Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 107
Raspunsuri - Pagina 15
MSymo spune:
Fetelor, ati fost zilele astea la Tutunaru? Este aglomerat rau? Oare daca ma instalez la 13.45 am sanse sa intru repede? Am inteles ca el vine la cabinet la ora 14.
Va multumesc si va doresc numai bine.
lorelix spune:
FELICITARI, ANACONDA.
SA-TI TRAIASCA PUIUL SI SA VA BUCURATI DE .
RECUPERARE RAPIDA..SI TE ASTEPTAM CU VESTI SI IMAGINI.
LORELIX DANIEL 31+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
magdita spune:
Anaconda, felicitari din suflet mamico, sa va traiasca bebe 1000 de ani, sa fie sanatos, norocos si binecuvantat cu tot ce e mai bun in viata . Te asteptam cu impresii, poze si filmulete . Recuperare cat mai usoara si mult laptic !
Mirela, deci vei fi matusica de gemeni? Super ! Asta da surpriza ! Doamne ajuta ! Despre dr.Dragos Camen nu stiu prea multe, decat ca e baiatul dr.-ului Camen de la policlinica cu acelasi nume, si mai stiu ca era pe la chirurgie maxilo-faciala,
deci nu stiu ce competenta eco are. Insa despre tatal lui, dr.Camen, stiu ca e un bun ecografist.
Aditu, imi pare rau ca ai descoperit mutatiile alea la analizele de sange, insa ar putea fi o explicatie a faptului ca ai pierdut sarcina aia asa de mica in ianuarie. Insa cu tratament, cred ca se rezolva. Tin pumnii si vorbim, ca nu am mai vb demult.
Msymo, din cate stiu, daca mergi la cabinet pe la 14 o sa ai cel putin 10-15 persoane in fata, deci ai de asteptat. Cel mai bine mergi dupa-amiaza, in jur de 17-18, cand de obicei e mai liber. Asa stiu eu, daca fetele au mai mers in ultimul timp si s-a schimbat ceva, pot sa spuna. Bafta multa. Deja ti-a venit cm dupa chiuretaj?
Dana, bafta multa ! Deci ai trecut si tu prin ceva investigatii... Off.. Sper sa te ajute dr.T sa iti implinesti aceasta dorinta .
Pup fetele si sa ne auzim cu cele mai bune vesti .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
MSymo spune:
Magdita, vreau sa merg la el pt o consultatie si sa vada daca totul a decurs ok. Ce sa mai zic ca sunt nebuna si-mi trec prin cap toate bazaconiile, nu mai am rabdare. Dar....ma pune el la punct, nu? Ca doar mi-a zis sa astept urmatorul ciclu. Mi-e si rusine..... Incerc sa trec cand ies de la birou, este la 5 min de mine cabinetul lui.
Merci de info.
mirela2 spune:
magditule, i am facut pentru maine o programare pt eco 4D, pe la ora 13.25, de alftel era singura ora libera.
de Craciun vom fi 2 in 1!
lalitica2000 spune:
ana, FELICITARI!!!! Ma bucur ca visul de a-ti tine puiul in brate s-a implinit. Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!! Recuperare usoara.
offf aditzule, imi pare tare rau sa vad ca ai aflat ca ai aceste mutatii. Bine ca te-ai gandit sa-ti faci aceste analize si acum situatia va fi sub control. Sunt convinsa ca, cu un tratament adecvat vei putea obtine si tine sarcina pana la capat. Bafta la inseminare.
maine seara am si eu intalnire cu bebe David. Sper ca de data asta sa nu ne mai trateze cu spatele si sa-i vedem si noi fetisoara ca ne este tare dor de el.
Pe sistemul pauzele scurte si dese cheia marilor succese eu mi-am mai luat niste zile libere de maine pana miecurea viitoare asa ca pentru mine de maine vin niste zile libere, dar voi mai intra si pe aici sa vad care mai e atmosfera.
am uitat sa va zic ca am un mesaj de la draga de Rala care mi-a spus sa va transmit salutarile ei, ca este cu gandul la voi si va tine pumnii dar ca in momentul asta are o rezolutie mai importanta de dus la indeplinire oricat de tentata ar fi sa mai intre sa vada sau sa scrie.
Lali 18+
tamaryllis spune:
Ana, felicitari! Sanatate maxima si mult laptic, vorba Magditei!
Asteptam foto; de data asta nu mai acceptam scuze!
Mirela, super veste! O sa fii matusa de gemenasi!
Aditule, sunt sigura ca privesti partea plina a paharului: ai descoperit o posibila cauza a sarcinii pierdute si data viitoare nu o sa se mai intample!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
magdita spune:
Neata dragele mele,
MamiLali, te asteptam cu vesti bune diseara de la intalnire . O pupam si noi pe Rala si o asteptam oricand e pregatita.
Msymo, cum a decurs intalnirea de ieri dupa-amiaza?
Mirela, sa ne dai si noua vesti despre sora ta azi.
Aditu, azi incepi stimularea? Incepem galeria sa creasca outele mari si frumoase .
Cristy, daca nu ma insel si tu ai inceput stimularea zilele astea, nu?
Mihaela, tu ai ramas acum insarcinata in urma unei stimulari cu clomifen, nu ? Te mai asteptam cu vesti de la eco .
Madutz, Feli, Georgi, Lilisor, Tamitu, Elly si fetele nementionate .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
Araceli spune:
Buna dimineata fete dragi,
Va rog sa ma primiti si pe mine in clubul vostru, va citesc de multa vreme, insa nu m-am hotarat niciodata sa scriu pana acum.
Povestea mea pe scurt: dupa un an si jumatate de incercari nereusite, am ajuns la dr T. A urmat schema clasica: 3 luni monitorizare: ovulatie normala, spermograma sotului: f buna. Apoi, in sept. 2008 laparoscopie-rezultatul dezarmant: endometrioza pelvina. Am urmat tratamentul cu diph si dupa o lunga asteptare de aproape 100 zile a revenit cm-ul, in martie 2009. Am fost extrem de increzatoare dupa tratament ca voi ramane foarte repede, insa, din pacate, lunile au trecut si rezultatul dorit se lasa inca asteptat.
Dr. T mi-a sugerat inseminari, nu am fost prea incantata. Insa, vazand ca timpul trece si speriata de revenirea bolii, am incercat si IA luna trecuta, cu stimulare closty. Din pacate, stimularea, in cazul meu, nu a dat roade prea bune. Multi foliculi, intr-adevar, pe ambele ovare, dar foarte anemici. In schimb, in loc sa creasca foliculii, a crescut un minunat chist pana la 30 mm...Am facut totusi IA, fara mari sperante, si ca dovada, ieri, ziua 28, test negativ.
Sunt sigura ca ma veti primi cu drag si doresc tuturor sa ni se implineasca visul cat mi repede.