Locul fetelor Nou-Venite (8)
Raspunsuri - Pagina 5
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo ma eu aici stiu ca am vazut-o.... ...sau m-am zapacit? |
nu e online

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
aleesicoo spune:
da...asa o fi.... s-au mai linistit treburile aici la mine la serviciu...ce bine.. mai vb cu voi...mai joc o bila![]()
jesia spune:
salut...ma primiti si pe mine 
Sunt o fosta miresica de 2006...si o fff noua aspiranta la titlul de mamica 

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo da...asa o fi.... s-au mai linistit treburile aici la mine la serviciu...ce bine.. mai vb cu voi...mai joc o bila |
ahhhhhhhhhhhhhhh ce-ti mai merge ..ce viatza frumoasa
aleesicoo spune:
Bine ai venit!!! Sedere cat mai scurta! zi ne cate ceva despre tine... lasa ti data nasterii sa te trecem pe listuta
si ceva investigatii ce ai facut tu... sa "intrii" vb aia cu toate in "casa" noastra
| citat din mesajul lui jesia salut...ma primiti si pe mine ![]() Sunt o fosta miresica de 2006...si o fff noua aspiranta la titlul de mamica ![]() ![]() Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui jesia salut...ma primiti si pe mine ![]() Sunt o fosta miresica de 2006...si o fff noua aspiranta la titlul de mamica ![]() ![]() Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |
Buna jesia bine ai venit..dar vad ca esti destul de veche pe aici 2005

red_velvet spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aleesicoo tu ce analize faci draguta sau ce investigatii ai facut?.. daca cumva ai specificat si ochiul meu nu a vazut imi cer scuze.. dar mai zi ne o data ![]()
|
nu am mai facut analizele de acum 3 ani cand mi-au descoperit faza cu ovarele polichistice si amenoreeea seciundara...am dat npeste niste medici tampiti aici in italia si sincer nu ii mai pot vedea...cum ajung in ro vreau sa imi faca colo analize si ce mai am nevoie...
Lia73 spune:
Buna jesia bine ai venit..dar vad ca esti destul de veche pe aici 2005

aleesicoo spune:
si cam cand vii in tara ?.. ca sa te apuci mai repede de bb
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui red_velvet
nu am mai facut analizele de acum 3 ani cand mi-au descoperit faza cu ovarele polichistice si amenoreeea seciundara...am dat npeste niste medici tampiti aici in italia si sincer nu ii mai pot vedea...cum ajung in ro vreau sa imi faca colo analize si ce mai am nevoie... iuliana |

am 1.69 si 76 de kg...