Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 107

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Mada de unde atita putere si bunatate intr-un suflet de om.... esti minunata si iti spun sincer ca toate cuvintele tale se duc direct in sufletel, ai marele dar de a spune lucruri frumoase si asa adevarate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Multi ani fericiti urez Mariilor! Sa fiti sanatoase si iubite!

Pup gasca de tutunici,

Felix

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

am aparut si eu in peisaj din nou...
am apucat sa citesc un parte din ce ati scris, pupici si incurajeri celor dezamagite, si bafta celor ce asteapta rezultate.

eu, in afara faptului ca pic de somn, am ajuns in Bucuresti pe la 6.30 dimineata, am petrecut la nunta sorei mele, oboseala cat cuprinde.

al meu sot era tare emotionat si a fost tare pleostit ca a mea sora e insarcinata in 26 de saptamani, si a lui nevasta nu e.

in rest, nu am noutati, astept sfarsitul de saptamana, sper sa nu mai vina rusii, poate scap de fiv, am observat ca am oareshce sensibilitate la anumite mirosuri puternice.....poate cine stie.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

BUna dragele.
La multi ani Magdita si tot ce iti doresti.
Eu sunt un pachet de nervi si cred ca voi renunta la a mai merge la domnul doctor. De ce? Simplu pentru ca ma programeaza la operatie acum 2 saptamani si mai bine imi zice pe 8 dimineata la spital pt. analizele premergatoare si cand ce sa vezi...
Asa cum bine m-ati sfatuit am dat SMS pt aducere aminte si deabia astazi pe la 6.50 dimineata primesc mesaj ca nu se mai face laparo fara plata, din care am dedus ca nu mai face in spital, ceea ce nu e o problema unde am dat atatia bani pana acum pot sa dau si in continuare si ca sa ne vedem astazi intre 6-8 la cabinet. Mi se pare o lipsa totala de respect pt ca in tot timpul asta am mers la medicul de fam. pt trimiteri mi-am luat si concediu degeaba si etc.
Dat fiind ca experientele mele de pana acum m-au invatat sa nu mai merg pe doctori care nu isi respecta pacientii am decis pentru laparo si histero sa aleg alt medic dispus macar sa tina evidenta la ce face. Va rog sa intelege-ti ca nu e vorba de chestia ca voi plati interventia ci de faptul ca mi-am stricat niste zile de concediu care pentru mine si asa sunt ffffffff pretioase dat timpului petrecut prin spitale si doctori si de faptul ca am mai alergat si dupa trimiteri degeaba.Asta ca sa nu mai enumar si faptul ca psihic ma pregatisem pt interventie.
Multumesc la toate fetele de aici si va doresc sa nu trece-ti prin asa ceva. Pe mine experienta unui FIV esuat tratat cu la fel de multa superficialitate m-a facut sa nu mai trec cu vederea astfel de scapari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

anka, unde ai facut fiv-ul ?
ti-a spus tutunaru in mesaj ca nu mai face laparo in spital ? parca azi trebuia sa faci interventia, nu ? ... pardon, azi analizele si maine interventia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Scumpele mele...asta este...Mergem inainte cu optimism!
Magdita mea draga, inca odata LA MULTI ANI si aici, sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume!
Madutz , stiu ca tu esti cea mai puternica dintre noi si incerc sa iau un pic din forta ta.Am fost dimineata la biserica si am rugat-o pe Sfanta Maicuta sa se indure de noi...
Adriana, Aditzu, mergem inainte, nu avem incotro!Va pup si va imbratisez cu drag!
Felix , ce e cu tine de absentezi?Mi-e dor de tine!
Georgia !!!!!!!!!Nu simti ca e nevoie de tine pe aici?
Anaconda, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!Sigur ca ar fi minunat sa vedem filmuletul cu nasterea ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Afara e o vreme f deprimanta si uite asa m-a luat jalea si ma bag si eu in discutii ca nu stiu pe ce lume ma aflu.
Dupa cum am mai spus: am avut o sarcina oprita din evolutie in aprilie, iar vineri am facut chiuretaj - sarcina fara embrion.
La mine, teoretic, nu ar fi problema ca nu raman insarcinata,ceea ce rezulta din faptul ca la 2 luni diferenta am ramas, in schimb sunt f nelinistita ca pierd sarcina. Am fost la Tutunaru care mi-a pus un diagnostic f debusolant: GHINION.Ei...eu nu vreau sa ma multumesc cu acest diagnostic si la recomandarea altui medic trebuie sa fac analizele cariotip (si eu si sotul).
Am facut cercetari si se fac la Parhon - 5 mil, Filantropia - 7 mil (dar n-au reactivi deocamdata), Medlife - 9,2 mil si Medsana - 21 mil.
Va rog frumos, cele care ati facut astfel de analize, ma puteti indruma catre un loc sigur? N-as vrea sa cred ca pretul stabileste si calitatea, de cele mai multe ori nu-i o regula..., nu?
Tutunaru mi-a zis doar sa fac chiuretajul si la urmatorul ciclu sa trec la treaba, eventual sa vin la el sa-mi spuna cand va fi ovulatia. Eu fiind intr-o stare f proasta, n-am intrebat nici macar cand trebuie sa ma programez, in a cata zi? Sau cum se face aceasta monitorizare a ovulatiei? V-a ajutat? Eu as vrea sa fac acest lucru ca sa nu mai stau si cu stresul de a face teste de ovulatie, calcule etc...
Va doresc la toate sa aveti cat de curand vesti bune...si sanatate multa!
O zi buna!

7 +

Mergi la inceput

Am uitat semnatura.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ankutza, multumesc mult de urari. Imi pare rau pentru tot ce s-a intamplat. Decizia ta conteaza, si tu sa fii impacata cu ea. Te pup si sper sa ne mai auzim, mai ales cu vesti bune.
Lilisor, multumesc de urari. Te imbratisez tare .
Msymo, monitorizarea se face din z8-10, in functie de lungimea cm. Mergi la cabinet in z8-10 si iti va spune dr.T cand sa prestezi si pana cand sa mergi la monitorizare. Bafta multa. Legat de analize, eu nu am facut nimic din aceste analize speciale, deci nu pot sa te ajut cu info.
Feli

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Magdita, merci de info. Probabil ca urmatorul ciclu nu va veni chiar la 29 zile, stiu ca si dupa chiuretajul din aprilie mi-a venit la 35 zile. Deci la Tutunaru merg in ziua 8-10 si apoi ma cheama el la "masuratori".
Saru'mana.

Mergi la inceput