Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (97)
Raspunsuri - Pagina 7
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Asa e, fiecare spital cu regulile lui, cum zici Shtephy. Eu una ma intrebam chiar ieri, de ce oare trebuie sa ai Bepanthenul tau (sau B-Panthen cum saracie il cheama) ?!?! Adica cat costa un tub de ala? Ti-l dau inapoi cand pleci acasa? Sau au un deal asistentele cu farmacia sa le vanda inapoi? Am o prietena care a zis ca a folosit un singur tub in cei 3 ani cu ambele fete.... monis 31+ acum si cu poze |
Vrei sa zici ca iti cer asistentele un tub de Bepanthene?
Pai la cat costa, cel simplu s-a facut 24 lei,cel plus 26,cred ca merge dealu'.
Eu ma gandeam ca ramane asupra mamicii sa il folosesca daca e bebe cu ea in salon.
Edit
Eu am folosit cu succes bepanthenul in caz de iritatii,dar stiu si cazuri in care nu a functionat,depinde de pielea lui bb.
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 27+
monis5 spune:
citat din mesajul lui shtephy Vrei sa zici ca iti cer asistentele un tub de Bepanthene? Pai la cat costa, cel simplu s-a facut 24 lei,cel plus 26,cred ca merge dealu'. Eu ma gandeam ca ramane asupra mamicii sa il folosesca daca e bebe cu ea in salon. |
Pai asta ne-a spus la curs ca ne trebuie la spital pt copil:
- scutece
- servetele umede
- haine doar pt externare
- si bepanthen!!!
O fi greu in ziua de azi ca maternitate sa ai un tub-doua de crema de asta la un salon plin de NN?!?!?
Uite nu de aia imi place mie in Romania
monis 31+
acum si cu poze
simina_kin spune:
fetele va las un link cu hainutze de bebe..daca vreti sa va uitati:
http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/
Comanda minima 300ron. Mamicile fac comanda mai multe o data
30+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
lorelix spune:
http://reclama/produse.php?categorie=Scutece+refolosibile..
lorelix DANIEL30+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!
ionelamaria spune:
buna ziua burtici
Dana.n, asa suntem toti....cei care ii au pe cei dragi aproape se plang ca sunt prea cicaliti, cei care nu ii au se plang de faptul ca le simt lipsa. Sa fim noi toti sanatosi, sigur ne vom descurca si noi fara ajutor specializat... si tu fara mame, bunici, cumnate...etc.
Laurairina, Cred ca fetele au dreptate, trebuie sa alegi numele care iti place. Dar daca nu poti si nu poti sa o scoti la capat... puteti cere preotului sa ii spuna si Gabriela la botez, dar numele sa nu apara si in certificat... asta ca o solutie de compromis
Lorelix, asta cu nascutul de scorpioni e o mare prostie.... fii sigura. nu mai lua si tu in seama toti zapacitii
Monis, tare ideea cu sotul care ne incalta si descalta.... sper sa prinda si al meu "fericirea". Tu ai trecut numele lu' bebe meu pe prima pagina? Daca da... multumesc mult
Cu cei 100 de nasi... am auzit si eu... si mi se pare interesant. Te inrudesti cu toata lumea fara sa faci 100 de copii. Eficienta dom'le
Eu refuz sa cred ca ne cresc picioarele si raman mai mari. Poate s-ar mai umfla ele pana la nastere... si poate le trebuie vreo luna sa-si revina.... dar eu spun ca le ajunge.... adica....ce e atata distractie pe ele...eeiiii!!!!!!!!!!!!
Laura B, sanatate Dianei. Asteptam vesti bune
Camy, ma bucur ca v-a fost bine si ca v-ati odihnit azi. Tot vesti bune asteptam
Angel, chiar e frumos numele fetitei. Sa fie sanatoasa si isteata
Ramonika, fiecare copil isi are nasul lui. E pe aproape.... dar nu-l vedeti voi. Sa nu patiti ca altii si sa cautati si sa cautati... si cand veti gasi sa iasa cu suparare de la prieteni apropiati care sperau sa fie ei ( dar asteptau bagati in seama)
Simina, felicitari pentru "de 3 zile n-am mai fumat....si nici cafea n-am mai baut". Meriti
RamonaCopot, eu una m-am saturat sa mi se spuna ca sunt paranoica si ca stau prea mult pe net... ca asta imi face rau.... ca nu-mi trebuie sa stiu atatea. Multe mamici nu au nici 10% din informatiile noastre.... si noi nu le stim pe toate... ca eu una am 1000 de intrebari fara raspuns. Si cand le mai auzi: "pai ce te stresezi atata, ca eu am ascultat ce mi-a spus medicul si atat... si uite ce copil am.... ai sa vezi ca daca te complici asa vei avea un copil bolnav." NU LE MAI BAGATI IN SEAMA PE ACESTE PERSOANE "BINEVOITOARE"
noi suntem bine... crestem, crestem. Azi am mutat 1000 de dosare si ma cam doare spatele... dar nu tare... Merg sa ma intind putin... o seara frumoasa gagici
27+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
laviniablaga spune:
Salutare din nou!Eu sunt mai bine! Au trecut ametelile! Multumesc fetelor care s=au gandit la mine.
Am vazut ca ati discutat de nasi. Cineva intreba daca la ortodocsi e permis sa avem nasi din alta religie. Din cate stiu, numai daca sunt catolici nasii...altfel nu!
Nici noi nu am gasit inca perechea potrivita...dar doritori sunt...Oricum, la noi botezul va coincide si cu cununia noastra religioasa...si nunta propriu zisa...asa ca vom face o petrecere mare...si nasii de cununie vor fi si de botez!
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
roxanaz spune:
dragi gravidute,
am intrat sa va anunt ca marti 1 septembrie s-a nascut primul fulgusor grabit grabit, Gabriela fetita de Gia12, care imi este prietena draga.
din pacate Gabriela nu mai crestea de vreo 2 saptamani asa ca medicii au decis ca e mai bine pentru ea sa inceapa deja viata extrauterina. a cantarit putin mai mult de 600g la nastere dar a respirat singura si acum speram sa isi reia cresterea si sa fie totul bine.
Roxana
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui roxanaz dragi gravidute,am intrat sa va anunt ca marti 1 septembrie s-a nascut primul fulgusor grabit grabit, Gabriela fetita de Gia12, care imi este prietena draga. din pacate Gabriela nu mai crestea de vreo 2 saptamani asa ca medicii au decis ca e mai bine pentru ea sa inceapa deja viata extrauterina. a cantarit putin mai mult de 600g la nastere dar a respirat singura si acum speram sa isi reia cresterea si sa fie totul bine.Roxana |
vias spune:
gata...am terminat cu plimbarea pe ziua de azi ...macar am mai luat un body, un prosop cu gluga si o paturica
..si miere ...muuuuuuuuuuulta miere ca sotul a racit ...asa ca il pun pe lapte cu miere, lamaie si medicamente...si departe de mine
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE