Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Vroiam sa va intreb...Nu stiu daca si voi aveti problemele mele.Ce sa ii mai dau Mirunei pentru a ameliora durerile astea cu dintii...I-am dat si Nurofen, si Panadol, si supozitoare cu paracetamol, si geluri...Nu mai stiu ce sa mai fac, ce sa ii mai dau...Mi-e teama si cu atatea medicamente...As incerca ceva homeopat dar nu stiu ce...Poate ma ajutati voi...

ai incercat pansoral?

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

florinela - daca e ca la oameni mari o sa-i dea sa bea nishte bariu(care e cam ciudat la gust)si il baga la un fel de eco. cel putin asa mi-au facut mie.

gaza - pai de ce sa fie aiurea. tu pt ce crezi ca o chem eu. sa se uite la el si sa il laude si sa imi dea schema de diversificare mai departe.nu vad de ce sa se supere daca isi primeste banii si copilul e sanatos.cat despre inot si eu sunt cel putin puturoasapoate ne montam totushi.
hmmm deci voi cam toate ziceti ca e mai bun un tarc de lemn.nu imi pare f rau pt ca e si mai ieftinvorba ta, daca nu sta in el macar nu imi pare rau rau.la multi anisi noi tot 10 am facut anul asta.

dyana am link dar e un site cu vanzare online si nu ma lasa sa postez pe forum...caut eu o metoda imediat

lysbeth- si eu credeam ca sunt singura care pune copilul sa aleaga jucariile si alte chestii. exact asa am ales si noi premergatorul

cati - si al meu fuge deja in premergator. nu merge, fuge! si face pasii atat de corect ca ma uimeste

postez repede sa nu se inchida capitolul...dar mai am de recuperat

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

La multi ani din inima!
Sorina Maria-bebe de Cocufan
Maria-bebe de Maya
Ariana Maria-bebe de Bebe-strumf
Mario Andrei-bebe de Nikoleta20
Maria Casia-bebe de Maria_k,dar si pt Maria_k
Maria Cristiana-bebe de Mohaelacg
Maria Alexandra-bebe de Alexa101
Amalia Maria-bebe de Silvia4
Maria Teodora-bebe de Mititica82
Sophia Maria-bebe de Ada1974
Maria Teodora-bebe de Bubu-tea
Maria-bebe de Iulia_30
Eva Maria-bebe de Anamariame

Sa fiti sanatosi si sa va purtati numele cu mandrie!

Damian Codrut Andrei-bebe de Lisbeth
Alexandru-bebe de Alex2alex
Petru si Nicolae-bebei de Andreeeea

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

La multi ani si din partea noastra!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

gaaataa..am ajuns la zi

dyana - explica-mi si mie cum ajung la depozitul ala de haine. te rog. sau adresa exacta ca il gasesc eu

piticul doarme ca o valiza iar. dar nu ma mai pacaleshte el ca ieri cand a dormit toata ziua si la 2 noaptea cine se plimba prin casa. ca noutati ar fi asa: ieri a mancat prima data carme si tot ieri a ras in hohote 10 minute legate..eu m-am stricat de ras pe langa el iar el a sughitat inca o jumatate de ora dupa.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Am pus maimutica in patul lui tati, cu capushorul langa perna pe care a dormit el si ...a adormit in 3 minute Doarme deja de 2 ore Cred ca ii simte lipsa, d-aia doarme asa de bine in patul lui, nu?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

dyana - uite. intra tu pe strollers punct ro, la paturi si tarcuri e pe prima pagina. o sa il vezi si strans cum arata

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Sorina Maria-bebe de Cocufan
Maria-bebe de Maya
Ariana Maria-bebe de Bebe-strumph
Mario Andrei-bebe de Nikoleta
Maria Casia-bebe de Maria_k
Maria Cristiana-bebe de Mihaelacg
Marina Alexandra-bebe de Alexa101
Amalia Maria-bebe de Silvia4
Maria Teodora-bebe de Mititica
Sophia Maria-bebe de Ada1974
Maria Teodora-bebe de Bubu-tea
Maria-bebe de Iulia_30
Maria Natalia-bebe de Alina.n
Eva Maria-bebe de Anamariame
Adela Marisa-bebe de Denisamada

Maria_k
Mariana(Simina)
Anamariame

Damian Codrut Andrei
Alexandru
Petru si Nicolae

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Bogdana, aici am catev apoze din parc http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/Inparc?authkey=Gv1sRgCJSGzunc4_73rQE#
Eu is fiinta in negru, in prima sunt cu sotiorul si cu bestiuta mica, bestia mare a fost in deplasare toata vacanta

Aris, noi absolut toate jucariile pe care i le cumparam le luam cu el. Lafel si caruciorul, scaunelul, premergatorul...Toate sunt probate inainte cu bestia in ele

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Eu am o durere de cap de trei zile de innebunesc.

si pe mine ma chinuie ingrozitor de cand a venit vremea asta nenorocita; eu aveam migrene de la vreo 15 ani, ramase dupa o rahi-anestezie facuta cu cantitate dubla de anestezic fata de cat trebuia; de asta mi-a fost foarte frica si la cezariana de rahie... dar a fost super ok; sper sa nu mai fie vremea asta, ca ziceam eu ca m-am babit de to, dupa ce ca-mi crapa capu' ma dor si niscaiva oase, articulatii....; ar trebui o tuica fiarta cred eu

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput