Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

revin si eu cu o intrebare.

Ce tarc sa cumpar???cum trebuie sa fie? cu podea tare sau moale? de panza sau lemn?...plz ajutati-ma

25 martie 2009

pai eu zic ca de panza ca sa-l poti lua in calatorii
podeaua e moale de obicei si se pune salteluta pe ea

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabi86

buna fettelor eu sunt gabi prietena voastra din umbra , sunt mami de robertzel nascut pe 1 aprilie va citesc de mult am ,avut cateva inregistrari nereusite si apoiam pierdut din curaj

bine ai venit la lumina !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Intrebare intrebatoare: FETELE CARE INCA ALAPTATI...SI VRETI SA O FACETI INCA MULTA VREME DE ACUM INCOLO CHIAR DACA ATI INCEPUT DIVERSIFICAREA, CUM STIMULATI SECRETIA LACTATIEI, LUATI CEVA PASTILE CEAIURI, SAU AVETI ALTE METODE TRADITIONALE, TIP MANCAT SI ODIHNIT BINE?
Intreb pt ca eu am impresia ca mi-a scazut laptele, eu tot speram sa imi revin dupa cele 2 saptamaini in care Nicho tragea din ora in ora zi si noapte, incat nu mai puteam sa pun nimic deoparte cu pompa asa cum obisnuiam zilnic cate 180 ml de lapte rezerva, pt zile mai grele.Acum mi-e si frica sa ma uit la pompa ,daca nu reusesc sa trag nici 50 ml ce ma fac eu cand incep munca?
Ce ii dau lui Nicho sa manance, ca praf nu as vrea sa ii bag?Am inceput sa iau pastile si ceaiuri , dar nu e mare scofala, sanii mei nu mai devin tari, dar lapte este ca vad ca nicho tot trage e da si pe afara.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

eu nu iau nimic si cred ca nici nu trebuie pt ca laptele acum se produce la cerere si nu se mai depoziteaza
explicase cineva mai frumos in urma

eu beau lichide la greu pt ca asa mi-e felul si cam atat
chiar si de mancat nu prea mai e ordonat pt ca am inceput serviciul

aaa si am de gand sa o alaptez daca am laptic pana la 1.5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi86

buna fettelor eu sunt gabi prietena voastra din umbra , sunt mami de robertzel nascut pe 1 aprilie va citesc de mult am ,avut cateva inregistrari nereusite si apoiam pierdut din curaj

Esti binevenita printre atatea mamicutze

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Cristian, Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Gabi bine ai venit, esti in listuta, amu' sa fii vorbareata ca fetele de p-aci, ca vrem sa castigam concursul "cea mai vorbareata odisee".

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Petrean, multa sanatate !!!!

ALEX & AYLA

Magdyui, felicitari pt dintisori !!! cu cazatura cum a fost? sper ca fara urmari !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

gabi86 bine ai venit; baga repede 10 mesaje, chiar si scurte scurte ca sa scapi de moderare; pana atunci nu te vedem imediat ce ai scris
fetelor eu am turbat citind despre fimoza... ca parca prea se arunca doctorii astia asa usor... si am descoperit ca nu e chiar asa usor de diagnosticat; dar pe de alta parte, daca depaseste 1-2 ani nedecalotat este foarte posibil sa aiba putzica mai mica, sa nu creasca asa cum trebuie; altii zic ca nu are nici o legatura una cu alta, si se intervine chirurgical abia dupa adolescenta; noi intr=adevar ne incadram in categoria fimoza vizibila (adica inel circular alb, sclerotic, al pielii la varful preputului)... dar iarasi nu stim cum sa facem mai departe; faza nasoala e ca euu ii trag de pielica cat pot, dar se rupe pielea din jur si inelul ala, care de fapt el e problema nu se largeste absolut deloc; si are si o depunere destul de maricica de smegma intr-o parte, care ma streseaza rau ca poate sa cauzeze infectii
nu dati cu rosii, am scris si eu ce am gasit... ca vad ca se fibrozeaza inelul ala din ce in ce mai rau (cica asa se intampla), e tot mai gros si mai alb (la inceput era mult mai transparent) si tot la doctor ajungem; faza e ca trebuie sa ma hotarasc cand... si cred ca o sa fie cat mai repede, ca sa nu prinda puiul frica de spital, ca acuma e mai micut si uita

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Fetelor, la Alexandra i-au aparut ca niste cosulete cu varf alb pe piciorute, nu multe vreo 5-6 oare ce o fi ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Multumim pentru urari Aseara am facut bairam pt puiul mic, care a primit multe cadouri - inclusiv tricicleta cantatoare - si pana la un moment dat s-a simtit bine, dupa care l-a apucat urlatul. Pe la 9 am reusit in cele din urma sa-l culc si a dormit... pana la 7 dimi, era frant saracu'. Il chinuie si dintzucul2, cred, ca azi n-a prea papat, in schimb rodea lingurita de numa!

Petrean sa va faceti bine cu totii!

E o vreme afara... sa nu scoti un catzel din casa... azi am ratat plimbarea

Nicky nu da nimeni cu rosii (referitor la mesajul despre legume), e bine sa ne mai scrie o "mamica profesionista" (din cate am inteles, esti bona?) si io una chiar am aplicat ce ai zis. Ieri i-am bagat para in legume, degeaba , azi mar si parca a papat mai fara scandal.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput