acolo. Am ales sa ii dau laptele asta ca sa imi asez piticii in ordine si sa stiu ca are cupilul necesarul de vitamine asigurat.

Gata ma duc sa spal masina ca nu mai pot amina.

Tecky va doresc multi ani impreuna tie si sotului tau. Chestie draguta: si noi implinim astazi tot 3 ani de casatorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

bujo iti promit ca dupa ce vin din concediu mai vin prin BV si ne vedem

Mergi la inceput