Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 107
Raspunsuri - Pagina 6
anka_daria77 spune:
Tannoo25 eu am facut FIV-ul cu doctora Protopopescu care mi s-a parut superficiala si neimplicata in procedura pe tot FIV-ul. Am sperat ca v-a fi bine si am stabilit de la inceput ca daca ceva este in neregula cu trompele si suspecteaza vre-un hidro ceva sa oprim procedura inainte de transfer pentru ca nu aveam nici o sansa cu hidro in trompe (eu am avut de la inceput probleme cu trompele deci istoric era si trebuia investigat). Ea a preferat sa mearga mai departe fara sa investigheze si rezultatul a fost 0. Cand m-am vazut la cabinet cu Tutunaru am constatat ca stie sa investigheze clar ce se intampla inainte de a ne arunca intr-un nou FIV si ceea ce mi-a spus avea logica dar data fiind una bucata patanie anterioara nu vreau sa mai repet experienta si pe banii mei. Ar insemna sa excelez in prostie. Este neprofesional sa anunti clienta inainte cu 2 ore ca se amana tot. Da eu azi faceam analizele si maine interventia.
Magdita eu o sa va urmaresc in continuare si daca voi mai avea nevoie de informatii o sa apelez negresit la voi, asta daca ve-ti mai dori sa-mi raspunde-ti .
Va doresc la toate un bebe cat mai curand.
Eu reiau cautarile pt un alt medic.
magdita spune:
Msymo, mie mi-a venit cm la 42 zile de la chiuretaj, deci poate sa intarzie si mai mult.
Ankutza, bafta multa !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
mirela2 spune:
ankule sincer imi pare rau.
of, ce aiurea, cum draqului pot unii sa fie asa de impasibili si sa nu le pese, sa nu isi respecte cuvantul dat si promisiunile facute.
am stiu eu de ce am repulsie fata de medicii din Romania, indiferent daca sunt la privat sau la stat.
tare sunt curioasa cum va decurge si procedura mea de FIV, la cat de "guraliv" e Tutu.
pup ankule, o sa fie bine
de Craciun vom fi 2 in 1!
aditzaC spune:
anka imi pare f rau pt ce ai patit . Of ma sperii ....daca nu se intampla nimik va tb sa fac si eu laparo cu TUTU . OFF !
Ai grija de tine ...iti urez multa bafta , Sanatate !
Dar cat costa laparo la clinica ? Oare de ce nu mai face la spital ?
simonia spune:
anka, imi pare rau pentru ca ai avut experienta neplacuta cu dr. t.
se poate intampla orice. cand am facut eu laparo, se facea una pe zi, dimineata devreme. fata care urma dupa mine a doua zi nu s-a mai prezentat, si nu a anuntat, poate ca era cineva dispusa si grabita sa o faca in acea zi.
e dreptul tau sa iti alegi medicul, cui te incredintezi. ai grija insa la cine te duci, pentru ca nu trebuie doar sa bifezi; am facut laparo, histero, dr. la care apelezi trebuie sa aiba bunavointa si talentul de a face mici reparatii daca este cazul.
vulturas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Afara e o vreme f deprimanta si uite asa m-a luat jalea si ma bag si eu in discutii ca nu stiu pe ce lume ma aflu. Dupa cum am mai spus: am avut o sarcina oprita din evolutie in aprilie, iar vineri am facut chiuretaj - sarcina fara embrion. La mine, teoretic, nu ar fi problema ca nu raman insarcinata,ceea ce rezulta din faptul ca la 2 luni diferenta am ramas, in schimb sunt f nelinistita ca pierd sarcina. Am fost la Tutunaru care mi-a pus un diagnostic f debusolant: GHINION.Ei...eu nu vreau sa ma multumesc cu acest diagnostic si la recomandarea altui medic trebuie sa fac analizele cariotip (si eu si sotul). Am facut cercetari si se fac la Parhon - 5 mil, Filantropia - 7 mil (dar n-au reactivi deocamdata), Medlife - 9,2 mil si Medsana - 21 mil. Va rog frumos, cele care ati facut astfel de analize, ma puteti indruma catre un loc sigur? N-as vrea sa cred ca pretul stabileste si calitatea, de cele mai multe ori nu-i o regula..., nu? Tutunaru mi-a zis doar sa fac chiuretajul si la urmatorul ciclu sa trec la treaba, eventual sa vin la el sa-mi spuna cand va fi ovulatia. Eu fiind intr-o stare f proasta, n-am intrebat nici macar cand trebuie sa ma programez, in a cata zi? Sau cum se face aceasta monitorizare a ovulatiei? V-a ajutat? Eu as vrea sa fac acest lucru ca sa nu mai stau si cu stresul de a face teste de ovulatie, calcule etc... Va doresc la toate sa aveti cat de curand vesti bune...si sanatate multa! O zi buna! 7 + |
buna
imi pare rau pt pierderea suferita
cariotipul l-a facut si sotul meu la medlife si a dat 920....am luat rezultatul in 15 zile lucratoare parca....de restul nu stiu ce sa iti spun, noi de medlife am fost foarte multumiti
la monitorizare eu am fost din ziua 10
iepumic spune:
Salutare.
Multumesc pentru raspunsuri! Ar mai fi o chestie cu care nu sunt lamurita: mie mi-a dat dr. T. Arefam 14 zile incepand din z13. Eu am inceput in z14 deci teoretic ar mai fi 13 zile de luat. Insa toti medicii dinainte mi-au recomandat progesteron timp de 10 zile din z14 si alte fete de pe aici tot 10 zile mi-au zis ca au luat. Acum sunt confuza: e bine sa merg pe schema asta cu 14 zile sau sa ma opresc dupa 10?
Pentru fetele triste si suparate...stiu ca este greu dar de-asta suntem aici, sa ne sustinem reciproc. Reusim noi sa mergem mai departe si sa ne atingem visul! Curaj si optimism va doresc.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
mirela2 spune:
neata
ce faceti fetelor?
eu am avut azi-noapte niste dureri de sani cumplite, nu am mai avut asa dureri de cand am avut mastita la prima nastere. o fi ce vreau eu sa fie?
ankule sa ne spui daca mai ai noutati legate de practicile noi ale lui Tutu.
pupici fetelor si o zi frumoasa.
de Craciun vom fi 2 in 1!