Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

dragi gravidute,
am intrat sa va anunt ca marti 1 septembrie s-a nascut primul fulgusor grabit grabit, Gabriela fetita de Gia12, care imi este prietena draga.
din pacate Gabriela nu mai crestea de vreo 2 saptamani asa ca medicii au decis ca e mai bine pentru ea sa inceapa deja viata extrauterina. a cantarit putin mai mult de 600g la nastere dar a respirat singura si acum speram sa isi reia cresterea si sa fie totul bine.

Roxana

Pai ne-a luat socul!

Multumim de vesti, sa traiasca bebe mic-mic de Gia12 ii tinem pumnii sa fie bine.
Roxanaz te rugam sa ne tii la curent cu evolutia bebelusei

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:

dragi gravidute,
am intrat sa va anunt ca marti 1 septembrie s-a nascut primul fulgusor grabit grabit, Gabriela fetita de Gia12, care imi este prietena draga.
din pacate Gabriela nu mai crestea de vreo 2 saptamani asa ca medicii au decis ca e mai bine pentru ea sa inceapa deja viata extrauterina. a cantarit putin mai mult de 600g la nastere dar a respirat singura si acum speram sa isi reia cresterea si sa fie totul bine.

Roxana

Sa-i dea Bunul Dumnezeu Gabrielei muuuuuuuuuuuuuuuulta sanatate, fericire si sa-si bucure parintii!
Giei recuperare rapida si sa mai intre pe la noi...ca doar o asteptam cu poze si cu o poveste a nasterii!!

super....incet..incet isi fac aparitia si primii fulgusori

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:

dragi gravidute,
Roxana

sa dea Dumnezeu sa fie amandoua sanatoase si micuta sa creasca si sa se dezvolte normal!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

GIA12. sa-ti traiasca fata!

27+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Micuta Gabriela trebuia sa se nasca foarte aproape de Mihnea al meu. MOOOOOOAAAAAAAMA..... ce emotie!!!

27+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:

dragi gravidute,

Roxana

Bine ai venit pe lume micuta Gabriela!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate si sa ai multa putere sa te faci repede mare mare.

Multumim mult pentru vesti Roxanaz.Te rugam sa ne tii la curent cu evolutia micutei.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

yupiiiiii...scoatem si noi majoretele la inaintare... primul fulgusor

FELICITARI GIA SI MULTA SANATATE BEBELINEI

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Primul fulgusoooor!!! Gabi mica, sa iti dea DD sanatate si fericire!
Gia, sa iti traiasca puiul mic si sa se faca mare si voinic! Sa va aduca numai bucurii! Sa va dea DD sanatate multa amandurora!

M-a luat prin surprindere vestea! Suntem nascute in acelasi an si avem si acelasi DPN!
Multumim Roxanaz, sa ne dai vesti bune!

28+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

E trist ca s-a intamplat asa, dar pe undeva ma bucura si imi da speranta ca acest fulgusor lupta pentru viata sa...si sper din toata inima sa fie in regula si sa creasca mare pentru ca parintii ei sa se poata bucura de ea!

Asadar, fulgusorii nostri au de la cine lua exemplu! Gia sa dea Dumnezeu ca minunea ta sa fie sanatoasa!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:

dragi gravidute,

Roxana

Doamne ,ce veste surprinzatoare!! Multumim de informatie!
BINE AI VENIT PE LUME ,GABRIELA,FETITA DE GIA12!SA-TI AJUTE DD SA CRESTI MARE SI SANATOASA !FELICITARI,MAMI GIA !

miany
31+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput