Locul fetelor Nou-Venite (8)
Raspunsuri - Pagina 6
red_velvet spune:
| Citat: | ||||||
| citat din mesajul lui aleesicoo si cam cand vii in tara ?.. ca sa te apuci mai repede de bb ![]()
|
pai cred ca la inceputul lui octombrie...pe atunci am spus....
jesia, bun venit si din partea mea!
aleesicoo spune:
va dati seama fetelor daca fugim toate la odisee cum ramane tocipul asta gol fara noi![]()
jesia spune:
In primul rand multumesc fff frumos pt primirea calduroasa
.....aveam nevoie de ea pt ca sunt putin cam "speriata" (poate e mult spus
)
Despre mine: 04.10.1984 data nasterii ....iar analizele abia acum urmeaza sa le fac... pentru ca doar de cateva zile am renuntat la anticonceptionale...deci sunt fff incepatoare.... de asta ziceam ca sunt speriata....pentru ca nu stiu de unde sa incep si cum...asa ca toate sfaturile voastre vor fi binevenite 
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
draguta mea daca ai rezolvat problema ovarelor si nu mai ai absolut nimic.. in mod normal dupa terminarea pastilelor ramai ff repede gravida.. iti spun din proprie experienta... asa ca Doamne ajuta si nu fii speriata ca nu ai de ce. si inca ceva NO STRESS!!!! mergi pe premisa asta si nu mai sta cu griji ca asa se prinde bb mai bine
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo draguta mea daca ai rezolvat problema ovarelor si nu mai ai absolut nimic.. in mod normal dupa terminarea pastilelor ramai ff repede gravida.. iti spun din proprie experienta... asa ca Doamne ajuta si nu fii speriata ca nu ai de ce. si inca ceva NO STRESS!!!! mergi pe premisa asta si nu mai sta cu griji ca asa se prinde bb mai bine |
O sa merg la medicul unei prietene saptamana urmatoare si sper sa mai ies din ceata atunci.....dar din cate stiu trebui sa te protejezi diferit ( prezervativ) cateva luni pana "isi revin ovarele" tinand cont ca iau de 4 ani fara oprire pastilele si abia dupa aia sa prestez
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
eu am luat pastile 6 luni... si imediat cum le-am oprit am ramas... iar sarcina era fff bine fara nici un fel de complicatii... dar acum tu faci cum vrei si in functie de ceea ce iti spune medicul
Lia73 spune:
jesia mergi la medic iubita..f bine faci
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! 
Lia73 spune:
am pus 2 poze s-o vedeti pe durdulina grasulina
http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!