Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Eu sunt rupta de oboseala...va citesc, dar nu prea mai sunt in stare sa scriu. David s-a trezit cred ca de 4 ori asta noapte sa manance, iar la 6 dimineata avea un chef de vorbaaaaa Ma enerveaza ca am ajuns si noi aici. Chiar eram fericita cand se culca pe la 10 si se trezea pe la 7. Oare cat mai dureaza perioada asta?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Citat:
citat din mesajul lui petrean

nu trece cu paracetamol..si plus ca am "un chat dans ma gorge"si am si febra..plus..un ulcer gastric..care nu-mi permite sa beau orice medicamente....eh..sunt multe...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

atunci.relax cu lumina stinsa si liniste....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

lumina stinsa?relax?liniste?cu 3 copii din care 2 bolnavi???no way..nu mai stiu ce e aia relax..si liniste..de cand l-am anscut pe Andrei..si nici nu cred ca voi sti inca vreo minim 4 ani..ca dupa aia vin altele...

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mi-am pus tacticoasa...o cana mare de cafea....si..am venit la calculator putin...si..ce-am facut?am reusit sa arunc cana pe tastatura..unitate..scaun...parchet.mobila..si am ramas fara macar un strop in canasa inteleg ca nu mi-era dat sa beau cafea????
Ha..o veste buna..azi am vb cu Lucia(gigelica)..si Victor are un dintisor..sper sa nu se supere ca v-am dat eu frumoasa veste

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Petrean sa intelegi ca tre' sa stai de vorba cu noi ca sa-ti treaca

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Novus-si eu beau mult mult , vreo 2 litri de apa pe zi plus jumate e litru ceai de chimen,plus o cana de ceai la micul dejun,vreun suculet natural...zic ca beau suficient. Nu stiam ca acum laptele se produce la cerere si ca nu se mai depoziteaza.Chiar as vrea sa citesc despre asta....cine a scris despre asta mai in urma , la ce capitol sa citesc? Si eu as vrea sa il alaptez muuulta vreme, deocamdata nu diversific cu nimic si nici apa nu ii dau...eu zic ca are lapte suficient de supt, dar ma gandesc...care sa fie motivul pt care se trezeste de 2 sau 3 ori pe noapte sa manance, si de ce in unele zile vrea sa suga cat mai des?
Pediatra mi-a zis ca e momentul sa il intarc...nici nu vreau sa aud de asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi86

sa va povestes despre robertzel data nasterii 1.04.09 nastere normala 3100gr si 49cm
a`cum la 5 luni avem 7200gr cm nu mai stiu !mancam titzi ,formula cand e nevoie si alimentele din diversificare.

bine ati venit la noi

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Am dormit si eu in sfarsit cu Nicho alaturi..eu o ora ,iar el trei ore jumate....moaaaamaaa....

Monvas-nu lua de baza ce spun eu, sunt niste opinii pe care si eu vreau sa le aplic, acum depinde si de copii...unii vor altii nu. Noi, adultii, adica mamele, trebuie sa le propunem,iar ei sa decida daca e place sau nu.

Olishka-, asa mi s-a intamplat mie la inceputul lunii august, creeam ca innebunesc, eram zabauca rau de tot, dar a trecut. A durat 2 saptamani, acum am revenit la normal.Normalul nostru e sa suga de 2 ori pe noapte, sa suga la fiecare nanitza in timpul zilei, o sa trecem si de perioada asta, tu la fel ,pt ca bebelusii au perioade , nu poti sa spui ca o zi e la fel cu cea anterioara,sau o saptamana la fel cu cea trecuta.Ei se schimba zi de zi....noi trebuie sa acceptam asta cu calm si rabdare.

Petrean-cata dreptate ai...trei baieti,e greu sa ii tii sub control si sa te mai si odihnesti tu ca mama...te cred si iti sunt alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Nicky ai dreptate. Li se schimba mereu programul...iar noi trebuie sa ne adaptam pe langa ei. Sper sa revina la un program multumitor si pt mine

David cel mai bine doarme la cumparaturi. De fiecare data cand ies cu el la shoping, poate sa doarma si 3 ore, ceea ce nu se intampla acasa. Mie imi convine, caci imi place si mie sa merg la cumparaturi...doar ca am o boala: nu pot sa ma intorc acasa pana nu cheltui toti banii Asa ca mai rarut cu cumparaturile

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

bogdana, nu ma supar deloc, ba chiar ma bucur ca ai facut tu prima anuntul...caci eu sunt cam apatica azi. Si nu doar pentru ca azi noapte am dormit ca un iepure, caci Victor s-a trezit din 30 in 30 min sa planga, sa scanceasca, sa chitzaie...si toate astea nu de foame ci din cauza dintilor...dar ma deprima si vremea de afara si gandul la Monica si Alex...chiar si tu ai numai problemeSanatate tuturor!

Si concluzia este...am un Piton dintzos...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

multumesc fetelor

Mergi la inceput