Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (97)
Raspunsuri - Pagina 9
miany75 spune:
Fetele ..nu stiu cum va simtiti voi la aflarea acestei vesti ,dar pe mine ma apuca emotiile...
Sper ca DD sa aiba grija de noi toate si sa ajungem cat mai aproape de termen...
miany
31+ DAVID ANDREI
monis5 spune:
Fetelor eu as pune primul fugusor in lista din fata ce ziceti?
Ceva de genul asta?
1 septembrie- Gabriela, 29 (?) sapt, ora , 600 gr, cm, Apgar , cezariana (?!)- Gia12
1 noiembrie- Ionel, 40 sapt, ora 10.55, 4.300 gr, 52 cm, Apgar 10, naturala- cine-o-fi-prima-in-nov
monis 31+
acum si cu poze
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 Fetele ..nu stiu cum va simtiti voi la aflarea acestei vesti ,dar pe mine ma apuca emotiile... Sper ca DD sa aiba grija de noi toate si sa ajungem cat mai aproape de termen... miany 31+ DAVID ANDREI |
Mie-mi spui? Numai picioruse am in burta de cand am citit . Uf cred ca ar fi bine sa ne linistim totusi tuturor
monis 31+
acum si cu poze
dienutze spune:
Nici pe mine nu ma lasa emotiile de cand am citit!
Monis , bine zici cu listuta, Gabita mica a venit la 28 de sapt, nu 29, avem acelasi dpn si am calculat.
28+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
roxanaz spune:
multumesc frumos pentru cuvintele voastre, am sa i le transmit Giei. din pacate deocamdata alte vesti bune nu sunt... primele saptamani sunt cruciale. dar eu am incredere ca Gabriela o sa fie la fel de tonica si optimista ca mamica ei si va creste la fel de mare si frumoasa.
sper sa va aduc numai vesti bune despre ele.
o seara placuta tuturor si lasati emotiile... nu stresati piticeii
Roxana
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui roxanaz multumesc frumos pentru cuvintele voastre, am sa i le transmit Giei. din pacate deocamdata alte vesti bune nu sunt... primele saptamani sunt cruciale. dar eu am incredere ca Gabriela o sa fie la fel de tonica si optimista ca mamica ei si va creste la fel de mare si frumoasa. sper sa va aduc numai vesti bune despre ele. o seara placuta tuturor si lasati emotiile... nu stresati piticeii Roxana |
sa ne tii la curent cu noutatile!
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
vias spune:
citat din mesajul lui monis5 Fetelor eu as pune primul fugusor in lista din fata ce ziceti? Ceva de genul asta? 1 septembrie- Gabriela, 29 (?) sapt, ora , 600 gr, cm, Apgar , cezariana (?!)- Gia12 1 noiembrie- Ionel, 40 sapt, ora 10.55, 4.300 gr, 52 cm, Apgar 10, naturala- cine-o-fi-prima-in-nov monis 31+ acum si cu poze |
frumos....imi place
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
nov.dec2009 spune:
Fetele, am pus numele primului fulgusor la catalog, dar m-am gandit ca lista cu detalii si cum sa arate s-o stabilim mai incolo, caci mai avem minim 8 saptamani pana atunci, daaaaaa? Sa ne concentram pe asta
RamonaCopot spune:
Uite ca venii si raspunsul la intrebarea mea de sambata:" cine naste prima?" Sper ca nu am cobit eu ...
Gia12 DD sa va ajute sa va bucurati de Gabriela si ei sa ii dea putere sa creasca mare si sa fie sanatoasa!
Ne vom ruga pentru voi!
Acum am venit de la baita si am ochii in lacrimi. Fulgusor sa cresti mare si voioasa!
Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!
miany75 spune:
citat din mesajul lui monis5 Fetelor eu as pune primul fugusor in lista din fata ce ziceti? Ceva de genul asta? 1 septembrie- Gabriela, 29 (?) sapt, ora , 600 gr, cm, Apgar , cezariana (?!)- Gia12 1 noiembrie- Ionel, 40 sapt, ora 10.55, 4.300 gr, 52 cm, Apgar 10, naturala- cine-o-fi-prima-in-nov monis 31+ acum si cu poze |
Go ahead!! Arata bine!!
miany
31+ DAVID ANDREI