Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(194)
Raspunsuri - Pagina 8
bb_yasmi spune:
adra, multumesc!
fetele ati vazut pozicile cu maria lu' roxxy??? ca vad ca doar ellis a spus ca le-a vazut! uitati va cu incredere ca nu sunt cu mine.....![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Victo spune:
BB, le-am vazut maica..pupacim buburuza mica si grasunica!
de Pussi mai stii ceva? duce fetitele la cresa? se preg de serv.?
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Vasari spune:
Buna !
Da, Lavi, cu incredere m-am uitat, in speranta ca sunt si cu tine si cu buburuza.
Maria e foarte dulce si chiar diferita de Matei, imi aduce aminte si de Raul si Cecilia... :)
Victo, am uitat sa-ti raspund ieri in legartura cu incaltamintea: Maria sta in casa desculta, asa ca la gradi i-am cumparat un fel de pantofiori-papucei cu talpa subtire, moale si aderenta. Sa nu cumva sa alunece si sa semene cu senzatia piciorului gol. Balerini cred ca ar fi perfecti, dar nu am gasit decat marimea 26, mult prea mari !
Noi am avut o zi grozava la gradi ! Si acum tot ne cere sa mergem. Ii explic mereu: maine dimineata.
Am mers mai devreme, eu mi-am luat la revedere de la ea mai devreme, a condus-o B la gradi, a stat 10 min cu ea si cu educatoarea, apoi Maria ramas inauntru, a intrebat de 2 ori de tati in primele 10 min (care a stat la usa o jumatate de ora, eu cu educatoarea la tel), iar la 11:30 am luat-o. B a avut si privilegiul de a o vedea cum se joaca.:)) A stat 2 ore jumatate, la plecare am procedat la fel, a luat-o B, cu mine s-au intalnit dupa 10 metri. Maria a fost foarte vesela, tot incerca sa povesteasca ceva, a venit cu desenul in mana, azi chiar am fost multumita, nu numai de cum s-a simtit ea, desi in primul rand asta, dar si de personal care ne-a dat ceva libertate, si in afara faptului ca am vorbit des la telefon si am auzit-o si pe M m-au sunat si ei. Sa speram ca va fi asa mereu. Nu a plans deloc, nici la gradi, nici cand am luat-o si s-a atasat de educatoare.
Asta a fost drumul nostru de la agonie la extaz !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
Deja gasisem gradi 2, care ne permitea introducerea treptata a copilului in gradinita si punea accent pe relatia copil-parinte, chiar aveau unele activitati in care erau implicati si parintii, dar e la jumatate de ora distanta, cel putin... asa ca mai asteptam. Sa speram ca va fi bine aici.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
buna seara!
ADINA - pai mai e si cea de-a II-a varianta, cu carne, oua si lactate...mananci mai multe lactate si mai putina carne...dar sa tii ca nu poti manca mult ca ai senzatia permanenta de satietate.
Alessia a inceput iar sa stranute
...sper ca nu a contactat ceva de la mine...eu sunt un picsor mai bine, dar azi am avut fisoane...cam naspa raceala asta...
LAVI - as putea pune pozele cu Maria si la odiseee? m-a rugat Roxxy...pot sa iau linkul tau?
ALINA - super! ma bucur ca v-a fost bine!
florybalan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca buna dimineataaaaa! am tras-o pe Ana in sac de dormit ieri seara dupa ce a adormit...dimineata a fost placut surprinsa de noua piesa vestimentara astfel incat aseara nu s-a culcat pana nu am bagat-o din nou in sac...s-a trantit pe burta si a zis..."som som"... pacat ca e la fix pe ea asa ca va trebui sa-i confectionez unul de marime mai mare(asta ce-l avem acum e cumparat de vreun an... dar eu aveam (falsa)impresie ca Ana mea nu l-ar vrea pe ea) vasari...cum ai trecut peste noapte? ati ajuns la gradi?..plin de bunatati pe voi...yami -yami.... ma duc sa-mi beau cafeluta si mai trec p-aci.... buna mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
mariussimiuc spune:
Helau! 
Eu tot pe fuga,dar am intrat macar sa va salut!
Am vazut poze cu Maria mica si grasunica.
M-au cuprins nostalgiile.
Felicitari Alina pentru acomodarea la gradi! ![]()
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihuta spune:
In primul rand, felicitari Roxanei pentru micuta Maria ! Pozele sunt foarte frumoase, e o brunetica frumusica foc !
In al doilea rand, la multi ani Mariilor !
As spune mai multe dar e prea tarziu !
Aaa, si felicitari proaspetilor boboci de gradinita!
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui florybalan
|
Buna Flory! Bine ai venit!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Neata!
Alina, felicitari Mariei pentru gradi! M-am bucurat sa citesc vesti bune!
Roxxy, o scumpete grasunica ta
Noi am fost ieri in Cismigiu sa ne intalnim cu o familie de bloggeri, a fost foarte dragut si relaxant, Eva foarte obosita ca nu mai doarme in masina, maxim o ora, dar cuminte si zambareata.
S-a trezit, fug!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce