Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi86

dyana 27 sunt super hainutele poti da mai multe detalii despre locul din care le ai cumparat?pe mine ma inereseaza ceva pt iesit afara la iarna gen salopete imblanita geaca groasa manusi... manusi fetelor exista manusi groase pt bebei?

gabita, noi am facut o data o comanda de grup, de pe un www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/sets/72157619756452025/" target="_blank">site; eu m-am dus intamplator la depozitul lor (ca daca stiam ca ma primesc dadeam strigare la voi si va luam comenzile, ca ce era mare lucru, oricum eram acolo); am sunat intamplator sambata dimineatza sa vad daca au program, si mi-a zis sa ma duc dupa 3-4 ore, ca vin ei sa deschida; partea proasta e ca e la "cucuietii din deal", in Berceni, pe langa metro, undeva in spatele fostelor depozite Fortuna, langa sere; e departe si izolat, si intrarea e prin spatele depozitelor... eu am proimit indicatiile la telefon de la ei, ca nu ne descurcam doar cu adresa; ca idee, adresa e "Intrarea Binelui" nr 10A; daca dati o cautare pe harta bucurestiului o gasiti (vedeti ca e si strada binelui, intrarea e perpendiculara pe ea); si obligatoriu comanda mai mare de 5 milioane; cine se duce trebuie sa sune inainte, ca nu e magazin, deci nu au de ce sa stea acolo, oricum e complet in camp, plin de catei maaaaaaari (dragalasi de altfel, saracii puteau sa faca urat la cum urla mutzu meu, dar au fost foarte cumintei, chiar veneau la mangaiat)

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput