Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 107

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

mihaela este f adevarat ce zici , insa si tu esti o tipa norocoasa .....cred ca toate la un mom dat ne gandim la FIv si din cate imi amintesc eu tu ai ramas gravida chiar dupa o singura monitorizare cu Tutu , nu
as vrea sa am si eu norocul asta ...dar nah d'zeu cu siguranta a pus cate ceva deoparte pt fiecare ...imp este sa nu ne pierdem speranta

o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Fetelor a venit pe lume puiul Anei !!!!

A nascut acum 4-5 ore , am vorbit acum cu ea si era la terapie intensiva , nu stiu decat ca bebe este bine , nu a apucat sa il vada .
maine dimineata o va muta la salon si o sa isi tina puiul in brate .

Felicitari mamico !!!!!!!!!!!

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana1980 spune:

Va multumesc la toate pentru incurajari, cu siguranta ca voi veni la Bucuresti cu incredere, nu mai am nimic de pierdut, ci doar de castigat. In ceea ce priveste procedurile ce trebuie urmate, credeti-ma , le cinosc pe toate: monitorizari din 2 in doua zile, stimulari, chiar si o laparo, 3 IA, etc.(toate facute in iasi).
Ii urez Anei sa se bucure cat mai mult de micutul sau si sa fie sanatos, iar pe noi sa dea DD sa ne ajute sa o urmam cat de curand. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Anaaaaaaaaa....FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIsa iti traiasca flacaul, sa fie sanatos, papacios si ascultator
ma bucur mult pentru tine,a fost un drum lung, dar a meritat orice efort

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicitari Ana !!!! Sa iti traiasca puiul !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anaconda , felicitari, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si tie si puiului tau!Asteptam in continuare vesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ana sa ti traiasca copilasul si sa fiti sanatosi.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

am primit aseara o veste soc, a mea sora care e insarcinata in 29 de saptamani va avea gemeni
daca pana acum bebele i-a tratat numai cu spatele, la eco de aseara le-a dat emotii, in sensul ca daca pana atunci se vedea doar un fundulet; dintr-o data au aparut doua caputuri si se auzeau doua inimioare, bebeii stateau unul peste altul, sunt dispusi transversal.
trebuie sa mearga in Craiova acum sa faca un 4D neaparat, caci tampii de la spitalul din Slatina nu au nimic, of.
voi matusa de gemenii.....iupiiiii, sper ca si mamica de gemeni sau........oricum m-am bucurat enorm. cu, e viata asta, in ianuaria a pierdut o sarcina, acum aproape 10 ani a facut o intrerupe de sarcina la 6 luni, iar acum apare o pereche.

magdita ce sti de dr Dragos Camen, la el tre sa mearga sora mea pt eco 4D?

sa ne dea si noua DD.

pupici si floricele

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor.
Ana felicitari pt flacaul, sa creasca mare si sanatos, si sa va umple viata de multa fericire
Despre mine multe noutati, multe bune dar si altele mai putin bune.
Cum vb ieri cu Mada,de ieri am aflat ca am trombofilie, am doua analize iesite prost : Mutatia protrombinica (factor II)- pozitiva heterozigot si Gena MTHFR - A1298C - genotip heterozigot.
Cind am vazut ieri analizele, am amutit, nu stiam nimic, incotro sa o iau, dar cu ajutorul lui Dzeu am inceput sa ma informez, am dat peste o femeie minunata care a avut rabdarea sa imi explice multe ( Avalon - multumesc din tot sufletul), am vb cu dr Albu, am comunicat pe mail si cu dr Kovacs .. Concluzia mergem inainte cu IA , sapt viitoare marti am programare la dr Avram la Coltea, care imi va spune ce am de facut si cand cu acesti balauri.
Azi declar z1 , de maine z2 incep stimulare cu puregon si luni in z6 ma duc la prima eco....abia astept, am sufletul plin de speranta si incredere. De azi o sa iau vitamine pt trombo .
Va pup pe toate

Mergi la inceput