Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (97)
Raspunsuri - Pagina 13
Katyuscha21 spune:
LAURAIRINAas putea dar stii cum sunt barbatii astia cand mergem cu ei la cumparaturi si ma enerveaza ca tot imi zice ca la ce imi trebuie aia ca de ce iau aia ca de ce cupar atatea si tot asa.si cateodata ma mai duc si singra dar imi este greu ca trebuie sa merg cu autobuzul si cu Andrei dupa mine si ca,copii e neastamparat si cedez nervos iti dai seama ma ia durerea de cap si nu imi mai arde de nici o cumparatura as vrea sa ma duc singura da cu cine sa stea Andrei ca daca il las cu sotul nu vrea sa stea cu el ca vrea sa mergem impreuna si cand mergem ma fugareste ca sa cumpar repede si sa plaec si mie imi place sa casc gura la prostii chiar daca nu cumpar ![]()

30+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
laurairina13 spune:
Katy, cred ca asa sunt majoritatea barbatilor..Nu am intalnit inca barbat care sa stea cot la cot cu femeia la cascat gura/bibilit magazine in cautarea nimicurilor
Asta e...
Laura,
31+
Mara Teodora
poze
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Katy, cred ca asa sunt majoritatea barbatilor..Nu am intalnit inca barbat care sa stea cot la cot cu femeia la cascat gura/bibilit magazine in cautarea nimicurilor Asta e...Laura, 31+ Mara Teodorapoze |
ce sai faci asta e
30+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
RamonaCopot spune:
Fetelor, va intrebasem de cartea de pe mailul comun "Mama si copilul" de Capraru, daca voi ati putut-o deschide... Shtephy mi-a zis ca nici ea nu a reusit. Mai intreb o data. A mai reusit cineva sa citeasca fisierele respective???
Eu acum am gugalit putin si am gasit o varianta scanata a acestei carti, dar am vazut ca e editura 1984. Oare s-o mai fi reeditat aceasta carte? Sau au scos alta mai recent? Eu mi-am salvat-o acuma de pe un link gasit. Daca va intereseaza si pe voi, acesta este www.4shared.com/get/24225272/458d80c7/MAMA_SI_COPILUL-EMIL_SI_HERTA_CAPRARU-EDITURA_MEDICALA_1984.html" target="_blank">linkul de unde sa o descarcati.
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!
Ancutza_Bro spune:
buna seara burtici...eu am reusit sa deschid "mama si copilul" Capraru de pe mail dar este intr-adevar editia de 1984 ...editia cea mai noua e din 2007 (http://www.librariabucuresti.com/Carti-Mama-si-copilul-0-2091-6-.htm) sper sa nu fie reclama... ajunge 71 Ron si cred ca o sa mi-o cumpar si eu...o are cumnata mea si mi-a placut, are si imagini.
Anca
31+
Daria
POZE
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Fetelor, va intrebasem de cartea de pe mailul comun "Mama si copilul" de Capraru, daca voi ati putut-o deschide... Shtephy mi-a zis ca nici ea nu a reusit. Mai intreb o data. A mai reusit cineva sa citeasca fisierele respective??? Eu acum am gugalit putin si am gasit o varianta scanata a acestei carti, dar am vazut ca e editura 1984. Oare s-o mai fi reeditat aceasta carte? Sau au scos alta mai recent? Eu mi-am salvat-o acuma de pe un link gasit. Daca va intereseaza si pe voi, acesta este www.4shared.com/get/24225272/458d80c7/MAMA_SI_COPILUL-EMIL_SI_HERTA_CAPRARU-EDITURA_MEDICALA_1984.html" target="_blank">linkul de unde sa o descarcati. |
Cea de pe contul comun este tot din '84 si eu am reusit sa o deschid
27+
Mihneaaniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
krelia spune:
eu as vrea sa gasim undeva carte lu' dr. spock (aia cu ingrijirea copilului..bine, daca le-am gasi si pe celelalte, nu cred ca ar fi vreun bai
)
si apropos de viscol....katy, eu zic sa nu mai cobesti
...Doamne fereste de asa ceva..acum...si mai zic ca cel mai bun lucru de facut e sa nu ne mai gandim la ce-i mai rau..si sa stam cumintele in canapelele si patuturile noastre....(ma rog, macar cele care intrara in contzedii si cele care stau acasa....ca restul, isi mai tocesc coatele putin-putin
)
in alta ordine de idei.....io am alta duda la ora asta.....poate ma lamuriti si pe mine
....
in ce consta frate "toaleta" pe care ti-o face moasa? .... pe langa shave-uirea de dinainte
.....ce mai urmeaza dupa?
krelia
30+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui krelia in alta ordine de idei.....io am alta duda la ora asta.....poate ma lamuriti si pe mine in ce consta frate "toaleta" pe care ti-o face moasa? .... pe langa shave-uirea de dinainte |
Din cate stiu eu.... urmeaza.....
FIX NIMIC
27+
Mihneaaniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
Din cate stiu eu.... urmeaza..... FIX NIMIC 27+ Mihneaaniversarea nuntii noastre “Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera |
Iar din cate stiu eu............ urmeaza.....................................CLISMA
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREInoi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!