Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(194)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna !
Am vazut astazi numai poze superbe cu fetite una si una ! Le-am admirat pe mezina Maria, pe Jasmina si pe Eva !!
Noi am retras-o pe Maria azi de la gradi, desi ei ii era bine, ma rog... bine si nu prea. Acum suntem din nou amandoua acasa, pana gasim alta. Adica alta ne place, sa vedem daca au si locuri. Dar acum sunt si eu mult mai bine, mai linistita.:)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna seara!
ROXXY - ce scumpa eeeeeeee! si tu!!!

STEFANIA - of, cred ca iti e greu cu mama ta; sa dea Domnul sa
rezolvati cum este mai bine!

mai, ce fete cochete aveti voi, a mea ma lasa sa o imbrac, dar baleteaza sa imi arate ca ii sta frumos!

ADINA - scumpa Jasmina...ce trend a lansat in moda!!

LAVI - tin pumnii pt programare!

STEFI - eu te inteleg perfect cand spui de lucrurile pe care nu ai avut puterea sa le zici, si eu m-am simtit la fel, insa spunand si fetelor durerea ta te mai descarci un pic, gasesti persoane ce iti sunt alaturi cu un sfat sau o mustrare neconditionat;

ALINA - ne poti spune de ce ai retras-o?

Mergi la inceput

Ellis, am retras-o pentru ca a plecat educatoarea, am aflat asta din intamplare si de ei urma sa se ocupe asistenta, nu mai intentionau sa caute pe altcineva. Nu mi-a placut nici ingrijitoarea de la grupa lor, o tanara indiferenta. Nu comunicau cu parintii, aveam impresia ca nu stiu nimic, si chiar nu stiam. Cat timp a fost educatoarea, M s-a simtit tare bine, voia cu adevarat sa mearga, nu plangea deloc, ceea ce ma face sa vreau sa o dau cat mai repede la o alta gradinita. Iar in ultimele zile am aflat de la niste mamici de incredere ca nu era in niciun caz gradinita pe care o voiam eu pentru Maria. Aici nu mai intru in detalii pentru ca pe pielea noastra nu am simtit nimic. Eu mi-am pierdut increderea in gradinita Junior, si nu aveam cum sa o redobandesc.
La noi cu imbracatul problema sta in felul urmator: daca vreau sa o imbrac eu nu sunt cine stie ce sanse de reusita, daca se imbraca "singura", doar ajutata de mine, terminam repede si eficient. Daca se poate sa stea dezbracata toata ziua e cel mai bine.:))

Primul orice

Mergi la inceput

ALINA - sa stii ca ma gandesc si eu ca daca la noi ar pleca educatoarea, nu as mai lasa-o acolo...ca una din ele nu imi place deloc, cealalta pare ok; asta a noastra e super draguta, este exact cum imi doream, e f apropiata si deschisa, ne spune ce face A, ce mananca, cum se joaca, si imi raspndea si la telefon cand eram eu agitata in primele zile. ai dreptate ca daca tu iti pierzi increderea nu e cazul sa mai incerci; sigur vei gasi ceva mai bun pt voi; pup.

Mergi la inceput

Ellis . Cam asa e.

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

sunt in pana de idei, nu stiu ce sa mai gatesc! voi ce papa mai faceti???

de cati, rge, irina, cami, amy, dany26,darleena, erika, roxx, pussi, dany2007, iuliana............... mai stiti ceva??

vali, ce mai face printesa?? cum s a acomodat la gradi??

flory, cred ca e in concediu, nu??

noi de wk viitor incepem chefurile de pitici!!!! prima fetita din gashka implineste 2 ani!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

neata!
LAVI - super cu chefurile!eu nici nu stiu daca vom face ceva pt A sau nu...in primul rand pt ca cu greu am aduna 5 copilasi...as fi vrut sa fie mai muti...si nici cu banii nu stam bine..asa ca mmai vedem.
de gatit pt ei: ciorbita de pui a la grec, friptura de pui la cuptor si mazare;
sa mai zic si pt mine??? ca eu sunt la dieta cu 1 saptamana legume(chiar si fara ulei), asa ca am in meniuri: ciorba cu naut, salata orientala, vinete impanate, niste legume congelate la tigaie...mai mare dragul...
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata,

ellis , mersi frumos.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata,

Alina, astea chiar sunt vesti noi! Inteleg foarte bine hotararea noastra, mi se pare foarte ciudat cum au procedat. Oricum eu nu pricep cum sa ai gradinita/cresa fara educatoare - e ca un avion fara pilot.

Lavi, asta-i de rau, ca au inceput zilele piticilor - inseamna ca va fi mereu multa mancare si mai ales muuuult tort!

Cred ca Floris e mai bine, sigur si datorita gandurilor voastre bune , cel putin noaptea asta a dormit tare bine. Ma duc indata sa-l trezesc, vom vedea apoi.

Ellis, mie legumele astea imi suna tare bine, dar as folosi oricum ceva ulei, putin acolo, sa absorbi mai bine unele vitamine Pentru mine ar fi de groaza zi fara legume, insa nu am probleme sa fie fara carne. Fara lactate tot nu pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ellis, multumesc de aprecierile Jasminei - dei Jasmina, the trendsetter

Mergi la inceput