Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(194)
Raspunsuri - Pagina 5
Victo spune:
felicitari, Roxana! sa va traiasca grasunica!refacere usoara!
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Vasari spune:
Felicitari, Roxana! Refacere usoara si te asteptam cu drag ! La multi ani Mariei micute !
Adina, nici noi nu serbam de obicei, adica pentru noi conteaza ziua de 15 august, dar azi i-am luat Mariei un buchet de flori galbene de toamna si a fost foarte incantata, a luat floricelele pe rand si le-a mirosit.:) Iar de azi dim, de cand i-am spus "la multi ani, Maria", spune tuturor in loc de salut "la multi ani": pediatrei, asistentei, bunicilor.
Noi azi am fost sa luam si analizele Mariei, care, surpriza, nu erau gata. Am dat si o gramada de bani sa le facem mai repede.:)) Sa speram ca maine vom ajunge la gradi, desi nu la prima ora.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
roxxy felicitari!!!!! maria bine ai venit pe lume!!! 

eu am simt tareeee rauuuu, am frisoane si temperatura 38,5-39 si iasmi cred ca incepe si ea: tuseste 

:(
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
adra_bell spune:
La multi ani tuturor Mariilor mari si mici!
Felicitari Roxy, La multi ani Marie mica, sa fii sanatoasa si fericita!
Sanatate Nana! sa te faci repede bine!
Alina, bafta maine la gradi! Nu vedem si noi trenuletul mesterit in familie?
Eva mananca iar paste, m-a innebunit toata ziua cere "pate, pate". Azi am fost sa-i cumpar cate ceva, ca n-aveam mare lucru pentru toamna, mai ales incaltari. Acum, dupa ce mananca iesim la plimbare, slava Domnului, ca ieri am innebunit in casa.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
popbianca spune:
buna ziuaaaa !!!
SA NE TRAIASCA MARIILE...IN SPECIAL CEA MAI "PROASPATA"...Felicitari Roxxy!!!

sunt la servici...![]()
ellis..merci..ma apuc sa si citesc ca sunt tare curioasaaa! la faza cu laptele..Ana zice "oate", laptic= oatic...nicicum nu ii reuseste lapte, simplu
validelide....[pup]micutei...cumincioara la gradi!
eladea...da stiam eu ceva, ca e tare bine p-acolo...acum tre sa mai invete si mica putina engleza sa poata socializa!si apoi putem pleca....
slimatei...in sensul in care va intoarceti definitiv in RO?
salutare adelamaria! sa iasa odata caninul...sa revina pofta de mancare...(care si la noi in ultimile zile e la nivel 0 max 2 din 10)
bb....
...si sa va reveniti repede...o sarmana micuta...sper ca la ea sa nu fie asa de sever ca la tine...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ellis spune:
Am vorbit cu ROXXY si e f bine, bebica i s-a parut maaaare, abia astepta acum sa i-o aduca, spune ca e total diferita de Matei. mai vin cu vesti cand mai aflu, va pupa si va multumeste de urari.
mariussimiuc spune:
Helau! 
Mai primiti un om ratacit?
Nici nu mai stiu pe unde am rams de cand n-am mai intrat.
Dar se pare ca am picat la tzanc,sa-i urez bun venit pe lume micutei Maria!
Felicitari Roxana,sa fiti sanatosi cu totii. 
Va pup si fug din nou la treburi! Sper sa revin curand! ![]()
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
Desi am avut o zi superrr incarcata ..am reusit sa intru sa vad de micuta maria.
Felicitari Roxana.... Sa ai parte de cele mai mari bucurii alaturi de Maria cea grasuna... Si sa traiesit din plin experienta cu bb2 ... ... Un Pupic mare mare pentru o mamica curajoasa 

PS: ...asa am zis si eu inca de la nastere.""Ca e diferita de Raul... si asa sunt si acum..diferiti in tot
"
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Vasari spune:
Adra, et voila !
Azi am facut 2 gari, cu pasageri si atata am plimbat trenuletul asta... u-ci-ci, de m-am plictisit. M foarte incantata, voia toti pasagerii in vagoane !
Lavi, multa sanatate !
Adela, si voua la fel !
Si noi suntem la caninul no2.
Miha, ce bine ca ai venit ! Poate din cauza lipsei tale m-am apucat eu de mesterit dulciuri? :(( Vreau sa predau stafeta pana nu o ia razna cantarul. Azi pe langa prajitura am facut si gem de prune. Nu cred ca e de lauda... 
Somn usor tuturor, cred ca doar eu mai sunt pe-aici. Maine poate ajungem la gradi, nici nu pot dormi...
Ank, ce mai faceti ? Cred ca e foarte frumos sa auzi scandat "pa-pa" pe doua voci. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Adra, et voila ! Azi pe langa prajitura am facut si gem de prune. Nu cred ca e de lauda... ![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Nu ma mai joc, trenuletul vostru e mai frumos decat al nostru! Spre surprinderea si Evei i-a placut trenuletul, doar ca unii oameni au inteles gresit si m-au intrebat pe mess daca e adevarat ca stam atat de prost financiar incat nu-i mai putem cumpara jucarii copilului
Ah, da gemul ala e de lauda

Va tin pumnii azi la gradi, ma gandesc la voi
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce