Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(194)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI tututror care isi serbeaza ziua de nume,sa fiti sanatosi si fericiti!
Si noi petrecem azi la dublu ...asa ca tati a pus-o de cadouri....si eu sunt tot Maria!

Mergi la inceput

LAvinia chiar asa e ...daca nu au 3 ani impliniti nu ii primeste la gradinita....ma refer la cea de stat...tot la cresa trebuie sa mearga chiar daca copilul e mai dezvoltat si stie sa faca multe!

Mergi la inceput

ROXXY nastere usoara!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

LAvinia chiar asa e ...daca nu au 3 ani impliniti nu ii primeste la gradinita....ma refer la cea de stat...tot la cresa trebuie sa mearga chiar daca copilul e mai dezvoltat si stie sa faca multe!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

Depinde de director. La unele gradinite nu, la altele da . Vorbesc numai de cele de stat. Unii iti inscriu copilul dar il duci din luna in care face 3 ani, deci iti pastreaza locul.

La "noi " la gradi il va primi la 2 ani si 9 luni dar eu am avantajul fratelui mai mare ce a frecventat gradinita respectiva .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna dimineata! am intrat sa fac si eu galerie roxanei

nastere usoara iti doresc ..copilas sanatos si numai fericire!

de dat cafea-ua ...eu o dau dar si asa vad ca nu se mai imbulzeste nimeni...

eu tot asa stau in neliniste si asteptare..dar cred ca decizia merge incet dar sigur in drum spre spre romania..of..ce zile ne asteapta.. ma si vad carand-o pe stefy dupa mine peste tot... asta e..

numai bine tuturor..sa aveti parte de o sapt frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

la multi ani tuturor mariilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lala, cristina, multumesc de raspunsuri. asa stiam si eu ac depinde de director.

la multi ani tuturor mariilor!!!!

eu am pregatesc sa ma duc la sala. am inceput sa fac cate ceva ca am cam luat-o razna cu kg......

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani Mariilor !
Roxy nastere usoara !!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata!

ALINA - rezist in dieta pt ca mi-am propus, si deja nu mai simt pofta...ieri am facut pandispan cu prune uscate...a fost incantat sotul, Alessia a papat 1/2 feliuta. Tortul insa mirosea bestial de la jeleul cu vin si scortisoara
ROXXY - TINEM PUMNII! ASTEPT MESAJ!

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR! SA NA TRAITI/TRAIASCA SANATOSI SI VOIOSI!

Alessiei i-a trecut de tot raceala(dar am si bombardat la 6 ore cu nurofen/panadol, 1 osccilo zilnic, coryzalia si pic in nasuc) - dar deja ieri nu mai avea nimic. Ieri dupa gradi nu a facut deloc pisu pe ea, nici in somn ziua, insa noaptea face pipi in pampers; astazi ii pun in patut paturica si incercam fara pampers la somn...numa sa nu se ude si sa doarma asa...nici nu stiu...sa nu fac alta dandanaie; insa la gradi are pampers inca, nu cred ca doamlele ar auzi-o pe ea cand spuna kk, ca nu se manifesta tare, spune de 2 ori si apoi face...acasa isi ia oala singura, dar la gradi nu ii e la indemana.

BB- merci si felicitari pt Iasmi;
eu tot astept sa spuna A propozitii...inca nu leaga nimic...inafara de 'a pochii', a.., adica spune la copii, la gradi...foloseste prepozitia 'la'...altceva..putin;
ieri a zis si ea 'apte' mai serios, adica pt prima data, cred, desi la cat lapte a bagat si cat de mult ii place, ma asteptam sa il tot zica...dar nu vrea...ca se duce ia cana si asteapta...stie ca primeste...ieri i-am zis sa citim povestea si la nani...ea a observat ca am uitat ceva: apte..cred ca numai asa o fac sa vorbeasca

in somn radea de numa si striga PATI - cica e la gradi o fetita Patricia cu care s-a jucat ea ieri..

BB - eu in privinta cresei de stat am retineri privind raportul ingrijitori/ copii, adica 2/24 la cresa de langa blocul meu...ceea ce mi se pare inadmisibil.

si este o propunere legislativa cu cresa pana la 4 ani...iar nu imi place...cica nu au locuri la gradi...de parca la cresa ar avea!?
- iar de primit la gradi sub 3 ani in prezent, se mai rezolva stiti voi cum...cu muuuuuuuulta atentie!!!! ca in romanica!

STEFI - mai scrie-ne; cred ca nu ti-e bine.

am scris o gramada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

Roxxy, tinem pumnii...hai cu mesajul...nu mai avem rabdareeeee!!! bebelina si mamica!

LA MULTI ANI CU DRAG MARIILOR, ORIUNDE VA AFLATI! SA FITI FRUMOASE SI SANATOASE SI FERICITE!

ieri a invatat Eric sa-si spuna numele...e asa haios...zice 'Edi' sau 'Eti'... am ras de numa ...aa..si ieri a inceput sa se joac esingur cu masinutele, sa le alinieze frumos si sa le puna in rand...

e un pas inainte...noi inca nu am ajuns la faza de gradi...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput