Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (330)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Danuta, felicitari pentru noul job ! Sa fie totul asa cum iti doresti si sa-ti faci treaba cu placere ! E normal sa ai emotii dupa 2 ani... Si eu am avut, dar uite ca acum deja am intrat bine de tot "in paine"
Teo, am vazut cizme haioase la Carrefour Ploiesti

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Neata!!!

Si eu ma alatur lui Teo la intrebarea cu cizmele de cauciuc si pelerina de ploaie( chiar si anoste numai ziceti-mi unde ati vazut) .

Luy citesc si ma strange in spate .dintr-o luna 2 sapt a stat acasa cu muci si a treia a tb sa-i dau antibiotic.acum am inceput de luni si mi-e deja frica de ce va urma mai ales ca mai e asa putin pana incep munca...Multa sanatate lui Me!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

La multi ani Mariilor si Mariutelor!!!![flo]

Danuta succes la noul serviciu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Offf,biata Me!!!!Ce mila imi e de ea,dar si de voi!Chiar ma gandeam sa va sun dupa ce sta ploaia ,sa iesim la o plimbare!

Bebeka,anoste erau la Selgros!

Luiza,la Carrefour am gasit si eu,dar erau de la 28 in sus si doar roz de fetita!

Ahh,stiam ca mai am ceva de zis:mamicile care vroiau pantalonasi de trening pt pici,de-aia de bumbac 100% si vatuiti:au la Selgros(eu am luat de la ala din Berceni) cu 13 RON.Au :negri,bleumarin,rosu,gri,kaki,maron,portocalii si verzi!Picilor nostri li se potriveste marimea 26.Au alt ordin de marime(26.28.30.32).I-am luat 3 perechi lui Mihnea!
Asaa,si tot in Selgros au incaltari de stat in clasa la gradi-ceva tip cipici,dar si niste tenesi f draguti Nik-Nik la 20 Ron!

Am mai vz in Carrefour treninguri cu 2 perechi de pantaloni si bluza la 55 Ron,ghetute faine de piele intoarsa la 55 Ron(i-am luat si eu bleumarin lui M),seturi de bluze -2 cu 24/27/33 Ron,pijamale cu 22 Ron,body-uri cu 10 Ron,pantaloni simpli de trening cu 25 Ron, toate marca Tex.
Hai ca v-am facut si mercurialul

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
si a zis hotarat ca se intoarce maine. Din greseala l-a incaltat cu pantofii sport al altui baiat,

In cazul asta e musai sa va intoarceti maine (adica azi)

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

LuY, sanatate Mariei! Deci tu ai intrat serios in paine, cum s-ar zice...Multumim de vesti, si te asteptam cat de des poti!

Andreea, ce vesti bune despre gradi! Mult succes!

Danuta, cu siguranta va fi bine si cu jobul si cu bunicul! Emotii e firesc sa ai dupa asa o pauza, si la mine a fost la fel, eu inca nu m-am acomodat 100%. Si pe cand o fac, intru iar in concediu de maternitateGlumesc si eu!

Teodora, bine ca te-ai odihnit in weekend, asa ai anergie toata saptamana! Oricum tie nu iti lipseste!

La Multi Ani din suflet tuturor Mariilor noastre dragi!

Ce interesant cu conceptia asta diferita de viata de cuplu, sincer, mi se pare mai sanatoasa, ma rog cu unele exagerari! Cred ca un grad mai mare de independenta iti ofera un confort psihic sporit!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
nu mai stiu eu exact cine

Mah, trebuie ca se apropie sfarsitul lumii daca nici mihaileasca nu stie exact.,..

=====================

Mergi la inceput

La multi ani pentru toata lumea care-si serbeaza azi onomastica!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
dar au finantele complet separate,

Si asta e ciudat? Cred ca nu stiu multe cupluri (oriunde ar fi in lume dar cu preponderenta in Romania) care sa nu aiba conturi separate la banca...

Faptul ca ai 5 conturi, unele la comun, altele nu, nu e important, ca nu conteaza cine e titularul atata timp cat ambii folosesc banii. Poate nu am explicat eu corect. Ei isi impart toate cheltuielile, chirie, intretinere, mancare. Totul la 2. Fiecare cu finantele lui. La el chiar are semnificatie 'hai ca te scot, nevasta, la restaurant', ca inseamna ca plateste el si nu isi plateste fiecare consumatia.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Carpatino, cred ca Yaia s-a referit ca separat chiar separat. La modul ca fiecare cu treaba lui, chiar daca stau impreuna.
Aici de ex, cand ea crede ca a intervenit rutina, zbang, ii face frumusel bagajul si il da pe usa afara, casa ramanand a ei mai ales daca are un copil cu respectivul si de regula fac ele asa incat sa aiba un copil.
Ele sunt independente din orice punct de vedere si pot sa spun ca se respecta mult fata de noi romancele.
Adicatelea, ele ies in oras fetele in weekend, sapt de saptamana, iar ei barbatii raman acasa cu copiii si fac cu randul, care sa se duca sa le stranga din baruri.
Si li se pare absolut normal.
Iar legea spune ca imdiat dupa casatorie, tot ce au se imparte in parti egale, daca a doua zi ei dvorteaza, de-aia nu prea se casatoresc.

Edit: adica separat tot, cheltuieli in primul rand si ce ramane fiecare ptr sufletul lui. CA si noi avem conturi separate, e normal, ptr salarii, credit-carduri etc, insa cheltuielile sunt la comun si planuirea lor la fel. La ei totul este separat. Niciodata din nici un punct d evedere ei nu sunt un intreg. De-aia cand nu le convine, renunta f usor si barbatul e inlocuit instantaneu. Astea nu s epun pe bocit ca noi si alte scenarii. Nu nene. Ele merg mai departe si gata! Punct si de la capat!

Uite ca a explicat si Nana, poate chiar mai bine decat mine.
Uite poveste: strain se insoara cu localnica. Dupa ceva vreme, nevasta nu mai apare acasa si o da disparuta. Si sta asta disparuta vreo cateva luni bune si apare apoi acasa. Si sotul o intreaba unde a fost, ce s-a intamplat. Si ea zice ca a cunoscut pe cineva si s-a dus putin de acasa. Cateva luni, asa. Si sotul ii zice ca divorteaza, iar ea zice ok, ncio problema. Si asta a fost tot, ca nu apucase sa-i faca copil, a fost una dintre fraiere.
De asta e important pentru ei sa fie totul separat, de asta nici politia nu s-a sinchisit sa o caute.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput