Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Laurairina mi-au placut mult camasutele pt alaptat,foarte faine.De lucrusoare nu mai zic,trag cu ochiul la ele de cate ori intru la poze ...superbe.Abia astept sa o vad pe Mara pozand in ele.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

tot in filmuletul "laugh and learn about childbirth" se vorbea de clisma si eu cred ca are dreptate la faza asta...adica daca te trezesti cu durerile de nastere si ai stomacul plin este foarte probabil (si cica se intampla foarte des) sa iesi afara cu treaba mare cand impingi , asa ca multe femei iau in considerare clisma ca sa nu isi mai faca probleme ca o sa isi faca treburile pe masa de nastere (ceea ce sa recunoastem este destul de dezgustator) ...

imi era groaza de faptul ca s-ar putea sa mi se faca clisma la nastere dar de cand am auzit chestia asta parca nu mai sunt chiar asa terorizata de gandul asta. mai bine o fac si apoi imping in voie fara nici un stres...bine asta daca stiu ca am ceva in stomac...eu as vrea sa nu mai mananc nimic din momentul in care incep contractiile...sa beau doar lichide...lapte, ceaiuri, supe...

la cezariana cica se face obligatoriu clisma...sau cel putin la noi in spital se face, nu stiu in alte orase.

va

Anca 31+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Si eu sunt tot aici, dar nu-mi mai gasesc cuvintele deloc. Mi-am adus aminte ca acum muuuuulti ani, 16 la numar, am ramas singura acasa si am facut acrobatii, care au dus la un accident in care era aproape sa trec pe lumea cealalta. In ziua de Sf. Marie m-au bagat in sala de operatii si au reusit pana la urma sa-mi scoata splina la timp si bucatica de ficat rupta si incet incet mi-am revenit. Maine e o zi mare, e SF Maria, sa ne rugam toate pentru Gia12 si fetita ei Gabriela. DD si Feciara Maria sa ii ocroteasca!

Mamaaaaa Ramona...dar ce ai facut?

ASa este trebuie sa ne rugam pentru Gia12 si micuta ei fetita,sa indreptam spre ele cat mai multa energie pozitiva.
Doamne ajuta sa fie bine micuta Gabriela,Da-i putere sa lupte

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 27+

Am ramas singura acasa...ai mei erau toti la cules de porumbi. Si in fata blocului aveam un gardulet mic de fier...cam de 1 m inalt si gros cam ca degetul mare de la picior. Si cum la vremea aia era la moda Lavinia Milosevici...am vrut sa le arat si eu prietenilor mei ce atleta is eu si am mers in picioare pe gardul respectiv. Am rezista pana la un moment dat cand un prost s-a apucat sa zgaltaie de gard si am picat fix cu burta pe el. Am ramas atarnata acolo. Oricum ma dezechilibrasem si poate ca urma sa cad...dar cine stie poate aveam noroc si cadeam pe langa...nu asa ca placinta direct cu burta pe el...
M-am clatinat... si asa ca oamenii beti am ajuns si eu in casa, dupa ce am trecut si pe langa un canal care nu avea capac la el si era cat pe ce sa cad si in ala... Copiii s-au amuzat...au crezut ca ma prefac..si cand au venit ai mei le=au zis ce am facut. Eu eram deja inchisa in baie si ma tineam cu o mana de umarul stang ca nu puteam sa respir deloc si cu o mana de burta si ma tot minunam de cat de tare s-a putut umlfa.
Taica-meu a fugit direct la baie dupa mine (stia ca acolo ma inchid eu cand fac cate o prostie) si cum eu inchisesem usa si nu vroiam sa deschid...a trebuit sa sparga usa si din prima mi=a dat o palma. Prima si ultima palma pe care am primit-o vreodata de la tata. Bineinteles ca a regretat enorm dupa ce m-a vazut cum aratam...
La spitalul din Strehaia am primit atunnci dupa 1 ora de stat pe hol un algocalmin si prezumtia ca am vreo coasta rupta...
M-au dus noaptea la spitalul judetean si a doua zi s-au hotarat sa ma opereze, adica sa ma "deschida" ca ei nu stiau ce am. Splina in mine era deja sparta si se varsase si o bucata din ficat era rupta. M-au urcat pe masa de operatie dupa ce i-am facut sa imi dea si mie o seringa in mana (ca imi doream una demult) si mi-am facut cruce cu cealalata mana si zicand un Tatal Nostru. Perioada de recuperare a fost groaznica. Am o operatie imensa si urata pe toata burta....
Dar am supravietuit. De obicei cand se intampla ruptura de splina si se varsa deja, imediat se instaleaza septicemia si esti doar in mainile Domnului. Fecioara Maria, al carui nume il port a avut grija de mine in ziua aia.

cam m-am intins....scuze...

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:

La epiziotomie te descurci tu cum poti cu dusu...nu cred ca se complica ele cu toaleta. Daca cotizezi am vazut ca vin cu solutie din aia de iod...baga in apa si cu furtunul de la irigator te uda putin.
La cezariana, o data pe zi te ung cu niste pansmente cu iod de o sa simti fiecare cusatura (in caz ca nu stiai deja cate ai) .
Eu astea toate le-am vazut cat am locuit in spital din martie pana in prezent, ca la noi saloanele is la mixt, operate, gravide cu probleme, nascute... dar sa fie la acelasi doctor paciente...

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3

la cezariana nu iti scimba in fiecare zi pansamentu e o ata la 2 zile si doar te ster cu spirt cu nici un fel de solutie si nu simti nimik pt ca in zona taiata nu mai ai nervi si e amortit acolo pana incepe sa se pinda operatie dupa aia incepe calvarul ca te doare de nu stii pe unde sa o apuci pt ca simti tot.eu aveam impresia ca imi ies matele afara si ce mai plangeam Doamne.astea sunt riscurile de a face copii nu?
eu sunt asa:nu conteaza prin ce trec important e sa imi fie copilasul sanatos si bine.ca restul le fac eu.

30+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

RAMONACOPOT saraca de tine prin ce ai trecut dar important e ca acum esti bine si uite mai e un pik si vei deveni mamica

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti

Mergi la inceput

BAI FETELOR DUPA MAI BINE DE 1 AN AM REUSIT SA IL ADORM PE ANDREI AL MEU LA AMIAZAsuntem in pregatirile pt nani ca daca vine bebe mik am sa am si eu nevoie de odihna in timpul zilei si daca Andrei nu doarme eu nu am sa pot si acum ma chinui un pik dar dupa aia o sa imi fie usor

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

AMR 10 SAPTAMANI SI NE INTALNIM!!!!!

Mergi la inceput

Si aici se face clisma obligatoriu la cezariana.
Inainte sa vad si eu filmul ala aveam o asa repulsie fata de clisma si eram hotarata sa le mituiesc pe alea sa nu-mi faca. Explicatia moasei a fost destul de convingatoare pt mine, si chiar eu o sa le rog pe infirmiere sa mi-o faca. Ce mult face si o explicatie buna..... .

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Citat:

Si aici se face clisma obligatoriu la cezariana.
Inainte sa vad si eu filmul ala aveam o asa repulsie fata de clisma si eram hotarata sa le mituiesc pe alea sa nu-mi faca. Explicatia moasei a fost destul de convingatoare pt mine, si chiar eu o sa le rog pe infirmiere sa mi-o faca. Ce mult face si o explicatie buna..... .

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3

binenteles ca la cezariana se face obligatoriu clisma si la nastere naturala se face doar daca mai e timp sa iti faca daca nu asta e dar stiu cand eram internata in spital eu aveam salonul exact langa sala de nasteri si stiu ca le chema pe fetele pt nastere naturala la clisma si dupa ce iti face trebuie sa te plimbi sa nu stai jos si tre sa stai cu hartia igienica in manaca iti vine ft repede treabasi sa stai pe langa toaleta ca daca nu nu mai apuci sa ajungi

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

AMR 10 SAPTAMANI SI NE INTALNIM!!!!!

Mergi la inceput

Kathy baga si tu nanel cu Andreiutzu...ca iti prinde si tie bine.

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

as vrea dar acum chiar ma duc sa fac mancare o supica de pui si maine lenevesc toata ziulica si trag si un pui de somn

30 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
[url = "http://alexandra07-povesteanasterii.blogspot.com"] Povestea nasterii lui Andrei [/ url]
[url = "http://lb3f.lilypie.com/dRalm7.png"] Asa a creste Andrei [/ url] [Olala]
[url = "http://picasaweb.google.com/ciquitita7"] Burtica [/ url] [Olala]
[adres#259; URL = "http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png"] nuntii Aniversarea [/ url]
[URL = "http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png"] Bebica din Burtica [/ url] [Olala]
[url = "http://www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k"] Melodie speciala pt indragostiti [/ url]
[url = "http://www.baby2see.com/small_babies.html"] Copii Nascuti prematur [/ url]

[red] Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu [/ red]
[red] Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama. [/ red]
[red] Avortul Este o Crima !!!!![/ red]

AMR 10 SAPTAMANI SI NE INTALNIM!

Mergi la inceput