Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaandreai

Ceau fetele,

Ati fost foarte active in w-e-ul asta. Abia acum am reusit sa citesc de azi dimineata. Eu nu prea intru in w-e, atunci am si eu timp sa stau cu sotul. Sambata am comandat si noi caruciorul http://www.copiiyumi.com/index.php/Carucioare-3-in-1/Carucioare-3-in-1-Combi-Trophy/flypage.tpl.html, prima achizitie mai importanta pt bb (deocamdata avea doar sac de dormit ).

Am vazut carucior, f f fain, sa-l plimbati sanatosi. Ce culoare e? Si e super ca are si geanta... la asta de l-am luat eu nu aveau geanta in oferta... si nici ceva din aceeasi gama...

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nasii nostrii de cununie au divortat..asa ca ies din schema...ce sa-i faci?????

ieri am mers in Real si mi-am cumparat 3 perechi de chiloti negrii...am zis ca mai cumpar si luna viitoare 3 perechi..tot negrii, din bumbac 100%. Cu ce mai am acasa de tura trecuta...sper sa-mi ajunga..
A..pretul la 3 perechi a fost 6 ron

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Stephy, si tu cu aceleasi dureri? off off 27 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Andre iti multumim de informatii...unde a nascut aceasta mamica?!
Eu incerc sa ma interesez exact cum e la gine 1..am mai multe cunostinte pe acolo ,sa vedem cum e situatia la fata locului...

Eu mi-am luat cele trei camasi (2 pt. alaptat cu gaurile de rigoare si una cu nasturi in fata -asta ma gandeam pt.nastere) din p-ta Ion Mester,chiar la intrarea dinspre Izlazului este o ghereta pe stanga cu sosete,chiloti,pijamale,ciorapi etc..au lucruri bune acolo si sunt si amabile d-nele(au zis ca mi le si schimba daca nu imi sunt bune).E chiar langa Plafar sau ce o fi ala..Sper ca te-am lamurit..

miany
31+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

buna fetelor

ma bucur pentru fetele care au mai intrat in conced:stati acasa, linistite, sa creasca bb-ii

Lavinia, imi pare rau ca nu te simti bine, si eu zic ca e de le nesomn

Lumi, felicitari pt supervestile de la doc, si drum bun, calatorie usoara

LauraIrina, si eu am fost pana la targ. mai putine firme decat ma asteptam, chiar ft putine, dar am primit totusi ceva cadou, asa ca degeaba nu am mers: bunica a cadorisit nepotul

Cat despre pantofi, si eu am inceput sa-mi iau cu un nr mai mare, mi s-a mai si latit piciorul, si nu mai sunt bune, sau confortabile vechile incaltari. Sper ca mai imi vin cimele

Minis5, si eu ma bazam pe o salopeta din tinerete, din aceea cu bretele si catarame , din blugi, numai ca si neincheiata, acum ma tine la burtica.........offffff. Ma bazam pe ea....

Ramonika, noi ne bazam pe nashii de cununie, desi sunt la Buc acum, noi la Cta, si nu cred ca se intorc prea curand, ca au cump si casa acolo..... dar ne intelegem bine cu ei.....asta desi parintii zic ca ar treb poate sa ne gand la altii...

cea mai fericita cu 30+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Legat de nasii de botez, treaba sta asa in Bucovina (sau statea cand eram eu mica ). Puneai cati nasi de botez vroiai... la biserica tin cu totii copilul in brate. Frate-miu are unul singur, cu care nu s-a mai intalnit de la botez si el are acuma 40 de ani .
Asa ca mie mi-au pus din belsug. Si cand eram mica intr-adevar mi-i amintesc pe multi dintre ei... in timp s-au mai indepartat si au mai murit... dar am ramas cu unul mult mai apropiata. Daca ai mai multi, sansele sa ramai macar cu unul apropiat sunt mai mari

Ah, si mai e ceva, din cate stiu eu, unul din cei doi soti e nasul / nasa. Nu e musai sa fie ambii dintr-un cuplu.

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona9999

buna fetelor

Minis5, si eu ma bazam pe o salopeta din tinerete, din aceea cu bretele si catarame , din blugi, numai ca si neincheiata, acum ma tine la burtica.........offffff. Ma bazam pe ea....

Nu ai ceva la care sa dai drumul? un tiv, o cusatura ceva... sa inventezi un artificiu?
Eu am scos de ex elasticul de la spate...

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Cel mai bine este sa obtinem informatii de la spitalul in care urmeaza sa nastem pentru ca fiecare e cu regulile lui.
In 2006 in Brasov nu am avut voie cu geanta de voiaj,ci doar cu pungi de plastic,tampoane imi dadeau asistentele si infirmierele,dar foloseam si de la mine.Imi lipeam pe chilot si un always.Pentru bebe era voie cu hainute daca stateai cu el in salon,se imbaia sau spala la fundic numai cu sapunul lor lichid,nu era voie cu cosmetice de acasa.Camasa de noapte si halatul erau de acolo.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 27+

Mergi la inceput

Asa e, fiecare spital cu regulile lui, cum zici Shtephy.

Eu una ma intrebam chiar ieri, de ce oare trebuie sa ai Bepanthenul tau (sau B-Panthen cum saracie il cheama) ?!?! Adica cat costa un tub de ala? Ti-l dau inapoi cand pleci acasa? Sau au un deal asistentele cu farmacia sa le vanda inapoi?
Am o prietena care a zis ca a folosit un singur tub in cei 3 ani cu ambele fete....

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
Andre iti multumim de informatii...unde a nascut aceasta mamica?!Eu incerc sa ma interesez exact cum e la gine 1..am mai multe cunostinte pe acolo ,sa vedem cum e situatia la fata locului...
La Bucuresti a nascut mamica asta. Daca afli de Gine 1, te rog spune-mi si mie. Eu am vecina care a lucrat acolo, dar s-a pensionat si nu mai tine minte, oricum cand am intrebat-o de tampoane duse de acasa s-a uitat cu ochii mari la mine. Multumesc de pontul cu camasile 27 + Chiara Ada

Mergi la inceput