Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(194)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ROXXYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!! FELICITARI MAMICO!! SA-TI TRAIASCA PRINTESA, SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA TOATA VIATA! SA FITI IUBITE DE TOTI!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata!

BB - cum mai sunteti?

MIHA - cu mare drag te asteptam, cu prajituri cu tot!

ALINA - super distractie...eu chiar vroiam sa ii achizitionez un trenulet cu de toate...la tine e mai bine ca ati mesterit impreuna si ai economisit si banutii! f frumos!...initial citind de trenulet, eram sigura ca ADRA a scris, dupa care am realizat ca e al vostru! bravo!

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineataaaaa!
am tras-o pe Ana in sac de dormit ieri seara dupa ce a adormit...dimineata a fost placut surprinsa de noua piesa vestimentara astfel incat aseara nu s-a culcat pana nu am bagat-o din nou in sac...s-a trantit pe burta si a zis..."som som"... pacat ca e la fix pe ea asa ca va trebui sa-i confectionez unul de marime mai mare(asta ce-l avem acum e cumparat de vreun an... dar eu aveam (falsa)impresie ca Ana mea nu l-ar vrea pe ea)
vasari...cum ai trecut peste noapte? ati ajuns la gradi?..plin de bunatati pe voi...yami -yami....
ma duc sa-mi beau cafeluta si mai trec p-aci....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

noi ieri am fost in vizita la cresa, desi era aproape ora 18, si nu era nimeni pe acolo, dar asta este, eu ajung tarziu acasa, mai devreme nu pot.
din fericire s-a gasit totusi o doamna care a stat mult de vorba cu noi, Stefan a inspectat tot pe acolo, locul de joaca e super super, am vazut si una dintre salile de grupa, insa nu cea in care va fi Stefan. de dim. ne-a si sunat asistenta sa ne dea explicatii cu privire la analize, ca eram noi un pic in ceata.
in principiu, cred ca Stefan a inteles despre ce e vorba, i/am spus ca buni trebuie sa plece si ca el va veni sa stea acolo cat timp noi suntem la serviciu. locul ii place, clar. sper sa avem copii cumintei in grupa, si sa se ataseze de educatoare.
grupele vor fi de 10, plus maxim 3 copii la programul de 3 zile pe sapt.
teoretic si la nivel declarativ, totul pare f ok, par f deschisi la porpunerile noastre, acum sa vedem si in realitate. eu tin mult la faza cu olita proprie, insa nu stiu cum pot eu controla asta.
iar la faza cu schimbatul, eu ma gandesc sa ii duc (insa sa vad dc gasesc in Ro) apa sterila pt sters la fundulet, care se pune pe discheta-sunt si mai mari, patrate asa. (imi adusese cumnata/mea din franta). eu foloseam cd era mic mic, ca nu am avut niciodata indemanare sa il spal la chiuvbeta. acum mare, cd face kk, il bag in cada. substantele din servetele ma enerveaza. voi ati incercat pe pielea voastra sa zic asa? mie deloc nu mi-a placut senzatia.
trebuie sa fac aprovizionarea cu treninguri, pijamale, incaltari de interior.
voi ce le-ati luat sandalute? papucei?mi-e sa nu transpire, ca sigur va fi f. cald.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Victo exista o lotiune pentru fundulet, se gaseste si in Ro

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adra, ce am eu e apa, apa, nu lotiune. am un flacon mare, il luasem de la Pasti cd am fost in Franta, in ideea ca vine bb2.dar cred ca o s-o folosesc la Stefan si pana vine bb, mai procur eu. e bio, fara parabeni, am uitat cum ii spune la firma producatoare. ma uit diseara si o sa iti scriu maine.poate mai intereseaza pe cineva.
am patit-o si noi cu scutecele pampers ca mi-a facut o alergie al ele de numa, tot era numa bubite in zona din spate a scutecului..dezastru. acum folosesc happy, ca nu au niciun parfum.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adra, sigur nu e mai frumos, doar ti se pare. Mi s-a parut minunat al vostru !
Multumim tuturor pentru gandurile bune, va spun pe scurt ca nu a fost deloc bine, am ajuns abia la 11, nu credeam ca mai ajungem deloc, pentru ca nu mai gaseau analizele la laborator... iar acolo in 2 min a inceput sa planga. Eu eram inca in hol, vorbeam cu o asistenta. Mi-au adus-o (politica e sa nu o iau eu), asa ca a inceput sa planga si mai tare pana m-a vazut. Nu spunea decat "mergem"... Inca imi adun gandurile, reiau detaliile, trebuie sa discut cu B sa vedem cum discutam cu directoarea si educatoarea. A fost greu, poate si din cauza ca era obosita, dar asta nu indulceste cu nimic situatia, mai ales ca eu am acum alte probleme cu gradi.

Edit: la plecare mi-a spus "pa, mami" si s-a dus sa se joace. Nu stiu ce s-a intamplat, pt ca vreo 4-5 min a fost ok, abia apoi a inceput sa planga.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

VICTO - ma bucur ca v-a placut la creasa, vad ca sunt copii putini in grupa; de incaltat eu i-am luat tenesi de carpa;

offf, Alina, hai ca poate se acomodeaza ; maine mai mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna seara!

Alina, noi va uram acomodare usoara si, mai ales tie multa putere.Pt. ca e greu in primele zile, dar cu multa rabdare veti reusi!
Noi suntem pe drumul cel bun, se pare, deja sta pana pe la 2 la gradi, nu mai plange si imi spune dimineata sa plecam...
Ma bucur ca mananca bine si pare linistita si multumita!

Victo, multa bafta si voua si tuturor mamicilor si boboceilor care vor merge la gradi..
Eu ii dusesem la gradi niste papucei de casa tip sandaluta, dar de maine ii schimb cu ciorapei cu talpa de piele,sa nu se mai descalte!

Cati, daca ne citesti spune-ne,te rog, cum mai e Sofia? AI mai dus-o la gradi?

Lavinia, cum sunteti? Sanatate multa si tie, si lui Iasmi!

Adela,[pup] se pare ca am fost si eu destul de norocoasa cu acomodarea printesei roz...sincera sa fiu nu ma asteptam sa fie ok asa de repede...sa speram ca o tine!

Bianca, mi-ai dat o idee cu sacul de dormit, o sa incerc si eu, pt. ca deja mi se pare rece noapte si mititica nu prea sta invelita!

Miha, ai intrat doar sa ne amagesti? Ce faci, ne e dor de voi!

Va pup si va doresc o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Roxxy, bun venit printesei tale Maria! Felicitari pt noua bebelina! Sa-ti traiasca si sa fie mereu sanatoasa!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput