Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (97)
Raspunsuri - Pagina 14
krelia spune:
sunteti foarte tari! 

si, ca sa intram si ma adanc in sobect
....dupa ce nastem....ne mai toaleteaza oare in vreun fel?...sau ne caznim noi la dus?
nah, ca ma plangeam de lipsa de inspiratiune
.....
cred ca trag obloanele......sa visati frumos si sa ne citim maine la noi povesti!
NB 
krelia
30+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
Katyuscha21 spune:
KRELIA stai linistita burtica,ca nu sunt pocita la gura nu-ti fa griji

30+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
CLISMA cand aud de ea mi se face parul maciuca pe cap ooofff ce aiurea e dar pt putin timp
30+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
krelia spune:
asa, vezi?![]()
puschea pe limba noastra!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katyuscha21 KRELIA stai linistita burtica,ca nu sunt pocita la gura nu-ti fa griji ![]() ![]() 30+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Povestea nasterii lui Andrei Asa creste Andrei ![]() Burtica ![]() Aniversarea nuntii Bebica din burtica ![]() www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA. AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!! |
krelia
30+ si printesu' mic, Rares-Mihai
shtephy spune:
| citat din mesajul lui krelia sunteti foarte tari! ![]() ![]() ![]() si, ca sa intram si ma adanc in sobect nah, ca ma plangeam de lipsa de inspiratiune .....cred ca trag obloanele......sa visati frumos si sa ne citim maine la noi povesti! NB ![]() krelia 30+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
Da
Epiziotomia (si cred ca sicezariana )se curata cu ceva dezinfectant dar nu mai retin daca o data sau de doua ori pe zi.Pana la scoaterea firelor,daca e cazul.In rest ne dusuim.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
27+
Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui krelia asa, vezi? puschea pe limba noastra!!! ![]()
krelia 30+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
puschea sa fie

30+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

RamonaCopot spune:
La epiziotomie te descurci tu cum poti cu dusu...nu cred ca se complica ele cu toaleta. Daca cotizezi am vazut ca vin cu solutie din aia de iod...baga in apa si cu furtunul de la irigator te uda putin.
La cezariana, o data pe zi te ung cu niste pansmente cu iod de o sa simti fiecare cusatura (in caz ca nu stiai deja cate ai)
.
Eu astea toate le-am vazut cat am locuit in spital din martie pana in prezent, ca la noi saloanele is la mixt, operate, gravide cu probleme, nascute... dar sa fie la acelasi doctor paciente...
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!
shtephy spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Si eu sunt tot aici, dar nu-mi mai gasesc cuvintele deloc. Mi-am adus aminte ca acum muuuuulti ani, 16 la numar, am ramas singura acasa si am facut acrobatii, care au dus la un accident in care era aproape sa trec pe lumea cealalta. In ziua de Sf. Marie m-au bagat in sala de operatii si au reusit pana la urma sa-mi scoata splina la timp si bucatica de ficat rupta si incet incet mi-am revenit. Maine e o zi mare, e SF Maria, sa ne rugam toate pentru Gia12 si fetita ei Gabriela. DD si Feciara Maria sa ii ocroteasca! |
Mamaaaaa Ramona...dar ce ai facut?
ASa este trebuie sa ne rugam pentru Gia12 si micuta ei fetita,sa indreptam spre ele cat mai multa energie pozitiva.
Doamne ajuta sa fie bine micuta Gabriela,Da-i putere sa lupte_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
27+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot La epiziotomie te descurci tu cum poti cu dusu...nu cred ca se complica ele cu toaleta. Daca cotizezi am vazut ca vin cu solutie din aia de iod...baga in apa si cu furtunul de la irigator te uda putin. La cezariana, o data pe zi te ung cu niste pansmente cu iod de o sa simti fiecare cusatura (in caz ca nu stiai deja cate ai) .Eu astea toate le-am vazut cat am locuit in spital din martie pana in prezent, ca la noi saloanele is la mixt, operate, gravide cu probleme, nascute... dar sa fie la acelasi doctor paciente... |
Uite ca la Alba Iulia e alta practica...nu ma mira ,nimic nu e stas la noi.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
27+

Mara Teodora