Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(194)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
adina, pai de ce crezi ca am inceput sa merg la fitness??? ![]()
![]()

ma bucur sa aud ca floris e mai bine!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
adinag spune:
Chiar te-ai apucat serios de fitnes? Bravo tie!!!
Mi-am trezit cu greu copilul, acum ma duc sa-i fac laptic si o omleta (ca mi-e pofta mie :) )
adinag spune:
Astai o poza care-mi place tare mult:
http://picasaweb.google.at/adinasv/September09?authkey=Gv1sRgCN-Y7LH8zOmcFQ#5377528487168105794
mai e una, dar e cu patratelul rosu ![]()
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Mi-am trezit cu greu copilul, .... Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Hmmm, oare cum o fi? A mea se trezeste la cel mai mic zgomot, de la 6 dimineata pana la 8 doarme foarte agitat si se trezeste de cateva ori. Azi s-a trezit la 7, acum a iesit cu ta-su p-afara si e foarte nervoasa:(
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui adinag Astai o poza care-mi place tare mult: http://picasaweb.google.at/adinasv/September09?authkey=Gv1sRgCN-Y7LH8zOmcFQ#5377528487168105794 mai e una, dar e cu patratelul rosu Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Superba lume blonda:). Toti trei
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adinag spune:
Adra, asa e el in ultimul timp. Dimineata doarme asa adanc... in schimb noaptea se trezeste la cel mai mic zgomot si in primele ore de somn mereu tipa in somn, se foieste, mai plange :(
Multumim de aprecieri, numai ca io-s falsa (blonda) :)
Vasari spune:
Buna dimineata !
Adina, chiar superbe pozele, nu stiu de ce nu ma lasa sa pun comentariu... V-am amendat cu patratelul rosu. :P
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui adinag Astai o poza care-mi place tare mult: http://picasaweb.google.at/adinasv/September09?authkey=Gv1sRgCN-Y7LH8zOmcFQ#5377528487168105794 mai e una, dar e cu patratelul rosu Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
sunteti niste frumosi...iti seamana tare bine amandoi...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi cu mii se scuze de intarziere: BIANCA LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() cum te-ai petrecut??? |
LA MULTI ANI BIANCA si din partea mea. Cu intarziere,dar din suflet.

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Multumesc, am fost la Balcic sa o botezam pe nasica mica. Eva s-a comportat multumitor, pe drum a dormit si la dus si la intors, p-acolo a cam zapacit personalul hotelului, cred ca au respirat usurati saracii cand au vazut ca plecam |
Super poze! Iar personajul principal e adorabil.

Te perfectionezi pe zi ce trece.
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...