Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 107

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Adriana..imi pare rau ca ai gasit "balauri prin sangerete" nu-i un capat de tara sa stii, daca citesti mai atent la fete sunt multe resusite, citeste la ele din urma si ai sa vezi ca sunt doxa, ai acolo multe sfaturi utile, eu le citesc mereu si am de invatat, nenorocita asta de endo se manifesta la fel ca mutatiile.
Is niste pasi de urmat si ai sa reusesti, ai sa vezi, ai incredere
Pamy... ma bucur ca ai vesti bune

Ana...cred ca ar trebui niste esti pe ulrima suta multe

madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Madut drag la mine te referi? Inca nu imi revin, sunt asa zapacita de cap, nu stiu incotro sa ma duc si ce sa fac... Parca nu ma asteptam, speram sa fie totul perfect, dar cu sarcina pierduta in ianuarie prin sangerare nu ar trebui sa ma mire.... Astept sa vb azi cu dr si sa vedem ce spune si el, cel mai probabil nu o sa mai facem IA luna asta, vreau inati sa ma duc la un hematolog sa vad ce am de facut, o sa ma duc la Simona Avram de la Coltea si abia dupa ce stiu ce tratament voi lua, voi face IA.
Offf tare greu mai este, nu? dar nu o sa ma dau batuta niciodata

Mergi la inceput

Da iubita, despre tine este vorba , am vazut ca fetele "lucreaza" cu dr Uscatescu, ar fi de preferat un dr cu experienta in astfel de cazuri, vezi ce te sfatuiesc , sigur o sa fie bine, ma bucur ca nu te dai batuta

Madutz

www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_79 spune:

Magdita stimularea am facut-o cu closty , cate 2 pastile pe zi din ziua 5 pana in ziua 9 ,iar din ziua 16 (am ovulatie mai tarziu )duphaston pana in ziua 24 .
Acum daca stau si ma gandesc nimeni nu m-a monitorizat , doctorul la vremea respectiva mi-a zis ca nu este nevoie , eu doar sa prestez din 2in doua zile ca sigur raman si uite ca n-am ramas timp de doi ani , in care toata lumea mi-a zis ca n-am nimic dar ,sa stau linistita .......am facut si histero , in urma careia totul in regula , am avut prolactina marita dar am reglat-o cu dostinex .....spermograma sotului okay , .....dar totusi nu am ramas, pana cand am zis sa merg si la Dr T , doctorul minune de bebei si uite ca chiar minune a fost , dupa prima monitorizare am si ramas:) ...chiar am convingerea ca Dr T are o mana predestinata pt bebei ,...
Daca ma va primi as dori sa nasc tot cu el ...si cam asta este povestea

Va doresc la toate sa ajungeti sa vedeti cele doua liniute cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

mada ..
''Ana...cred ca ar trebui niste esti pe ulrima suta multe....''....
de mine era vb ?

mihaela toate am dat orice sa avem norocul tau !

adriana multa bafta !

Mergi la inceput

Aditza... ce simpatica esti, erau pt Anaconda, dar daca ai nevoie si tu poftim de colea

Mihaela.. o sarcina minunata fara stres
Magdu, Feli...

Madutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

mada....multam !!! ..sunt un fenomen !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

anaconda maine e marea intalnire!!!
Nastere usoara!!!! si recuperare grabnica ca sa ai grija de bebe!!! mult laptic pt puiut!!! sa te ajute Doamne-Domne sa fie totul bine!

Vally de Gloria Adelina (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_79 spune:

Aditza noroc au fetele care raman din prima insarcinate , atunci cand si-au propus ...la mine , ce sa zic norocul m-a ocolit mult timp pana sa dea navala peste mine ...chiar ma gandeam la Fiv daca nici T nu reuseste ceva
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Buna....

dau buzna aici la voi.....si eu sunt pacienta dr-ului T...

Vreau sa ii urez Anei nastere usoara si un bebe sanatos ,mancacios si neplangacios ,dar mai ales frumos k mama lui ....

Astept un semn de la tine maine dupa operatie...
.. hai Ana...

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput