Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(194)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

II place la scoala, pana acum... doar eu am problemele mele, insa e greu de explicat si probabil ca e si greu sa fiu inteleasa - deja nici eu nu inteleg ce scriu :D

Multumesc mult, Lavi... noi avem poze, mamir numai ca e free albumul, eu am pasarelele mele cu poze pe net si toate albumele sunt inchise, adica le vezi cu invitatie doar ;)

Adra, cam asa era si Jasmina, ca fetita prietenei tale. Si acum avem discutii, dar deja iau alta directie. Mereu se imbraca tare aiurea cand era micuta, si ieseam cateodata pe calduri mari cu 3 geci pe noi... pana si le dezbraca tot ea, ca altfel nu intelegea.
Si pentru ca m-ati starnit, mai pun una :-P
http://picasaweb.google.at/adinasv/Jasmina041018050619?authkey=Gv1sRgCNer7M_IooK9GA#5381296014293699810

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Roxxy, printesa ta este minunata! Tare frumusica si grasunica :)) Si tu arati foarte bine. Va doresc o acomodare rapida.

Da, Jasmina a inceput acum o saptamana scoala. Creste fata!

Lavi, uite o poza de-a Jasminei la un an si 9 luni parca, se imbraca si ea cum vroia si altfel nu iesea din casa:
http://picasaweb.google.at/adinasv/Jasmina041018050619?authkey=Gv1sRgCNer7M_IooK9GA#5381278801087493874

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

na..ca tot gafa am facut..aici parca azi e prima zi... mama ce le mai combin...
era tare frumusica cand era mica jasmina...si fizionomia parca nu i s-a schimbat deloc..bolfutele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nelone77
..
Salutare fetelor!!!
Demult nu am mai intrat pe forum, aproape un an cred... A trebuit sa imi resetez si parola pt ca nu o mai stiam...

Felicitari Roxy ! Ai o fetita frumoasa!!
Cine mai are 2 bebei? Cum va descurcati?

Noi am ramas si vom ramine la 1 bebe, la Catalina noastra cea nazdravana care face cit 10 copii la un loc la cita energie are...
Din noiembrie mergem la o gradi particulara , cite 10 ore pe zi. Care mai aveti copiii la gradi? Cum se descurca? Am emotii mari....

Va pup pe toate, numai bine! Incerc sa mai intru!

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://www.community.webshots.com/user/nelone77
bine ai revenit nela!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stef, si eu am avut noduli la san, dar au disparut total odata cu nasterea (ca eu nu am alaptat, decat f putin) cand am fost la vreo 6 luni dupa nastere la control sanul era "curat".
sigur e hormonal si la tine!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

habar n-am despre ce o fi acolo ..ca mie mi-au disparut abia dupa ce am alaptat-o pe stefy un an...

Mergi la inceput

Citat:

nela bine ai revenit!!!!!

noi vrem sa mergem saptamana asta cu iasmi la szeged la dr. maine seara aflam daca gasim loc pt programare la consultatie!! ]

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Doamne ajuta'!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Lavi, uite o poza de-a Jasminei la un an si 9 luni parca, se imbraca si ea cum vroia si altfel nu iesea din casa:
http://picasaweb.google.at/adinasv/Jasmina041018050619?authkey=Gv1sRgCNer7M_IooK9GA#5381278801087493874

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Ce chic este:))
Cred ca v-am mai povestit de fetita unei prietene, cand avea vreo doi ani jumate, m-am intalnit cu ele pe strada, era cam frig, iar copila purta o frumoasa rochita roz turbat cu volanase si strasuri, peste pantaloni si gecuta. Mama ei mi-a pus ca a refuzat sa iasa din casa fara rochita.

Eva nu face figuri d-astea - deocamdata - in schimb se dezbraca daca ii este cald, iar ei i se face de maneca scurta cand alti copii sunt cu pulover.
Dca ii cumpar ceva nou este foarte incantata si asa vrea sa doarma, i-am luat zilele trecute niste espadrile dragute, rosii cu fluturasi si tot mergea pe strada si se uita in jos la picioare.
Deh, domnisoare si ele.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

si stefy imi zice ca e imbracata mai-mai..adica frumos..merge pe strada asa inganfata...si tot se mangaie..te puseste rasul...

Mergi la inceput

am rupt randurile in doua azi cu mesajele mele...
adina e frumusica tare jasmina ...si asa
unele probleme sunt chiar intime ...nu poti sa le expui..dar ma gandeam asa ce fraiera am fost ...daca v-as fi spus si voua de ele atunci cand ma durea..ma simteam aiurea sa va spun ..credam ca n-am sa fiu inteleasa..desi voi cred ca ma cunoasteti destul de bine..nu eram pregatita a primesc si raspunsuri care nu le'as fi aprobat..desi cred ca as fi meritat..pana una alta am tinut in mine..dar ce crezi ca a fost mai bine?..m-am consumat ca fraieara..cand fiecare lucru isi gaseste locul ..si acum ma gandesc asa..oare nu era mai bine sa le fi impartasit cu voi?? poate unele nu m'ar fi inteles..dar sigur as fi primit si raspunsuri care m-ar fi adus la realitate mai devreme... parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

hellooo

eu iarasi sunt pe ghimpi.....sunt a 33-zi si nu mi-a venit...., burta ma doare dar nimic!! desi nu ar trebui sa am motive sa im i fac griji ca nu a fost nici un incident.... fetele care ati avut vreodata avort spontan a doua luna v a intarziat???

_

Lavi, ce pot eu sa-ti zic in cazul meu e ca tare aiurea imi vine ciclul dupa chiuretajul ala din aprilie...ba la 26 de zile,cel mai scurt, ba la 37 de zile (ultima data, adica in august, cand nici nu venea, nici gravi nu eram...)

asa ca am mers la medic, si mi-a dt bromocriptina pt reglarea ciclurilor si a ovulatiei...

tin pumnii...poate un control ar fi bun...de fapt o discutie mai mult cu un ginecolog bun...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

BIANCA, cu intarziere, dar sper ca e bine primita si acum urarea:

LA MULTI ANI SANATOSI, FRUMOSI SI MULTA FERICIRE SI IMPLINIRE IN VIATA!

Mult succes tuturor puilor care au inceput scoala sau gradinita! sper sa se acomodeze rapid si fara pb!

Lavi, tinem pumnii la controlul Iasminei...sper sa dati peste un medic competent care sa va ajute...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

sef, andreea, multumim. sper si eu sa gasim un dr competent care sa isi faca bine meseria!!

andreea la dr ginec voi merge cu siguranta. eu nu am facut chiuretaj, sarcina s a eliminat singura. azi e a34-a zi. doar ca mie mi-a venit aiurea tot timpul....

_

Mergi la inceput