Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(194)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxxy80 spune:
Intru rapid sa va dau cateva poze cu printesa mea:
http://picasaweb.google.ro/roxanavelcea/PrintesaMaria?feat=directlink
Va pup pe toate 
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
bb_yasmi spune:
heelooo
doamne roxxy cat e de frumoasa si dulce!!!!offffff cand vad pozele voastre imi doresc si eu inca un bebe...... desi nu ma vad acum cu 2 copilasi!!! ce zice matei???
adra, multumesc de raspuns!
superbeeee peisajele unde ati fost!!!!
eu nu ma mai inteleg cu iasmi in legatura cu hainele.....
se imbraca cu ce vrea ea, nu ii convine si le da jos si isi i a altele.....
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca slimatei...ajung corabiile la mal una cate una! ..daca-mi permiti sa ma pronunt ...de operatie..sa o faca acolo..sau are ceva medic in Ro?...am servit cafeaaaa...merci!mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
e cea mai buna solutie asta..dar sa vedem acum cat ne ajung costurile..inca nu am primit nici un raspuns de cat ma ajunge analizele,spitalizarea etc... inca stam in balatz..mama a mai facut o operatie in ro la celalalt picior ..nu-l cunoaste pe doctor decat ca ia facut operatia si a iesit bine...dar atunci era mai tanara mai slaba..etc..acum inima ii este mai slabita..si cu cateva zeci de kilograme in plus... oricum ar fi e riscanta ca operatie..eu mai mult as fi vrut sa vad ce zic dr. astia daca mai poate sta asa(aparte durerea ei) ma refeream la ceea se vede pe interior..n-are ce sa mai faca..cartilagiu nu mai exista la femur iar osul se tot sfarama... de asta uneori o anchilozeaza se blocheaza..nici pastilele n'au ce sa-i faca... concluzia..da..mai poate sta putin pana nu se agraveaza mai tare (adica sa ramana la pat de tot..)fara operatie asta in conditiile in care mai poate rezista de dureri..
e dura tare situatia..ea totusi ar vrea in ro..ca macar vb limba ei..se gandeste ca daca o intreaba cate ceva..cum a fost data trecuta.. ca nu stia ce sa-i raspunda..de a tb sa intru si eu cu stefy..si sa vezi acolo circ
slimatei spune:
| citat din mesajul lui popbianca am ajuns si euu! buna dimineataaaa!?...am servit cafeaaaa...merci! ... multumesc din suflet bb , vasari, slimatei, sufletdinger pt. urari....nu m-am petrecut decat cu o masa, cu nasi, socri si parinti....nu am avut chef de nimic...m-a deprimat putin ziua mea...nu stiu cum va fi la anul... ....cand voi face 30...sa nu ziceti nimic...eu am plans si cand am implinit 17....ascultand melodia lui Billy Idol "sweet sixteen"...acum fug...am ceva de lucru.... ![]() mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
capul sus bianca..cu toate imbatranim..stiu cum te simti... trec si eu prin fazele astea..ehe..ce sa facem..sa ne bucuram de ce avem si am realizat..mai ales de pruncusorii nostri..si eu care ma gandeam ca esti in chefuri..
acum iar ajung la mine
ps: ma bucur ca ai savurat cafeaua mea virtual
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Multumesc, am fost la Balcic sa o botezam pe nasica mica. Eva s-a comportat multumitor, pe drum a dormit si la dus si la intors, p-acolo a cam zapacit personalul hotelului, cred ca au respirat usurati saracii cand au vazut ca plecam adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)about Eva secolul XX la subiectiv Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
am vazut fetita ta frumoasa
...parca imi imaginez
slimatei spune:
| citat din mesajul lui adinag Stefy, daca a inceput fata scoala, trebuie sa ma trezesc si eu cu noaptea-n cap :-) ... Floris stranuta si ii curge nitel nasul. A venit toamna! Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
ma gandeam eu ..dar am zis sa nu fac vreo gafa..
mult succes abia astept sa ne spui cum a fost prima ei zi de scoala..
si a ta mai libera presupun...multa sanatate lui floris si
-ici la toti
slimatei spune:
| citat din mesajul lui ellis neata! eu va pup si va doresc o saptamana frumoasa! Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
mulumim la fel

| citat din mesajul lui ellis referitor la uimiri...bine, in afara de faptul ca fii-mea azi vroia sa ramana la gradi cu mine...m-am executat, am pus sosoni peste galosii de afara si am urcat cu fata de mana in sala de clasa...se duce direct la un microfon, il ia, il pune la gura si canta(in legea ei)..super Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
asa e..ne uimesc copilasi nostri in fiecare zi... si stefi stie ce e microfonul..lalaie in el de nu'ma numa'
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
bb_yasmi spune:
adina, multa sanatate lui floris
!!! a inceput jasmina scoala???
roxxy, am uitat sa spun ca arati fff bine!!!!
stefania, doamne ajuta sa fie totul bine!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
slimatei spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi eu nu ma mai inteleg cu iasmi in legatura cu hainele..... se imbraca cu ce vrea ea, nu ii convine si le da jos si isi i a altele.....![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
si noi patim la fel
papa buuun
slimatei spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Intru rapid sa va dau cateva poze cu printesa mea: http://picasaweb.google.ro/roxanavelcea/PrintesaMaria?feat=directlink Va pup pe toate ![]() Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009) |
Doamne ce fetita frumoasa ai..

Dumnezeu sa o ocroteasca si sa fie fericita langa mamicuta ei..cum se comporta matei cu ea?

..daca-mi permiti sa ma pronunt ...de operatie..sa o faca acolo..sau are ceva medic in Ro?...am servit cafeaaaa...merci!
....cand voi face 30...sa nu ziceti nimic...eu am plans si cand am implinit 17....ascultand melodia lui Billy Idol "sweet sixteen"...
Eva-Elena (14 nov 2007)