Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(194)
Raspunsuri - Pagina 4
Vasari spune:
La multi ani tuturor Mariilor si din partea noastra !!

Va doresc tuturor o zi buna !
Anca, nu mai treci pe la noi cu sarbatorita? 
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
adinag spune:
Buna,
multam de cafea, Stefy! Deci e luata hotararea, cum veti face mai exact?
Ellis, te rog mai zi-mi o data cum e cu dieta asta, in ce ziule ce ai voie mai exact.
Lala, cum e Andrei cu vorbitul? Intreb ca si Floris este foarte tacut, spune mai nimic :-)
Lavi, dar ce-i cu dieta? Sau nu functioneaza -sau te-ai lasat? De ce vrei de fapt s-o dai pe Iasmi la cresa? Nu ai altfel loc anul viitor? Eu nu cunosc cresele din RO, asa ca nu ma bag, nu am decat experienta de aici.
Vali, ma bucur ca merge mai bine cu gradi.
Alina, abia astept sa citesc si cum ii este Mariei la gradi.
Gata, trebuie sa merg dupa Jasmina la scoala, in primele zile nu au decat doua ore, abia de joi 4. Dar si ei termina scoala la 11.25, oare ce voi face cu jobul mai tarziu, daca voi gasi ceva?
Lala_D spune:
Adina Andrei vorbeste o "andreiasca" excelenta, asteptam cu mult interes traducerea in romana ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
ellis spune:
sa fie dar de calculator, ADINA am scris un mesaj lung pt tine si a disparut...voi mai scrie, dar pm
vali_delide spune:
Neata!
La multi ani, Mariilor!
Roxxy, asteptam vesti!

Noi azi am fost cuminti, asa ca picea e la gradi, a bazait putin cand am lasat-o, dar de control...dupa ce am plecat, nu a mai zis nimic...am sunat-o pe educatoare si e ok!
Stefi, sper sa va fie bine, indiferent ce decizie aveti de luat! Si mersi de cafea, ma duc sa mai iau o gura!
Lavi, asa e cu gradi, e dupa 3 ani la stat, dar cumva se rezolva, ca doar traim in Romania, nu? 
Adina, cred ca ti-am mai zis, succes scolaritei!
ellis spune:
mesaj de la ROOXY - e cald, acu a venit:
AZI LA 10.45 S-A NASCUT PRINTESA MEA, MARIA, SURIOARA LUI MATEI. ESTE O GRASUNA BRUNETA SI PLETOASA DE 3850KG SI 48 CM. ROXANA
scriu si plang...FELICITARI, rOXANA, SA VA TRAIASCA , SA FITI FERICITI CU PUIUTII VOSTRI!

vali_delide spune:
Felicitari, Roxxy!
Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de comorile voastre! Refacere rapida!
Adela, multumim de mesaj...parca retraiesc un pic din atmosfera de la odisee...si-mi vine si mie sa plang de emotie
adelamaria spune:
Buna!
Fac si eu galerie pentru Roxy!
Nastere usoara si o viata linistita si implinita alaturi de sot si cei doi ingerasi!
LA MULTI ANI de Sf. Marie pentru toti cei care serbeaza azi! Sa aveti o zi faina si sa va bucurati de cei dragi!
Eu sunt rupta de oboseala, munca multa la birou si Ilana care nu-mi doarme de vreo 2 nopti! Plus ca azi-noapte mi-a facut si febra! Are si un canin care sta sa "rupa"...distractie maxima!
Insa la capitolul vesti bune tin sa va spun ca in ultima vreme imi manca mult mai bine, din proprie initiava, chiar mi se pare ca a mai pus putin pe ea
Insa, ca orice fotomodel care se respecta, acu' o sa dea jos 
Alta veste buna e ca o prietena tare apropiata a nascut acum cateva ore o fetita si nu mai pot de fericire!![]()
Zici ca am nascut eu
Abia astept sa le vad, s-o tin pe cea mica in brate, sa o vad cum papa la san...
Mi-e drag de numa' ![]()
In discutiile despre gradi nu ma bag (inca). Eu o mai tin pe Ilana acasa inca cel putin un an - se impaca bine cu buni...Doar buni sa mai reziste!![]()