Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(194)
Raspunsuri - Pagina 14
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi roxxy, am uitat sa spun ca arati fff bine!!!! ![]() asta am vrut sa adaug si eu..dar am scapat mesajul prea devreme ![]() stefania, doamne ajuta sa fie totul bine!!! ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
multumesc lavi
ma gandeam ca sunt numai eu pe aici ..sa va plictisiti de mesajele mele..
eu nu din plictiseala stau pe aici..mai mult de stres... numai bine ce am scapat prin alaptare cu stefy de chisturi la san ..deja mi-a iesit altul acum.. asta e..acolo se aduna
..ma voi duce zilele astea la o ecomamara sa vad de ce natura e...
nelone77 spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Intru rapid sa va dau cateva poze cu printesa mea: http://picasaweb.google.ro/roxanavelcea/PrintesaMaria?feat=directlink Va pup pe toate ![]() Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009) Salutare fetelor!!! Demult nu am mai intrat pe forum, aproape un an cred... A trebuit sa imi resetez si parola pt ca nu o mai stiam... ![]() Felicitari Roxy ! Ai o fetita frumoasa!! ![]() Cine mai are 2 bebei? Cum va descurcati? Noi am ramas si vom ramine la 1 bebe, la Catalina noastra cea nazdravana care face cit 10 copii la un loc la cita energie are... Din noiembrie mergem la o gradi particulara , cite 10 ore pe zi. Care mai aveti copiii la gradi? Cum se descurca? Am emotii mari.... ![]() Va pup pe toate, numai bine! Incerc sa mai intru! ![]() ![]() |
bb_yasmi spune:
stef, si eu am avut noduli la san, dar au disparut total odata cu nasterea (ca eu nu am alaptat, decat f putin) cand am fost la vreo 6 luni dupa nastere la control sanul era "curat".
sigur e hormonal si la tine!! 
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
nela bine ai revenit!!!!! 
noi vrem sa mergem saptamana asta cu iasmi la szeged la dr. maine seara aflam daca gasim loc pt programare la consultatie!! ]
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
nelone77 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi nela bine ai revenit!!!!! ![]() noi vrem sa mergem saptamana asta cu iasmi la szeged la dr. maine seara aflam daca gasim loc pt programare la consultatie!! ] _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
Mersi mult!!
De ce mergeti cu Iasmi la dc?
bb_yasmi spune:
are o mica problema la un degetel.
_
happy mom Lavi &
adinag spune:
Roxxy, printesa ta este minunata! Tare frumusica si grasunica :)) Si tu arati foarte bine. Va doresc o acomodare rapida.
Da, Jasmina a inceput acum o saptamana scoala. Creste fata!
Lavi, uite o poza de-a Jasminei la un an si 9 luni parca, se imbraca si ea cum vroia si altfel nu iesea din casa:
http://picasaweb.google.at/adinasv/Jasmina041018050619?authkey=Gv1sRgCNer7M_IooK9GA#5381278801087493874
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui adinag Da, Jasmina a inceput acum o saptamana scoala. Creste fata! Lavi, uite o poza de-a Jasminei la un an si 9 luni parca, se imbraca si ea cum vroia si altfel nu iesea din casa: http://picasaweb.google.at/adinasv/Jasmina041018050619?authkey=Gv1sRgCNer7M_IooK9GA#5381278801087493874 Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
super tare poza!!!!!

ii place la scoala??
_
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
adina, m-am uitat peste pozele din jul 09, ai 2 copii adorabili, frumosi!!!! 

_
happy mom Lavi &
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui adinag Lavi, uite o poza de-a Jasminei la un an si 9 luni parca, se imbraca si ea cum vroia si altfel nu iesea din casa: http://picasaweb.google.at/adinasv/Jasmina041018050619?authkey=Gv1sRgCNer7M_IooK9GA#5381278801087493874 Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Ce chic este:))Cred ca v-am mai povestit de fetita unei prietene, cand avea vreo doi ani jumate, m-am intalnit cu ele pe strada, era cam frig, iar copila purta o frumoasa rochita roz turbat cu volanase si strasuri, peste pantaloni si gecuta. Mama ei mi-a pus ca a refuzat sa iasa din casa fara rochita.
Eva nu face figuri d-astea - deocamdata - in schimb se dezbraca daca ii este cald, iar ei i se face de maneca scurta cand alti copii sunt cu pulover.
Dca ii cumpar ceva nou este foarte incantata si asa vrea sa doarma, i-am luat zilele trecute niste espadrile dragute, rosii cu fluturasi si tot mergea pe strada si se uita in jos la picioare.
Deh, domnisoare si ele.

adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce