Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Si eu sunt tot aici, dar nu-mi mai gasesc cuvintele deloc. Mi-am adus aminte ca acum muuuuulti ani, 16 la numar, am ramas singura acasa si am facut acrobatii, care au dus la un accident in care era aproape sa trec pe lumea cealalta. In ziua de Sf. Marie m-au bagat in sala de operatii si au reusit pana la urma sa-mi scoata splina la timp si bucatica de ficat rupta si incet incet mi-am revenit. Maine e o zi mare, e SF Maria, sa ne rugam toate pentru Gia12 si fetita ei Gabriela. DD si Feciara Maria sa ii ocroteasca!

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Eu chiar gandesc pozitiv, are toate sansele daca a trecut deja o saptamana!
Fiti tari Gia si Gabita!

28+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

GIA, D-ZEU SA VA AJUTE..SI SA CREASCA FETITZA

lorelix DANIEL30+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Angel, uite am facut eu poze la chilotelul de unica folosinta, sa ai idee despre ce e vorba! -la linkul de mai jos cu camasutele de noapte, il vezi! Si nu te impacienta cu analizele, asa crizata eram si eu ca dr de fam nu voia sa imi dea sa fac analize si pace! A zis ca in trim III imi da, se facuse sapt 29, si i-am cerut eu iar sa imi dea trimitere, pt ca ma simteam si cam rau, ametita, lesinata..etc Da tot cu plata le-am facut la urma toata..

Iar am fost la cumparaturi, de data asta pt mine, si mi-am luat o pereche de raiati negri cu bata elastica pt gravideee, sunt asa incantata, ca nu ma mai strang si sunt chiar ok! Doar ca am ramas asa cam socata...sunt marimea 44, eu care imi cumparam pana a ramane insarcinata marimea 38..
camasute alaptat
Si am gasit celebrele camasi de noapte de alaptaaaat!!! Pe una am dat 28 si pe cealalta 30ron! Inca o treaba bifata pe listuta...

Simina, Camy, i-am anuntat deja ca numele fetei este ales, si chiar si asa a inceput turuiala de comentarii, ca sa il punem atunci al treilea nume ... Da vorba voastra, nu pun numele Gabriela nici moarta

Simina, felicitari pt vointa de a renunta!!! Si eu ar trebui sa procedez asa cu dulciurile, care nu fac deloc bine, mai ales la numaru de kg Poate imprumut putina vointa de la tine!

Tinonino, bine ca scapi usor usor de otita!

RamonaC, si eu patesc exact la fel cu lunile de sarcina, fix la fel , sar cu gura, pai cum ai 7 luni daca mai sunt inca 3 pana nasti???Am renuntat sa mai zic cate luni am, spun pur si simplu saptamanile..care intelege bine, care nu..sa moara curios!!
Cat discutam de faza cu imbracatu, la fel si eu..abia imi trag chilotii, darmite sa imi trag sosete, si adidasi cu snururi De asta nici nu am incaltat inca adidasii

Simina, hainutele de la linkul ala sunt ok??adica stii mamici care au cumparat si sunt multumite??

Ionela, la faza cu paranoia, te inteleg! Pana si sotul imi zice ca sunt paranoia, sa nu mai stau pe net, ca invat numa prostii si ma panichez degeaba!Darmite restu mamicilor cu care deja mai vorbesc, 'ooo..de pe net ai aflat???stai sa vezi ca realitatea e alta'

Lavinia, ameteli de alea am si eu zilnic, ma iau dimineata pe la 10-11 si apoi pe dupaamiaza, dar trec, slava Domnului!Stiu ca am anemie, desi iau vitamine si fier, asta e explicatia lor!

BB GABRIELA , SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA, SI SA ITI BUCURI PARINTII!!!

Si pe mine m-a luat cu emotii si palpitatii...cat de putin mai avem pana nastem, si deja avem primul fulgusor intre noi
Sa dea Domnu, ca restu fulgusorilos sa se nasca la termen, sau macar caaat mai aproape de termen, sanatosi si papacios!!!

Katy
, nu esti singurica pe aici, dar..ai dreptate, mai mereu cand intri mataluta, la noi lumea se cara la culcusuri, la tv ca e cam noapte la noi, mai ales acu, ca vine deja toamna, si se intuneca de la 19 aproape...

Laura, 31+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Laurairina superbe camasute ai . Abia astept sa-mi iau si eu si sa ma pozez in ele.
Cu marimea 44 eu zic sa stai linistita ca nu te poti baza pe marimi deloc. Centimetrul e reperul cel mai sigur. Eu inainte de sarcina purtam pantaloni 44, sau XL sau XXL.... iar cand mi-am luat salopeta de graviduta am ramas sirprinsa ca marimea M era buna de mine. EU nici nu am vrut sa ma chinui sa o probez dar a insistat vanzatoarea. Si mi-am mai luat de la second iara niste pantaloni tot M.... asa ca depinde de tiparele firmelor care le fabrica. Cum majoritatea is chinezarii.... asta e.

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

ce plictiseala nu stiu ce sa fac ca sa ma apuc de facut ceva ordine nu vreau ca ma apuc sa fac mai mult decat trebuie si dupa aia ma iau durerile de burta si nu am de gand da am sa vad eu ce am sa fac ca sa treaca timpul.

30+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bonsoir fete!

azi, ca in vremurile "bune"....am ajuns acasa la ora 19.00.....

sunt cam bulversata de nasterea primului fulgusor....caci, automat ma gandesc la mine....dar....incerc sa trec peste si sa fiu tare pentru Gia & bb Gabriela, care acum acu nevoie de suport moral..si de DD....
pe de alta parte, ma incearca niste sentimente de teama de necunoscut...insa si de emotie pozitiva...de fluturasii aia pe care ii ai cand baiatul de care iti place iti da pusi pt prima oara .....si atunci imi zic, va fi bine pentru toate! (inclusiv pentru Rares al meu)

Gia, sa-ti dea DD putere sa treci peste orice incercare vei avea de-acum incolo, iar Gabitza sa fie un adevarat fulgusor spartan de 2009!

chiar ca nu mai stiu ce sa zic....inspiratia mi s-a dus toata la materialele promo pentru serviciu

krelia 30+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

LAURAIRINA am vazut papuceii pt bebe imi plac la nebunieimi dai si mie o pereche si camasile la fel ft faine
eu mi-am luat pijama cu pantalon dar am sa imi iau si camasa cu nasturi care sa fie buna si pt alaptat.am o groaza de cumparaturi de facut dar nu am timp sa le fac,ca sotul vine tarziu de la lucru si magazinele sunt departe de mine ca sa ma duc singura.

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Katy, da nu poti merge cu sotul la cumparaturi duminica cand nu lucreaza??Sau sambata dupa amiaza daca termina mai repede?

Laura, 31+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

fetelor stiti cum e Gia a dat startul la primul fulgusor venit si dupa unul vin mai multi sa Dea Domnul sa nu vina Viscol acum.trebuie facut in asa fel ca Viscolul asta sa nu vina acum la noi.

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput