Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

eu pt laptic beau mult ceai fares pt lactatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

multumesc mult fetelor pt sfaturile legate de tarc. am hotarat sa aleg unul de panza. am gasit unul care arata f bine, nu stiu cat e de grozav.
voi de ziceti de tarcul asta

25 martie 2009

Mergi la inceput

in legatura cu puti lui bebe dr a zis sa nu o fortez eu sa o spal atat cat se "desface" si de fortat o forteaza ea la fiecare control

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Gigelica....mai bine zis bebe Victor felicitari pentru dintisor!!!!

La noi la odisee s-a nascut primul fulgusor.....m-a luat teama!!

Am o intrebare la voi...ce ziceti de www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/3040773942/" target="_blank">Costumasul asta, oare o fi bun de fimea??? sau este totusi prea mare???

30+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

aaa
BINE AI VENIT GABI!

olga - nu am gasit decat la babyspa detalii despre inotul pt bebelushi. probabil ca o sa-i sun maine sa ma lamuresc complet

gigelica - felicitari pt dinte. roaga pe cineva sa iti aduca nishte orajel e mai bun decat calgelul dar nu se gaseste la noi decat la specula pe net. eu am comandat pana la urma asa la suprapret. dar de bine de rau am mai scapat un pic. pe noi ne chinuie aia de sus acuma

25 martie 2009

Mergi la inceput

in legatura cu depozitul acela de hainute sunt interesata si eu

Mergi la inceput

simina - f dragutz dar nu e practic de loc. mai ales cand sunt f mici trebuie neaparat body cu capse intre picioare, altfel se ridica la spate si o sa te chinui mult. eu una te sfatuiesc sa nu ii iei decat body-uri cu tot cu picioare cel putin pt prima luna de viata

25 martie 2009

Mergi la inceput

of as vrea eu sa scriu 10 mesaje dar netu meu merge tras de un melc

Mergi la inceput

dyana - sa nu razi de mine dar si mie tot de faza aia cu ramas mica imi e frica
de ce nu il duci tu acum la chirurg si gata. scapi si tu de un stres si nici nu il chinui cand e mai mare. am auzit atatia baieti chinuiti la 2-3 ani...care refuzau sa faca pipi cateva zilenashpa rau

25 martie 2009

Mergi la inceput

aris ai dreptate mai ales acu ca vine frigu .... trebuie sa i imbracam bine azi de ex am fost afara si l am imbracat p e robi destul de gros oare la iarna ce o sa i mai dau?

Mergi la inceput