Locul fetelor Nou-Venite (8)
Raspunsuri - Pagina 4
pianna spune:
eu zic sa mai astepti cateva zile, e prea la limita. Si zilele 16, 17 pot fi cu noroc .
Si incearca sa te relaxezi, sa nu te mai gandesti tot timpul la asta.......oofff, eu vorbesc!
Lia73 spune:
dar poate sa nu iasa suficient in urina ca sa detecteze testul. de aceea zic sa astepti.
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
mvb spune:
Eu m-am visat intr-o noapte, nu demult, ca aveam o burta mare...si asa m-am bucurat, pt ca la BB Denis nu am avut burta mare.....abia astept sa se faca 18 septembrie si sa merg la Iasi la control
poate ne da unda verde mai devreme de 1 an
poate ma bag si eu in fata cu II
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
Lia73 spune:
te stresezi singura ...me giuro , rabdare si tutun
Lia73 spune:
mvb Doamne Ajuta ,Poate ai unda verde
aleesicoo spune:
dar d c atat de mult sa astepti?...
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Eu m-am visat intr-o noapte, nu demult, ca aveam o burta mare...si asa m-am bucurat, pt ca la BB Denis nu am avut burta mare.....abia astept sa se faca 18 septembrie si sa merg la Iasi la control poate ne da unda verde mai devreme de 1 an poate ma bag si eu in fata cu II MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo fetelor dar POLO pe unde umbla? |
pe alt forum???