Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(194)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata adina..cum de esti matinala la cafelutza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

am ajuns si euu!
buna dimineataaaa!
asaaaa...am vazut pozele cu maria de roxxy....vreau si eu bb2 !Doamne ce scumpa e!Ii dorim tot binele din lume!
andrabell...super tare lotiunea...!
victo...cu scutecele am patit-o si noi( totusi nu sunt 100%sigura ca ele au fost vinovate )de aceea acum folosim doar ce cumpar din austria ..si nu sunt ca la noi...tin pumnii pt. bb2..pt. tine si pt. mine
vasari...multi pt. Maria ca a fost cuminte la gradi...te-ai mai linistit si tu...totul e bine cand se termina cu bine!validelide...am gasit ceva dreem bag...saci de dormit ...super tari!
jasmin012...salutareeeee!ca nu te-am vazut de multisor! si lui Lucas
slimatei...ajung corabiile la mal una cate una!..daca-mi permiti sa ma pronunt ...de operatie..sa o faca acolo..sau are ceva medic in Ro?...am servit cafeaaaa...merci!
roxxy...[pup] si te asteptam cu detalii....!
ellis...Alessiei!...pai stie ea traiul de-acas!
multumesc din suflet bb , vasari, slimatei, sufletdinger pt. urari....nu m-am petrecut decat cu o masa, cu nasi, socri si parinti....nu am avut chef de nimic...m-a deprimat putin ziua mea...nu stiu cum va fi la anul.......cand voi face 30...sa nu ziceti nimic...eu am plans si cand am implinit 17....ascultand melodia lui Billy Idol "sweet sixteen"...
acum fug...am ceva de lucru....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

andrabell...super tare lotiunea...!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Ce lotiune?

Va fi bine si la anu' cand vei schimba prefixul, desi din experienta proprie si din cate am mai vorbit cu alte "batranele", cam toate facem o usoara depresie. Mofturi! Dincolo de 30 de ani, tot tu esti, iar sufletul iti este la fel de tanar ca si inainte.

La multi ani si de la mine si sa fii fericita!

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slimatei
[
andra ..eu am cam pierdut firul... cred ca plecati in vacantza nu? sa aveti parte de clipe placute!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Multumesc, am fost la Balcic sa o botezam pe nasica mica. Eva s-a comportat multumitor, pe drum a dormit si la dus si la intors, p-acolo a cam zapacit personalul hotelului, cred ca au respirat usurati saracii cand au vazut ca plecam. Avem poze si pe blog

about Eva

secolul XX la subiectiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

neata!
eu va pup si va doresc o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

BB din cate stiu eu este normal ca ciclul sa se deregleze in prima luna dupa un avort spontan.

Succes maxim fratiorilor si surioarelor de bulgarasi care au inceput astazi scoala

about Eva

secolul XX la subiectiv

Mergi la inceput

BIANCA, LA MULTI ANI CU SANATATE! scuze de intarziere, am avut un wk plin...nu am intrat deloc; multa sanatate si tot ce iti doresti tu! te pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Stefy, daca a inceput fata scoala, trebuie sa ma trezesc si eu cu noaptea-n cap :-)

Bianca, o sa ai poate o usoara depresie, dar fiind fata desteapta, vei realiza rapid ca esti tot aia si nu te schimba o zi in nici o directie ;)

Adra, frumoase poze mai aveti, mie mi se pare ca iti seamana foarte mult Eva. Nu stiu de ce am impresia ca semanati si la fire, dar asta mai mult din privirile voastre ca din poze e greu de zis de altfel :D
Ah, malinka inseamna pe rusa mica, micuta... probabil se referea la micuta ta ;) si ati primit ceva complimente

Floris stranuta si ii curge nitel nasul. A venit toamna!

Mergi la inceput

referitor la uimiri...bine, in afara de faptul ca fii-mea azi vroia sa ramana la gradi cu mine...m-am executat, am pus sosoni peste galosii de afara si am urcat cu fata de mana in sala de clasa...se duce direct la un microfon, il ia, il pune la gura si canta(in legea ei)..super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

va multumesc fetelor de urari si de incurajari !!!
andrabell Eva este o scuuumpaaaaa!...lotiunea de fundulet de bebe !oare unde gasim de cumparat...?!
ziua mea de munca se incheie in circa 10 min..... ... si o zi extraordinara in continuare tuturor!

Mergi la inceput