Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Cristian,bebe de Monvas

Maia, bebe de Saby
La multi ani sanatosi si fericiti scumpi bebei si pupici pt mamici!

Gina- ti-am raspunns la cap trecut, oricum si pt tine si pt Dyana, gelul se numeste Fimosin(gel pediatric)....se pune de 2 ori pe zi dimineata si seara, si se continua aceeasi manevrade tras pielicica, pentru 4-6 saptamani.Aceasta a fost recomndarea de la pediatra mea.
pt Monica si ALex...sa speram ca va trece si de perioada asta grea iin viata ei.

Petrean-ia u un paracetamol si pt cap si pt febra, poate iti trece.Imi pare rau de cineva cand aud ca il doare capul, eu am suferit si sufar de migrene de 20 de ani...m-a obisnuit, dar stiu cat de greu e.

Si noi ne gandim tot pt un tarc de plasa, cu multe perne de jur imprejur sa nu se loveasca de barele alea metalice.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

buna fettelor eu sunt gabi prietena voastra din umbra , sunt zel nascut pe 1 aprilie va citesc de mult am ,avut cateva inregistrari nereusite si apoiam pierdut din curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

nu trece cu paracetamol..si plus ca am "un chat dans ma gorge"si am si febra..plus..un ulcer gastric..care nu-mi permite sa beau orice medicamente....eh..sunt multe...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

nu trece cu paracetamol..si plus ca am "un chat dans ma gorge"si am si febra..plus..un ulcer gastric..care nu-mi permite sa beau orice medicamente....eh..sunt multe...

Poze gemeni

Povestea noastra

atunci.relax cu lumina stinsa si liniste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

sa va povestes despre robertzel data nasterii 1.04.09 nastere normala 3100gr si 49cm
a`cum la 5 luni avem 7200gr cm nu mai stiu !mancam titzi ,formula cand e nevoie si alimentele din diversificare.

Mergi la inceput

Intrebare intrebatoare: FETELE CARE INCA ALAPTATI...SI VRETI SA O FACETI INCA MULTA VREME DE ACUM INCOLO CHIAR DACA ATI INCEPUT DIVERSIFICAREA, CUM STIMULATI SECRETIA LACTATIEI, LUATI CEVA PASTILE CEAIURI, SAU AVETI ALTE METODE TRADITIONALE, TIP MANCAT SI ODIHNIT BINE?
Intreb pt ca eu am impresia ca mi-a scazut laptele, eu tot speram sa imi revin dupa cele 2 saptamaini in care Nicho tragea din ora in ora zi si noapte, incat nu mai puteam sa pun nimic deoparte cu pompa asa cum obisnuiam zilnic cate 180 ml de lapte rezerva, pt zile mai grele.Acum mi-e si frica sa ma uit la pompa ,daca nu reusesc sa trag nici 50 ml ce ma fac eu cand incep munca?
Ce ii dau lui Nicho sa manance, ca praf nu as vrea sa ii bag?Am inceput sa iau pastile si ceaiuri , dar nu e mare scofala, sanii mei nu mai devin tari, dar lapte este ca vad ca nicho tot trage e da si pe afara.

Mergi la inceput

Gabi-bine ai iesit la suprafata! Sper sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale aici,ca exista o trupa de mamici taaaaaaare haioasa si tare de treaba. Bine ca ni te-ai alaturat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

MULTUMESC mult NICKY09! O sa caut si eu prin farmacii pe aici. Daca la tine a functionat asa o sa fac si eu combinatia asta gel+manevra seara de seara. Fac orice numai sa nu ajungem la operatie. Multumesc

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

ALEX & MONICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi86

sa va povestes despre robertzel data nasterii 1.04.09 nastere normala 3100gr si 49cm
a`cum la 5 luni avem 7200gr cm nu mai stiu !mancam titzi ,formula cand e nevoie si alimentele din diversificare.

Bine ati venit

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Monica(novus)..ce diagnostic iti scrie medicul pe reteta de lapte praf??

Poze gemeni

Povestea noastra

scrie ce trebuie sa scrie ideea e ca am 2 retete, il iau maine si ti-l trimit, ok?? da PM cu adresa de livrare

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput