Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 107

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Testul este negativ...Incep sa se instaleze si semnele de cm...Probabil intarzierea a fost cauzata de utrogestan.Va amintiti ca va spuneam acum o saptamana ca "mustesc" de atata utrogestan...Ar fi fost prea frumos...Va multumesc tuturor pentru gangurile bune!
Magdita, mergem mai departe si vei vedea ca pana la sfarsitul anului vom fi gravi din nou,cu sarcini in uter si embrioni sanatosi in saculeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragelor,

Cristy, Lilisor, imi pare tare rau... Speram, speram, speram... Lilisor, cu siguranta va veni momentul cand vom avea sarcini in uter, cu embrioni in saculeti ! Trebuie numai sa ne pastram mintile intregi pana atunci si sa putem face fata infertilitatii asteia care ne-a mancat ani din viata .
Coca, imi pare rau ca treci prin ce treci. Sper numai sa se rezolve problema pe care o ai si sa vina bebe .

Pup toate fetele si nu va suparati pe mine ca nu sunt prea vorbareata.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

'Neata fetelor,
Va invit la o cafeluta , un suc ...fiecare ce doreste.
Am fost si eu saptamana trecuta, mai exact vineri, la prima consultatie la dr. T. Nu s-a uitat pe nici o analiza (ceea ce ma asteptam ptr ca am mai tras cate un ochi pe aici si am vazut ca asa procedeaza), m-a intrebat doar cati ani avem eu/sot, de cand incercam, daca am mai ramas pana acum, avorturi, ....daca am facut laparo si cam atat.
Dupa care mi-a facut o endovaginala si a zis ca nu sunt chisturi, fibroame...deci stam bine. A zis sa repetam spermograma sotului si sa vin de la urmatorul CM ptr monitorizare.
Fetele care fac monitorizare , am si eu o rugaminte, puteti sa-mi ziceti si mie pe pm cat costa monitorizarea (adica daca e o suma ptr toata luna sau se plateste separat de fiecare data si cat costa).
Multumesc frumos.
Si ptr toate fetele si sa aveti o luna cu 2 liniute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi!
In primul rand vreau sa ii urez scumpei noastre Magdita cea mai frumoasa si mai puternica fata un sincer La multi ani de Sfanta Maria, sa ii dea Dzeu multa putere si incredere sa treaca peste toate hopurile astea, sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de lucruri bune.
Draga mea Magdita cred ca toate trecem prin clipe mai usoare, mai grele, lupta asta e cea mai grea, si daca noua ne-a fost sortit sa o traim, inseamna ca o putem duce la capat. Eu sunt absolut convinsa ca o sa vina si acel moment si sa vezi atunci fericire in sufletele noastre, o sa uitam tot. Te imbratisez cu drag, strins ,strins sa ajunga pina la tine
Daca mai este vreo Marie printre noi si nu stiu, Un sincer La multi ani!! pt fiecare
Lilisor imi pare rau de test, chiar ar fi fost frumos sa ne dai o veste buna intr-o zi asa de frumoasa. Dar nu=i nimic draga mea, mergem inainte si asa cum bine zici tu pina de Craciun sa fim gravi toate
Coca sper sa se rezolve odata si problema ta, sa poti face interventia
Christy fata optimista, ma bucur sa te vad asa increzatoare, sigur va veni si luna norocoasa
Felix
Mami Lali, Mada,Tamy, si toate fetele un mare

Mergi la inceput

Aditu, multumesc din suflet iubita mea . Iti intorc urarile si le intorc tuturor fetelor, sa ne ajute DD sa ne implinim visul .
Va invit la o felie de si un pahar de ce vreti voi si sa ne ajute DD tuturor .
Eleia, daca nu ma insel, monitorizarea e 200 lei pe care ii platesti o data si mergi de cate ori te cheama dr.T. Bafta multa.

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Vreau sa urez si eu "La multi ani!!!!!", multa sanatate, fericire si tot ce va doriti sa se implineasca cat mai curand. Sper ca luna asta sa treaca toate fetele la odisee.
Sunteti niste luptatoare si asta deja inseamna mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Magditza La multy ani ! Sa fi sanatoasa si iubita si bunul D-zeu sa iti indeplineasca cat de curand visul de a deveni mama . Te imbratisez cu drag . Nu te mai intrista ....ai sa vezi ca visul tau va devenii realitate !

Criss iubita mea imi pare asa rau , imi pusesem toate sperantele in tine . Uf ! Ma bucur ca esti optimista ..cum altfel ai putea tu sa fi ? Draga de tine ....te pupicesc dulce dulce .

coca cand am fost si am facut eco nu mi-au zis niciodata de alte formatiuni ,au zis ca am decat displazie mamara si atat , ea nu se va vindeca niciodata . De la ce apare ?....de la dereglare hormonala ...iar eu avand endometrioza sunt app sigura ca sunt mana in mana . , sunt curioasa sa vad ce imi zice dr joi la eco .

eleia monitorizarea costa 200 ron , platesti o singura data si te cheama Dr T cand tb sa mergi , prima zi de monit sa fie z 9 , sau cum ti-a zis .Bafta !

lilisor iubita mea imi pare f rau ca nu s-a intamplat minunea . OFF.te imbratisez cu caldura

Mai fetelor parca ma vad si pe mine asapt viitoare ca va zic : au venit rusii ...si i-am promis lui iubita mea Criss ca merg la odisee , glumesc . Ei si daca vin , ce? asta e ...o luam de la capat si daca iar nu vin , fac IAR laparo si uite asa ..ca deh viata tb sa fie palpitanta , altfel nu se poate .

va doresc o zi frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

magdita, La Multi Ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ana.... ce putin mai ai sigur ca vrem sa vedem marea intalnire, ma sa ai cea mai minunata intalnire cu puiutzul tau
Iepumic...din aceasta cauza se si recomanda vaginal, sa nu mai treaca prin ficat
Ilenushul ...meu drag off iti dau putin din puterea meu, nu e multa dar iti ajunge si tie, si mergem mai departe, urcusul e greu dar cand ajungem in varf nu ne mai da nimeni jos, da? VOM FI -ici cu toata fiinta.
La fel si tie Magdutz iubit...am vorbit destule azi , atat iti mai spun " in inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre" si apoi vor veni si raspunsurile

Atunci cand ne vom tine puiutzii in bratze va fi atat de "dulce" clipa incat vom multimi pentru toata asteptarea, nu v-om mai simti "dulceatza" mai mare, aveti incredere prietene dragi, nu uitati ce va spun, DD ne iubeste mult, e doar un hop spre desavarsirea noastra, il vom trece cu bine impreuna, suntem un din care nu avem cum sa cadem, tot timpul e o mana intinsa gata sa va prinda

O zi minunata sa aveti!
LA MULTI ANI MARII DRAGI

madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Tanoo, multumesc mult !
AditzaC, multumesc mult pentru urari, te astept cu II!
Madutzul meu drag, multumesc din suflet pentru tot. Te iubesc si sa nu te schimbi niciodata .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput