Locul fetelor Nou-Venite (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns red_velvet spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

si cam cand vii in tara ?.. ca sa te apuci mai repede de bb

Citat:
citat din mesajul lui red_velvet

Citat:

tu ce analize faci draguta sau ce investigatii ai facut?.. daca cumva ai specificat si ochiul meu nu a vazut imi cer scuze.. dar mai zi ne o data

Citat:
citat din mesajul lui red_velvet

neatza dragele mele! eu va iau... am 1.69 si 76 de kg...

nu am mai facut analizele de acum 3 ani cand mi-au descoperit faza cu ovarele polichistice si amenoreeea seciundara...am dat npeste niste medici tampiti aici in italia si sincer nu ii mai pot vedea...cum ajung in ro vreau sa imi faca colo analize si ce mai am nevoie...

pai cred ca la inceputul lui octombrie...pe atunci am spus....
jesia, bun venit si din partea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

red_velvet Doamne Ajuta

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

va dati seama fetelor daca fugim toate la odisee cum ramane tocipul asta gol fara noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

In primul rand multumesc fff frumos pt primirea calduroasa .....aveam nevoie de ea pt ca sunt putin cam "speriata" (poate e mult spus )

Despre mine: 04.10.1984 data nasterii ....iar analizele abia acum urmeaza sa le fac... pentru ca doar de cateva zile am renuntat la anticonceptionale...deci sunt fff incepatoare.... de asta ziceam ca sunt speriata....pentru ca nu stiu de unde sa incep si cum...asa ca toate sfaturile voastre vor fi binevenite

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

draguta mea daca ai rezolvat problema ovarelor si nu mai ai absolut nimic.. in mod normal dupa terminarea pastilelor ramai ff repede gravida.. iti spun din proprie experienta... asa ca Doamne ajuta si nu fii speriata ca nu ai de ce. si inca ceva NO STRESS!!!! mergi pe premisa asta si nu mai sta cu griji ca asa se prinde bb mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:

draguta mea daca ai rezolvat problema ovarelor si nu mai ai absolut nimic.. in mod normal dupa terminarea pastilelor ramai ff repede gravida.. iti spun din proprie experienta... asa ca Doamne ajuta si nu fii speriata ca nu ai de ce. si inca ceva NO STRESS!!!! mergi pe premisa asta si nu mai sta cu griji ca asa se prinde bb mai bine

O sa merg la medicul unei prietene saptamana urmatoare si sper sa mai ies din ceata atunci.....dar din cate stiu trebui sa te protejezi diferit ( prezervativ) cateva luni pana "isi revin ovarele" tinand cont ca iau de 4 ani fara oprire pastilele si abia dupa aia sa prestez ...gresesc?

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

eu am luat pastile 6 luni... si imediat cum le-am oprit am ramas... iar sarcina era fff bine fara nici un fel de complicatii... dar acum tu faci cum vrei si in functie de ceea ce iti spune medicul

Mergi la inceput

jesia mergi la medic iubita..f bine faci

Mergi la inceput

am pus 2 poze s-o vedeti pe durdulina grasulina http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo

Mergi la inceput

ce pastile ai luat Jesia?

Mergi la inceput