Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(194)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

hellooo

eu iarasi sunt pe ghimpi.....sunt a 33-zi si nu mi-a venit...., burta ma doare dar nimic!! desi nu ar trebui sa am motive sa im i fac griji ca nu a fost nici un incident.... fetele care ati avut vreodata avort spontan a doua luna v a intarziat???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

neata !

lavi din ce imi aduc eu aminte..ca am vrut cu tot dinadinsul sa uit acea perioada..nu mi-a intarziat a doua luna...dar scz ca nu am fost pe faza poate ai spus.. esti insarcinata?ai avut avort spontan sau e doar o intarziere....nustiu cum sa interpretez..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

luna trecuta am ramas si apoi am avut avort spontan .

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cu mii se scuze de intarziere: BIANCA LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE!!!!! cum te-ai petrecut???

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

of.. nustiu ce sa zic.. poate e vreo dereglare hormonala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani, Bianca ! Multa fericire si sanatate !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

bianca unde esti?spune prezent...
cred ca esti in distractie
la multi ani numai bine si tot ce iti doresti...
sa fii fericita!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Buna.
Roxana, felicitari sincere.

Bianca, la multi ani.

Alessia, Maria, Andreea Stefania, bravo pentru integrarea in gradinita. Si eu am cercetat piata, dar pentru 2011. Alexiss sta cu mama mea, care vine in fiecare dimineata la 7, stau impreuna pana la 16. Deci, gradi dupa 3 ani.
Alexiss pronunta in fiecare zi cuvinte noi, ma uimeste cate stie sau mai bine zis, nici nu stiu eu cate stie el.

Ce jocuri mai folositi cu copiii? (am vazut cele 2 frumoase trenulete ale Evei si Mariei)

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

neata..
va las-ua..poate nu veniti sa o savurati..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SufletDInger

Buna.
...
Alexiss pronunta in fiecare zi cuvinte noi, ma uimeste cate stie sau mai bine zis, nici nu stiu eu cate stie el.

Ce jocuri mai folositi cu copiii? (am vazut cele 2 frumoase trenulete ale Evei si Mariei)

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

imi imaginez cat e de dulce...
si stefy a inceput sa-si dea drumul la gura(cum se zice in popor)..incepe sa repete ca un papagal..e atenta la tot ce misca si imita tot...

despre jocuri..eu chiar nu mai stiu ce sa-mi inventez.. se plictiseste de toate repede...

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Bianca, LA MULTI ANI!!!
SPer ca ai petrecut frumos, iarta-ma de intarziere, nu am pra intrat ultimele zile.

Deci, inca o data, sa ai parte numai de bine, La multi ani fericiti!

Merci de cafea, e buna, Stefy!

Mergi la inceput