Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(194)
Raspunsuri - Pagina 9
mariussimiuc spune:
Neata! ![]()
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Victo spune:
alina, ma bucura mesajul tau! si pt voi, si pt psihicul meu. am niste emotii cat casa, deja mi se strange stomacul si ma apuca starile de rau..:( in curand definitivam cumparaturile pt cresa..o Doamne.!.macar mai am si alta preocupare..asteptandu-l pe bb 2 :)adica pregatindu-ne..cd am testul, vi-l prezint..
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi cateva pozici: http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/ _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
hahaaa...pupam grasunica brunetica...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
vaaai, incredibil ce se intampla cu forumul asta...fac asa artificii sa ma pot loga....deschid paginile numai cu'open in new tab'...groaznic merge...din aceasta auza va spun cu intarziere ca a vorbit ieri cu ROXXY si sunt bine, mai putin faptul ca ei nu i-a venit laptele si ii e fomica Mariei, in rest Maria e cumintica, adica doarme; se pare ca Roxxy a avut noroc si de aceasta data cu o bebelusa cumintica foc!
te pup, Roxxy!
slimatei spune:
buna! felicitari roxi
... di toata inima petru bebelina frumusica si cuminte..nuami bine va doresc!
va multumesc pt ganduri bune si celor care mi-au raspuns si celor care n'au facut-o dar s-au gandint la noi
eu nu prea am mai intrat ... sincer desi voi ma cunoasteti mai bine..as fi vrut sa va scriu intr-un fel sa ma descarc..dar una nu-mi gaseseam cuvintele potrivite..asta ca sa nu fac amestecaturi si sa nu intelegeti nimic.. mai ales ca ma sunt si off topic cu ale mele probleme..
intre timp mai toate treburile par sa mearga spre bine..timpul le rezolva pe toate..mai putin mi-a ramas una singura.. cum mama tb sa faca o operatie de urgenta..ma tot gandesc la lista mea de pro si contra..sa o faca aici...sau sa merga in tara.. e o decizie f. importanta.. dar pana la urma om vedea noi si pe asta.. important e sa ne mentinem calmul ...si capul pe umeri..cum mai spune cineva..![]()
va pup o zi buna!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
Vasari spune:
Buna !
Multumim tuturor pentru gandurile bune.
Victo, iti tin pumnii cu testul.
Adra, am vazut pisicutele. Foarte foarte dulci ! Cred ca si intalnirea a fost placuta.
Noi am avut o zi de gradinita buna, Maria a stat 3 ore jumatate pentru ca ne-am trezit toti de voie. Singura problema e ca nu manaca acolo, iar eu am rugat educatoarele sa nu ii dea, sa o lase sa aleaga singura daca vrea sa pape sau nu, dar devine si nervoasa de foame. Inca nu stiu ce sa fac, mai astept saptamana viitoare sa vedem daca incepe sa pape. Daca nu, ii voi da eu masa de dimineata acasa. Fructe mai mananca la 11 acolo, astea ii plac.
Ellis, Vali, voi ce mai faceti? Cum s-au acomodat fetele? Ati vazut vreo schimbare la ele?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
Stefania, imi pare rau ca treci printr-o perioada mai dificila, dar ma bucur sa aud ca lucrurile incep sa se rezolve. Multa sanatate mamei tale ! Iar pentru tine succes, sigur va fi bine !
Primul orice
Roxxy80 spune:
Mamici dragi, am revenit
. Ininate de toate vreau SA VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU GALERIE SI PENTRU TOATA SUSTINEREA [PUP].
Ellis,Lavi, un pupic special pt voi
.
O sa fac ceva urat, adica o sa scriu acelasi mesaj si aici si la odisee. Sper ca ma intelgeti de ce
.
Azi ne-am externat. Acum dorm amandoi puiutii. A fost o zi emotionanat pt mine: revederea mea cu Matei si intalnirea lui cu surioara. Fetelor, o adora!!!!! E fascinat de ea, sta si se joaca numai pe langa ea, i-a oferit suc si apa dar a inteles imediat ca bebe Maiia nu are voie.
Sunt cea mai fericita mamica din lume. Fetita mea e o mica printesa, cuminte foc, papacioasa si zambareata. Operatiunea alaptat exclusiv (despre care va spuneam ca ma obsedeaza) este 80 % finalizata. Nota 10 Spitalului Universitar pt modul (destul de dur) in care insista cu alaptatul exclusiv. Azi mi s-a instalat lactatia si ultima masa de laptic nu a mai avut nevoie de completare decat de 10 ml de laptic praf (pe care i l-am oferit numai in cazuri extreme).
Eu ma simt excelent, ma misc aproape natural. Refacerea a fost putintel mai grea decat dupa prima cezariana. Operatia cu rahi-peridurala a fost una dintre cele mai frumoase experiente. Toata operatia am ascultat Michael Jackson , stirile, iar momentul in care au scos-o pe Maria a fost super emotionant. A urlat cu toti plamanii, iar eu am izbucnit in plans. Regret ca la Matei am facut anestezie generala.
Socul mare a fost cand mi-au spus greutatea ei. Nu-mi venea sa cred ca am un copilas asa maricel. O sa va povestesc cu mari detalii cand voi avea timp toata experienta mea frumoasa cu nasterea Mariei.
Ce pot sa va spun este ca la Matei eram in stare de depresie cand am iesit din maternitate si nu doream nici un contact cu lumea. Acum sunt f f fericita, relaxata si mandra ca alaptez.
O sa mai revin cu detalii. Va pup cu drag pe toate 
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
Vasari spune:
Ce frumos, Roxxy!! Mi s-a parut foarte emotionant mesajul tau ! Va pupam pe toti, iti doresc refacere rapida si o Mariuta cuminte, sanatoasa si fara colici ! Felicitari !
Primul orice
ellis spune:
STEFANIA - imi pare bine sa te aud ca se indreapta lucrurile...sper sa se rezolve asa cum e mai bine pentru voi; te pup!
ADRA - si eu am vazut mandrele pe blog, dar n-am apucat sa scriu...am tot admirat pozele..sunt asa frumoase fetele...si au asa niste fetisoare rotunde de iti vine sa le papi!
ROXXY - bine ati revenit!
...hai ca eu asa am intarziat cu vestile de ieri, ca mai aveam putin si nu le puneam...internet explorer merge spre deloc, noroc ca acasa am mozilla.
ROXXY - iti transmite felicitari si pupici si Anca, dar sigur te prinde ea pe undeva sa-ti ureze![]()
ma bucur enorm ca ai facut operatia cu rahi-peri, merita sa simti cel mai fericit si emotionant moment din viata! iar despre alaptat e recunoscut ca municipalul lupta pentru alaptatul la san, chiar si mai dur, asa cum ai zis, lasa, bine ca s-a instalat lactatia si sunteti bine. SA NE SPUI CUM A MAI REACTIONAT MATEI!!!!!!!!!!! ce frumos trebuie sa fie! va pup!

ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007