Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (330)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Mi-a placut mult de tot explicatia data despre conturile separate / vietile separate ale barbatului si femeii.

Asta-mi aminteste de colega chinezoaica a sotului, cu care radeam la un moment dat si-i spuneam ca "daca isi gaseste sotul una bucata nemtoaica tinerica si cu bani si ma paraseste?". Raspunsul ei a venit prompt: "Foarte bine! Ai deja un copil, trebuie sa plateasca , ai si tu timp de tine pe urma, poti sa te intalnesti cu altul."

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

acum vesti si despre noi.azi a fost mi bine.a plans dimineata nitel apoi a uitat de plans.s-a jucat,a mancat,a cantat, ei si a venit ora de nani nani.andrei obisnuit cu laptele inainte de culcare nu a vrut neam apa lor,asa ca a bocit vreo jum de ora si a adormit singur.a dormit vreo ora si a apucat-o plansul pe o fetita,asa ca s-au trezit si ceilalti copiii.azi cand a coborat scarile adea cu educatoarea.
carpatina andrei plangea efectiv pana la iesirea din cresa.cum ieseam pe poarta si vedea ca nu ne mai intoarcem,se potolea.azi insa a fost alt copil.dar nu ma grabesc cu concluziile inca.stau si astept.
yaia exact asta am facut si noi in week-end.l-am batut la cap ca mami merge la munca,tati la munca,mosul lui merge la munca,daiu(tramaviul,iubirea lui)merge la munca,asa ca azi dimineata cand i-a zis tati,hai andrei la cresa,zice nuuuuuu la muca bebe.
bebeka bravo voua.sper sa ajungem si noi cat mai repede la faza asta
melania esti o dulce,eu nu sunt bucuresteanca,sotul meu si cu mine suntem doi olteni aciuati in bucuresti.am schimbat multe apartamente pana sa ajungem sa stam in zona,si de la minis nu mai plecam.imi place mult zona.cand ajungi mi-ar plae sa ne vedem,de acum intru mai des pe forum,asa ca tinem legatura.legat de papa baietelullui,mai avem si noi zile,dar eu il las si se regleaza singur,mai mult de doua zile nu il tine postul seminegru.apoi........recupereaza.
danuta multe felicitari si mult succes.un job nou pe criza asta este o realizare mamico.
papanash mult succes lui adi la gradi.si pe baietelul meu tot andrei il cheama dar el isi zice andu si completeaza iou andu bebe,pe sistemul bond,james bond.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Multumim tuturor pentru urari, sunteti minunate.

Petrecerea s-a terminat, baiatul doarme, a fost fff incantat de tort si de faptul ca a primit cadouri....el spunea ca doar Mos Craciun aduce cadouri, cand l-am intrebat ce vrea sa-i cumpere mami de ziua lui, imi zicea ca il vrea pe Mos Craciun.....cred si eu, oricum totul a fost frumos, iar el radia de fericire ca era in centrul atentiei.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

la toate mamicile,cu mare drag!!!!
tuturor Mariilor,Marianilor/Marianelor ,adica Mario,Maria(me),Andra-Maria,Antonia-Maria,Maria Teodora si cuscra mea draga Maria,Rebeca-maria,Maria-Eliza de mami Tzuc(de care nu mai stim nimic),Mariana(mami de Eliza si Daniel),Marian(sot de Erina si tati de Daria),si....nu mai stiu eu exact cine!!!!!!!!
Sanatate cat incape si noroc!!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Eu am dormit ca valiza si week-endul trecut(deh,eram la mama),si cand am ajuns in Bucuresti.Aseara m-am culcat pe la 21:30 si-am dormit pin' la 6 juma!!!
Boierie frate!

Am o problema:nu-i gasesc deloc lui Mihnea niste ghetute/pantofiori pentru vremea asta.Adica nu gasesc 23,ca modele ar cam fi,f scumpe ce-i drept!Unde sa mai caut si eu ?As vrea stil adidas,dar nu de piele intoarsa ca are si sunt greu de intretinut,adica ii murdareste instant,si nici sa dau 150 Ron pt. 1 luna ,ca la primavara sigur nu-i mai vin!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

In alta ordine de idei,am vrea sa plecam(adica plecam sigur) 1 saptamana la Bran la www.vilabran.ro/" target="_blank">Club Vila Bran,la jumatatea lui octombrie!
Daca mai sunt mamici doritoare ,poate facem o gasca mai mare!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Papanash,tu spuneai ceva de PanExpress in Breaza?Sau am visat eu?
Ce zici,merita un we?

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mamicile cu gradinari,ma iertati ca nu pomenesc nimic de puii vostri,dar n-am intrat in febra inca si mi-e sa nu gafez cu vreun sfat ceva!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Inca una si ma duc:cizmulite de cauciuc si pelerina de ploaie unde gasesc si eu????Dar sa fie haioase,ca de-astea anoste am gasit si nu-mi plac!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Neatza !

Nu am reusit sa mai deschid forumul de cateva zile, in weekend am fost la Ploiesti, iar la serviciu deja am intrat in ritm normal si nu mai am timp de forumeala. Totusi in dimineata aceasta am zis sa imi fac aparitia si sa va mai spun doua vorbe despre noi, sa nu avem absente ( prea mari ).
Me este acasa acum, ieri m-a sunat asistenta de la gradi ca a avut 2 scaune diareice dupa somnul de dupa-amiaza si ca se plange ingrijitoarea ca nu vrea sa manance nimic. Si ca ea ( asistenta ) nu mi-o mai primeste azi, sa o duc pe Me la doctor, sa refac eventual si copro (care l-am facut sapt trecuta si a iesit OK ) . Cum si duminica seara avusese un scaun din asta, am zis ca nu mai e de stat si am mers cu ea la urgente. Cica a facut o enteroviroza, in a treia zi de gradi deja am gasit-o cu muci, mai si tuseste noaptea . S-a uitat si in gat si a zis ca e rosu
In concluzie, stam 2 zile acasa si joi dimineata mergem la "reevaluare". Adica sta Me acasa cu tati, pana vin eu de la serviciu, apoi pleaca el - noroc ca isi poate face programul zilele acestea in asa fel incat sa "acoperim" ziua intreaga de stat cu Me.
Cam astea de la noi... Culmea este ca ieri a fost prima zi in care nu a mai plans de dimineata, cand a dus-o tati la gradi. Acum iar intrerupem ...

La multi ani tuturor Mariilor, Marianelor si Marianilor sarbatoriti astazi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput